فواید بی نظیر گل انگبین (2 نکته مهم)

گل انگبین و گلقند.طرز تهیه و خواص
گل انگبین و طرز تهیه آن : برای تهیه گل انگبین، باید گلبرگهای تازه گل سرخ را با همان وزن عسل مخلوط کنیم و به مدت ۴۰ روز در آفتاب بگذاریم. در طول این مدت اگر نیاز بود میتوان کمی عسل به آن اضافه کرد. این ترکیب را گلنگبین میگویند. اگر به جای عسل، گلبرگها را با شکر سفید مخلوط کنیم، نتیجه آن گلقند نام دارد. اگر از گلهای خشک استفاده میکنید، بهتر است از گلاب هم برای جلوگیری از سختی در مخلوط کردن استفاده کنید. با رضیم همراه باشید.
گل انگبین
این ترکیبی است که با عسل درست میشود.
گلقند
این ترکیب با شکر تهیه میشود.
این ترکیب دارای طبیعت گرم است و به تنهایی یک ملین عالی است. روش تهیهٔ آن به این صورت است:
مقداری گلبرگهای تازه گل سرخ را با همان وزن عسل مخلوط میکنیم و به مدت ۴۰ روز در آفتاب قرار میدهیم. گاهی ممکن است نیاز باشد دوباره کمی عسل به آن اضافه کنیم. این ترکیب را گلنگبین مینامیم. اما اگر به جای عسل، از شکر قهوهای یا شکر نیشکر استفاده کنیم، اسم آن گلقند خواهد بود. در صورتی که از گلهای خشک استفاده کنیم، برای بهتر مخلوط شدن گلها میتوانیم از گلاب کمک بگیریم.
فواید گل انگبین
این ترکیب برای تقویت مغز و معده مفید است و رطوبتهای اضافی را خشک میکند. به ویژه بعد از غذا مصرف آن مانع از بالا رفتن بخارهای نامناسب از معده به سمت مغز میشود. نوعی که با عسل تهیه میشود، برای افراد سردمزاج، سالمندان و کسانی که رطوبت مغزشان زیاد است، بهتر است و برای کاهش نفخ و کمک به هضم غذا استفاده میشود.
نوعی که با شکر درست میشود، بیشتر مناسب جوانان و افراد گرم مزاج و کسانی است که دچار وسواس هستند. نوع تهیه شده با عسل تا ۴ سال و نوع تهیه شده با شکر تا ۲ سال خواص خود را حفظ میکند.
موارد منع مصرف گل انگبین
افرادی که به تنگی و انسداد روده مبتلا هستند، دردهای شکمی ناشناخته دارند، جراحی شکم داشتهاند، و همچنین کودکان زیر دو سال باید از مصرف این ترکیب پرهیز کنند.
توجه:
* این ترکیب بهترین اثر را روی افرادی که سردمزاج هستند و دچار سردی معده و کبد هستند دارد.
* خانمهای باردار و کودکان بالای ۲ سال به راحتی میتوانند از آن استفاده کنند.
* باید این دارو در ظرف دربسته، دور از نور و در دمای ۱۵ تا ۳۰ درجه سانتیگراد نگهداری شود.
لطفا اگر سؤالی یا نکتهای در مورد گل انگبین دارید، آن را در قسمت نظرات با ما و دیگر کاربران به اشتراک بگذارید.
مجله اینترنتی رضیم
مرجان امینی