رسپی

فواید و مضرات قهوه هسته خرما: همه چیز را بدانید + رسپی

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا هنوز هسته‌های خرما را دور می‌اندازید؟ لطفا مکث کنید! ما قصد داریم با آن قهوه درست کنیم. همه قهوه را به خاطر کافئین آن می‌شناسند؛ بنابراین ممکن است عجیب به نظر برسد اگر بگوییم نوعی قهوه بدون کافئین وجود دارد. بله! قهوه‌ای وجود دارد که فاقد کافئین است و از هسته خرما تهیه می‌شود. شاید شما هم با شنیدن این موضوع تعجب کرده و بخواهید یک بار هم که شده قهوه هسته خرما را امتحان کنید.

پس از این به بعد، دیگر هسته‌های خرما را دور نیندازید و بیایید یاد بگیریم چگونه این قهوه را درست کنیم. اگر شما هم به دنبال کاهش هدر رفت مواد غذایی هستید، این مقاله از رضیمبلاگ مخصوص شماست.

قهوه هسته خرما چیست؟

بهترین تعریفی که می‌توان برای قهوه هسته خرما ارائه کرد، این است:

“قهوه بدون کافئین”

شاید قهوه هسته خرما برای شما هم ناآشنا به نظر برسد؛ اما جالب است بدانید که مردم خاورمیانه قرن‌هاست که از این نوشیدنی استفاده می‌کنند. جالب‌تر اینکه این قهوه بویی شبیه به قهوه معمولی دارد، اما رنگ آن کمی روشن‌تر است و طعم آن هم تقریباً شبیه قهوه است، با این تفاوت بزرگ که به نظر می‌رسد قهوه را با کمی شکلات مخلوط کرده‌اند، که باعث می‌شود تلخی کمتری داشته باشد. همچنین تهیه قهوه هسته خرما کار سختی نیست و می‌تواند فواید زیادی به همراه داشته باشد.

بیشتر بخوانید: رسپی اسپرسو هلو خانگی

خواص قهوه هسته خرما

در باور بسیاری از مردم خاورمیانه که سال‌هاست از این نوشیدنی استفاده کرده‌اند، قهوه هسته خرما می‌تواند خواص مختلفی داشته باشد، از جمله:

  • این قهوه گلوتن ندارد؛ پس برای افرادی که به گلوتن حساسیت دارند، یک جایگزین مناسب است.
  • کاملاً غیر اسیدی است.
  • سرشار از مواد مغذی، ویتامین‌ها و آنتی اکسیدان‌ها است.
  • شاید باورتان نشود، اما اسیدهای چرب امگا ۳ هم دارد.
  • یک نوشیدنی طبیعی و فاقد کافئین برای افزایش انرژی است.
  • به فرآیند هضم غذا کمک می‌کند.
  • باعث کاهش استرس اکسیداتیو می‌شود.
  • می‌تواند سیستم ایمنی را تقویت کند.
  • می‌تواند کلسترول بد خون (LDL) را کاهش دهد.
  • از کبد و کلیه‌ها در مقابل مشکلات و آسیب‌ها به علت دیابت محافظت می‌کند.
  • می‌تواند در کاهش فشار خون موثر باشد.

حالا که با خواص قهوه هسته خرما آشنا شدید، می‌توانید آن را با خواص قهوه معمولی مقایسه کرده و بهترین گزینه را انتخاب کنید.

بیشتر بخوانید: روش‌های نگهداری از خرما در طولانی مدت

عوارض قهوه هسته خرما

اگرچه نوشیدن قهوه هسته خرما به طور کلی بی‌خطر است، اما بهتر است قبل از استفاده، از برخی عوارض جانبی احتمالی آن آگاهی داشته باشید، به ویژه اگر به بیماری‌هایی مبتلا هستید یا سابقه آلرژی دارید. این عوارض شامل موارد زیر است:

  • ممكن است در افراد حساس به خرما، علامت‌های آلرژیک را بروز دهد.
  • این قهوه ممکن است ملین عمل کند! زیرا هسته خرما دارای فیبر خاصی است که خاصیت روان‌کنندگی دارد، بنابراین این قهوه هم احتمالاً همین اثر را خواهد داشت.

بیشتر بخوانید: رسپی قهوه دالگونا

“““html
رسپی قهوه هسته خرما

برای تهیه این نوع قهوه، فقط به چند هسته خرما و چند مرحله ساده نیاز دارید.

  • مرحله اول: هسته‌های خرما را به خوبی بشویید و بعد آن‌ها را کاملا خشک کنید.
  • مرحله دوم: آن‌ها را کامل آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیاید.
  • مرحله سوم: آب را روی حرارت بگذارید تا بجوشد.
  • مرحله چهارم: پودر هسته خرما را روی فیلتر قهوه بریزید و به آرامی آب جوش را روی آن بریزید تا قهوه شما آماده شود.

بیشتر بخوانید: رسپی چای کرک خانگی با شیر خشک

فواید و مضرات قهوه هسته خرما: همه چیز را بدانید + رسپی
  • نکته: می‌توانید این قهوه را با شیر یا هر شیرین‌کننده‌ای که دوست دارید، مخلوط کنید.

جمع بندی

با توجه به اینکه تهیه قهوه از هسته خرما چندان رایج نیست، ما تصمیم گرفتیم درباره خواص و طرز تهیه آن صحبت کنیم. امتحان کردن چیزهای جدید همیشه هیجان‌انگیز است و می‌تواند تجربه‌ای نو باشد. البته این موضوعات سلیقه‌ای هستند و نمی‌توانیم بگوییم که این تجربه برای همه جذاب خواهد بود. آیا شما تا به حال این قهوه را امتحان کرده‌اید؟ اگر تجربه خوبی داشته‌اید، لطفا آن را در قسمت کامنت‌ها با ما به اشتراک بگذارید.

منبع: عصر ترکیه

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا