رسپی

فلافل هویج : دستور تهیه فلافل هویج ترد و خوشمزه + سس کنجد (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه فلافل هویج با سس کنجد

این فلافل با هویج طعمی تازه و خوشمزه دارد و خیلی تردتر می‌شود. پیشنهاد می‌کنیم حتماً امتحان کنید. همراه ما باشید.

مواد لازم برای فلافل هویج با سس کنجد

  • سیر ۲ حبه
  • جعفری تازه یک دسته
  • پودر زیره سبز ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر گشنیز ۱ قاشق سوپخوری
  • پودر فلفل قرمز ۱/۲ قاشق چایخوری
  • نخود پخته ۴۰۰ گرم
  • تخم‌مرغ ۱ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • لیمو ترش بزرگ ۱ عدد
  • ماست ساده ۱۵۰ گرم یا ۳/۲ پیمانه
  • سس کنجد ۱ قاشق سوپخوری
  • پیاز قرمز ۱ عدد
  • نعنا تازه یک مشت
  • نان تورتیلا یا نان پیتا به میزان دلخواه برای سرو کردن
  • ترشی فلفل به دلخواه

دستور تهیه فلافل هویج با سس کنجد

  1. سیر و جعفری را با هم درشت خرد کنید و ساقه‌های جعفری را هم استفاده کنید.
  2. آن‌ها را در غذاساز بریزید و با ادویه‌ها، نخود و تخم‌مرغ مخلوط کنید.
  3. مخلوط را تا زمانی که کمی خشک شود، هم بزنید. اگر غذاساز ندارید، می‌توانید نخود را با مخلوط‌کن له کنید و سیر و سبزی‌ها را ریز خرد کرده و با هم ترکیب کنید.
  4. هویج را درشت رنده کنید. پوست لیمو را هم رنده کنید.
  5. یک قاشق از مخلوط فلافل را در یک کاسه بریزید و سپس هویج و پوست لیمو را به آن اضافه کنید. با نمک و فلفل طعم‌دار کنید.
  6. مخلوط را هم بزنید و با دست به شکل ۱۲ گلوله درآورید. اگر می‌خواهید بعداً بخورید، می‌توانید فلافل‌ها را تا ۲۴ ساعت در یخچال نگهدارید.
  7. کمی روغن در یک ماهیتابه نچسب بریزید و حرارت دهید. سپس هر طرف فلافل‌ها را حدود ۳ دقیقه سرخ کنید تا طلایی شوند.
  8. از ریختن روغن زیاد خودداری کنید چون باعث می‌شود فلافل‌ها خراب شوند.
  9. آب لیمو را بگیرید. ماست را با سس کنجد و ۱ قاشق سوپخوری آب لیمو هم بزنید تا یکنواخت شود. اگر خیلی غلیظ است کمی آب اضافه کنید و در صورت تمایل با نمک و فلفل و آب لیموی بیشتری طعم‌دار کنید.
  10. پیاز قرمز را ریز خرد کنید و برگ‌های نعنا را از ساقه جدا کنید. باقی‌مانده آب لیمو را روی آن بریزید و با نمک و فلفل مزه‌دار کنید.
  11. نان‌های تورتیلا یا پیتا را طبق دستور روی بسته‌بندی گرم کنید، سپس فلافل را با ماست، سس کنجد، سالاد پیاز و ترشی فلفل سرو کنید.

نکات تکمیلی در مورد فلافل هویج

فلافل هویج جزء غذاهای بین‌المللی است.
برای تهیه مواد اولیه و خود فلافل حدود ۳۰ دقیقه زمان لازم است.
زمان پخت و انتظار هم حدود ۳۰ دقیقه است.
فلافل هویج را می‌توانید در وعده نهار، شام، یا به عنوان پیش غذا سرو کنید.
همچنین می‌توان در ماه رمضان به عنوان سحری یا افطار میل کرد.
توجه داشته باشید که این مقدار برای ۶ نفر مناسب است.

تهیه شده توسط مجله رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا