رسپی

فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

خورش بادمجان یکی از خورش‌های محبوب در فرهنگ ما ایرانی‌هاست و در بسیاری از مهمانی‌ها بسیار مورد توجه قرار می‌گیرد. در این مقاله از مجله رضیم روش‌های درست کردن این خورش خوشمزه را بررسی می‌کنیم.

برای اینکه خورش بادمجان خوشمزه‌تر شود، چند نکته‌ی مهم وجود دارد که در ادامه به آنها می‌پردازیم.

نکات کلیدی برای خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان:

۱- پیاز را ریز رنده کنید تا خورش یکدست‌تر شود.

۲- بادمجان‌هایی که انتخاب می‌کنید، باید رنگ تیره و کوچک باشند.

۳- کلاهک بادمجان را جدا نکنید تا خورش زیباتر شود.

۴- بادمجان‌ها را با روغن کم و حرارت ملایم سرخ کنید تا تلخ نشوند.

۵- برای کاهش روغن در سرخ کردن بادمجان، بعد از پوست کندن آنها، کمی نمک بزنید و بگذارید چند ساعت بمانند.

۶- لپه را قبل از پخت حداقل چند ساعت بخیسانید و دو بار آب آن را عوض کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کازان کباب بادمجان

۷- قبل از اضافه کردن لپه به خورش، در یک قابلمه کوچک آن را چند دقیقه بجوشانید تا بوی ناخوشایند آن گرفته شود.

۸- خورش را با حرارت ملایم بپزید و تا زمانی که گوشت کاملاً پخته نشود، درب قابلمه را برندارید.

۹- برای طعم ترش خورش از غوره تازه بهره ببرید.

۱۰- می‌توانید از گوجه‌فرنگی گیلاسی در خورش استفاده کنید، فقط مراقب باشید زیاد بجوشد تا پوستش ترک نخورد.

فوت و فن‌های خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان

فوت و فن خوشمزه شدن خورش بادمجان

۱۱- خورش بادمجان را هم نزنید چون مواد آن له می‌شود.

۱۲- به جای آبلیمو می‌توانید از لیمو عمانی استفاده کنید.

۱۳- بهتر است از گوشت‌های تکه‌ای استفاده کنید تا طعم بیشتری در خورش داشته باشید.

۱۴- بهترین نوع گوشت برای خورش بادمجان، مغز ران گوشت گوساله و سردست گوشت گوسفند است.

۱۵- بعد از سرخ کردن گوشت، قبل از اضافه کردن لپه، آنها را چند دقیقه با هم تفت دهید تا بوی لپه کمتر شود.

۱۶- زمانی که رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌کنید، آن را با زردچوبه کمی تفت دهید تا بوی زحمش گرفته شود.

۱۷- در حین پخت خورش، اگر آب آن کم شد، فقط از آب جوش استفاده کنید و هیچ‌گاه آب ولرم یا سرد اضافه نکنید.

فوت و فن خوشمزه تر شدن خورش بادمجان

۱۸- وقتی لیمو عمانی و رب گوجه را اضافه می‌کنید، یک تا دو قاشق چای‌خوری دارچین هم به خورش اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

۱۹- می‌توانید به جای رب گوجه، یک یا دو عدد گوجه‌فرنگی را به چهار قسمت تقسیم کرده و به خورش بیفزایید تا طعم تازه‌تری به آن بدهید.

۲۰- اگر از بادمجان فریز شده استفاده می‌کنید، دقت کنید که هنگام سرو له نشوند.

بیشتر بخوانید: ۲ رسپی بادمجان پفکی

۲۱- بهتر است از بادمجان‌های دلمه‌ای استفاده نکنید و بادمجان‌های معمولی را انتخاب کنید.

۲۲- مقداری پیاز داغ خلالی با کمی نمک و زردچوبه درست کنید و ۲ دقیقه قبل از سرو، به خورش اضافه کنید.

۲۳- برای تزیین، از سیب‌زمینی سرخ‌کرده خلالی کنار خورش استفاده کنید.

۲۴- بهترین ظرف برای پخت خورش بادمجان، قابلمه‌های مسی و زیباترین ظرف برای سرو آن، ظرف‌های سفالی فیروزه‌ای رنگ است.

در این مقاله از مجله رضیم به تفصیل، نکات خوشمزه‌تر شدن خورش بادمجان را بررسی کردیم. با پیروی از این نکات می‌توانید یک خورش بادمجان بی‌نظیر تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا