رسپی

فوت و فن تهیه پاستا آلانورما (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نکات تهیه پاستا آلانورما

برای درست کردن پاستا آلانورما از پنیر پارمزان استفاده می‌شود، که نوعی پنیر سخت و خوشمزه است. این پنیر به راحتی هضم می‌شود و به همین دلیل برای کودکان و افراد مسن مناسب است. برای تولید ۱ کیلوگرم پنیر پارمزان به ۲۴ کیلوگرم شیر تازه نیاز است، بنابراین این پنیر بسیار مغذی و غنی است.

بادمجان‌ها را با پوست به قطعات کوچک خرد کنید و به مدت کوتاهی در آب و نمک بخوابانید. سپس آن‌ها را سرخ کنید و روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

برای اینکه غذا عطر خوبی بگیرد، کمی روغن زیتون و سیر رنده‌شده را در تابه بریزید و چند دقیقه بپزید. بعد از اینکه پاستا را آبکش کردید، به آن مقداری سس و پنیر موزارلا اضافه کنید تا طعم بهتری بگیرد.

نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی

پیازها را بزرگ خرد نکنید، چون هم ظاهر غذا را بد می‌کنند و هم طعمش را خراب می‌کنند.
اگر می‌خواهید از گوشت استفاده کنید، از ادویه‌هایی مثل فلفل سفید، پودر سیر، پودر پاپریکا و زردچوبه برای طعم بهتر کمک بگیرید.
پس از سرخ کردن گوشت و ادویه، به جای رب، از گوجه‌فرنگی تازه استفاده کنید. وقتی گوجه‌فرنگی‌ها خوب سرخ شدند و سس غلیظ شد، می‌توانید کمی پودر دارچین و آویشن به سس اضافه کنید. همچنین، اضافه کردن یک یا دو قاشق آبلیمو تازه می‌تواند طعم ماکارونی را خیلی بهتر کند.

از دیگر انواع پاستا می‌توان به: مک اند چیز با سس گوشت، لازانیا زیتی، پاستا پنه با سس آرابیاتا و پاستا لیمویی با اسفناج اشاره کرد.

مواد لازم :

پاستا تورتلینی: ۴۵۰ گرم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
پیاز ریز خرد شده: نصف یک پیاز کوچک
سیر ریز خرد شده: ۳ حبه
گوجه فرنگی ساطوری شده: ۸۰۰ گرم
ریحان ساطوری شده: ¼ پیمانه
بادمجان خرد شده: ۳ عدد کوچک
روغن سرخ کردنی: به مقدار لازم
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
فلفل قرمز: به مقدار لازم
پنیر پارمزان رنده شده: ۱۰۰ گرم
ریحان تازه: برای تزئین

نکات مهم برای تهیه انواع پاستا و ماکارونی

مراحل پخت :

گام ۱: در یک تابه ۳ قاشق غذاخوری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا گرم شود.
گام ۲: سپس پیازهای خرد شده را کمی تفت دهید تا سبک شوند.
گام ۳: بعد سیر و فلفل قرمز را اضافه کنید و کمی دیگر تفت دهید.
گام ۴: گوجه‌فرنگی خرد شده، ریحان، نمک و فلفل سیاه را به مخلوط اضافه کنید و ۱۵ دقیقه روی حرارت بگذارید تا خوب پخته و جا بیفتد.
گام ۵: پاستا را در آب در حال جوش بریزید و کمی نمک اضافه کنید تا کاملاً نرم و پخته شود.
گام ۶: در همین حین، بادمجان‌های خرد شده را در تابه‌ای دیگر با ¼ پیمانه روغن سرخ کنید تا طلایی و نرم شوند.

گام ۷: بعد از سرخ شدن بادمجان‌ها، آن‌ها را روی دستمال قرار دهید تا روغن اضافه‌شان گرفته شود.
گام ۸: سپس بادمجان‌ها را به سس اضافه کنید.
گام ۹: وقتی پاستا کاملاً پخته شد، آن را آبکش کنید. (زمان پخت پاستا طبق دستورالعمل روی بسته باشد)
گام ۱۰: پاستا را در یک تابه بریزید و نیمی از سس آماده شده را روی آن بریزید.

دستور تهیه پاستا آلانورما با سس گوجه فرنگی

فوت و فن تهیه پاستا آلانورما (مرحله به مرحله)

گام ۱۱: سپس آن را روی حرارت بگذارید و کاملاً مخلوط کنید.
گام ۱۲: وقتی که مخلوط داغ شد و سس خوب به خورد پاستا رفت، آن را در بشقاب بکشید و باقی‌مانده سس را روی آن‌ها بریزید.
گام ۱۳: کمی پنیر روی هر بشقاب رنده کرده و با برگ ریحان تزئین کنید و سرو نمائید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا