رسپی

فواید و مضرات فلفل قرمز تند (چیلی) که باورتان نمی‌شود

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

فلفل‌های قرمز تند بیشتر به عنوان ادویه استفاده می‌شوند و می‌توان آن‌ها را هم به شکل تازه و هم به صورت پودر مصرف کرد. فلفل قرمز تند همچنین به نام پاپریکا مشهور است. در این مقاله از رضیم بلاگ با ما باشید تا شما را با مضرات و فواید فلفل قرمز تند (چیلی) آشنا کنیم.

ارزش غذایی فلفل قرمز

یک قاشق غذاخوری (۱۵ گرم) فلفل قرمز خام و تازه شامل موارد زیر است:

کالری ۰.۶ گرم
آب ۰.۸۸ گرم
پروتئین ۰.۳ گرم
کربوهیدرات ۱.۳ گرم
شکر ۰.۸ گرم
فیبر ۰.۲ گرم
چربی ۰.۱ گرم

ویتامین‌ها و مواد معدنی

فلفل‌های تند قرمز دارای ویتامین‌ها و مواد معدنی مختلفی هستند. با این حال، مقدار آن‌ها در رژیم غذایی روزانه کم است.

  • ویتامین C: فلفل‌های قرمز تند منابع عالی ویتامین C هستند که برای بهبود زخم‌ها و تقویت سیستم ایمنی بدن مهم است.
  • ویتامین B6: این ویتامین در متابولیسم انرژی بدن نقش کلیدی دارد.
  • ویتامین K1: این ویتامین برای لخته شدن خون و سلامت استخوان‌ها و کلیه‌ها حیاتی است.
  • پتاسیم: این ماده معدنی برای عملکرد مناسب بدن ضروری است و می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی را کاهش دهد.
  • مس: این عنصر برای داشتن استخوان‌های قوی و سلول‌های عصبی سالم بسیار اهمیت دارد.
  • ویتامین A: فلفل قرمز تند بخشی از بتاکاروتن را دارد که بدن آن را به ویتامین A تبدیل می‌کند.

فلفل قرمز همچنین منبع خوبی از کاروتنوئیدهای آنتی‌اکسیدانی است که برای سلامتی بدن مفید هستند.

بیشتر بخوانید: تفاوت اصلی فلفل سفید و فلفل سیاه

ترکیبات گیاهی موجود در فلفل‌های تند قرمز

در اینجا ترکیبات گیاهی موجود در فلفل‌های تند قرمز آورده شده است:

  • کپسانتین: کاروتنوئید اصلی در فلفل‌های تند قرمز که باعث رنگ قرمز آن‌ها است و خاصیت آنتی‌اکسیدانی قوی دارد.
  • ویولاکسانتین: آنتی‌اکسیدان عمده در فلفل‌های تند زرد که قسمتی از محتوای کاروتنوئید را تشکیل می‌دهد.
  • لوتئین: فلفل‌های سبز نارس سرشار از لوتئین هستند که با رسیدن فلفل کاهش می‌یابد و برای سلامت چشم مفید است.
  • کپسایسین: ترکیب اصلی که طعم تند فلفل را می‌دهد و فواید زیادی برای بدن دارد.
  • اسید فروولیک: آنتی‌اکسیدانی که کمک می‌کند تا از بیماری‌های مزمن مختلف محافظت شود.

“““html

  • کمک می‌کند.
  • ترکیبات گیاهی موجود در فلفل‌های تند قرمز

    فواید فلفل‌های قرمز تند برای سلامتی

    فلفل‌های قرمز تند، با طعم تند خود، از قدیم الایام به عنوان ادویه‌ای سالم و محبوب شناخته می‌شوند و فواید زیادی برای سلامتی دارند. در این بخش، به برخی از این فواید اشاره خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

    ۱- تسکین درد

    کپسایسین، ماده فعال اصلی در فلفل‌های قرمز، خواص فوق‌العاده‌ای دارد. این ماده به گیرنده‌های درد متصل می‌شود که مسئول حس کردن درد هستند و باعث می‌شود این گیرنده‌ها نسبت به دردهای دیگر مانند سوزش معده ناشی از ریفلاکس اسید معده، کمتر حساس شوند.

    بیشتر بخوانید: ۷ تاثیر شگفت انگیز فلفل سبز در دردهای قاعدگی

    ۲- بهبود سوزش معده

    یک تحقیق نشان داد که وقتی به افراد مبتلا به سوزش معده روزانه ۲.۵ گرم فلفل قرمز تند داده شد، در ابتدا درد آنها بدتر شد، اما به مرور زمان بهبود یافتند.

    مطالعه‌ای دیگر که شش هفته به طول انجامید، نشان داد که مصرف ۳ گرم فلفل تند در روز به بهبود سوزش معده در افرادی که دچار رفلاکس اسید معده بودند، کمک می‌کند.

    به نظر می‌رسد حساسیت به فلفل موقتی است و اثرات آن ظرف ۱ تا ۳ روز بعد از قطع مصرف کپسایسین از بین می‌رود.

    فواید و مضرات فلفل قرمز تند (چیلی) که باورتان نمی‌شود

    بیشتر بخوانید: این ادویه‌ها نفخ شکم را از بین می‌برد

    ۳- کاهش وزن با فلفل قرمز

    چاقی وضعیت نامناسبی برای سلامتی است و خطر بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی و دیابت را افزایش می‌دهد. شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد کپسایسین با کاهش اشتها و افزایش چربی‌سوزی می‌تواند به کاهش وزن کمک کند.

    در واقع، مطالعات نشان می‌دهد که مصرف ۱۰ گرم فلفل قرمز تند می‌تواند به طرز قابل توجهی چربی‌سوزی را در مردان و زنان افزایش دهد. همچنین کپسایسین ممکن است کالری ورودی را کاهش دهد.

    فواید فلفل‌های قرمز تند برای سلامتی

    مضرات فلفل قرمز

    در ادامه، با مهم‌ترین مضرات فلفل قرمز آشنا خواهید شد.

    ۱- احساس سوزش

    فلفل‌های قرمز تند به خاطر طعم تند و تیزشان مشهور هستند. این طعم به خاطر وجود ماده‌ای به نام کپسایسین است که به گیرنده‌های درد متصل می‌شود و احساس سوزش ایجاد می‌کند. به همین دلیل، ترکیب اولئورزین کپسیکوم، که از فلفل‌های تند قرمز استخراج می‌شود، ماده اصلی در اسپری‌های فلفل است.

    در مقادیر زیاد، ممکن است باعث درد شدید، التهاب و قرمزی شود. با گذشت زمان، مصرف مکرر کپسایسین می‌تواند باعث کاهش حساسیت برخی نورون‌ها به درد شود.

    بیشتر بخوانید: روش‌های طلایی برای درمان سریع دل درد در خانه

    ۲- درد معده و اسهال

    خوردن فلفل تند ممکن است برای برخی افراد باعث ناراحتی روده شود. علائم شامل درد شکم، احساس سوزش در روده و اسهال دردناک است.

    این مشکلات بیشتر در افرادی که دارای سندرم روده تحریک پذیر (IBS) هستند شایع است. فلفل قرمز تند ممکن است علائم را در افرادی که به‌طور مرتب فلفل نمی‌خورند، بدتر کند. بنابراین، افرادی که دچار IBS هستند، ممکن است تمایل داشته باشند که میزان مصرف فلفل را کاهش دهند.

    “““html

    مصرف فلفل قرمز و دیگر غذاهای تند را کم کنید.

    مضرات فلفل قرمز

    ۳- خطر سرطان

    سرطان یک بیماری خطرناک است که به خاطر رشد غیرطبیعی سلول‌ها به وجود می‌آید. تحقیقات درباره تأثیر فلفل قرمز بر سرطان نتایج متفاوتی دارد. بعضی از مطالعات بر روی انسان‌ها نشان داده‌اند که خوردن فلفل قرمز تند می‌تواند خطر ابتلا به سرطان، به ویژه در کیسه صفرا و معده را افزایش دهد. همچنین، در هند، پودر فلفل قرمز به عنوان یکی از عوامل خطر ابتلا به سرطان دهان و گلو شناخته شده است.

    باید توجه داشته باشید که این مطالعات نتوانسته‌اند ثابت کنند که فلفل قرمز تند مستقیماً باعث سرطان می‌شود، بلکه فقط افرادی که مقدار زیادی از آن را مصرف می‌کنند، ممکن است در خطر بیشتری قرار داشته باشند.

    در این مطلب از مجله آشپزی رضیم درباره مضرات و فواید فلفل قرمز تند (چیلی) صحبت کردیم. استفاده از آن به عنوان ادویه می‌تواند بخشی از یک رژیم غذایی سالم باشد، اما افرادی که مشکل گوارشی دارند باید از آن دوری کنند.

    منبع: healthline

    سایت رسپی آشپزی رضیم
    “`

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    دکمه بازگشت به بالا