فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم (مرحله به مرحله)

“`html
فوت و فن پخت یک ماهیچه خوش طعم
در اینجا طرز تهیه ماهیچه خوشمزه را با هم بررسی میکنیم و با نکات پخت چلو ماهیچه به سبک رستورانی آشنا خواهید شد. دستور تهیه خوراک ماهیچه گوسفندی مجلسی بسیار ساده است.
مواد لازم :
ماهیچه از استخوان جدا نشده: به تعداد افراد
روغن: به مقدار لازم
زردچوبه و فلفل: به مقدار لازم
روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
زعفران آبکرده: ۲ قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد برای ۳ ماهیچه
دستور تهیه یک ماهیچه خوش طعم :
کمی روغن در یک ماهیتابه بریزید و زردچوبه را در آن تفت دهید. سپس ماهیچهها را اضافه کنید و سرخ کنید تا طلایی شوند.
این مرحله را با حرارت بالا انجام دهید تا آب گوشت خارج نشود. بعد در یک قابلمه که به اندازهی ماهیچهها باشد، آنها را در یک ردیف بچینید و روی آنها را با پیاز خرد شده بپوشانید.
سپس روغن زیتون، زعفران و فلفل را به آن اضافه کنید و حرارت را کم کنید تا ماهیچهها با آب پیازها و آب خودشان پخته شوند.
تا زمان پخت کامل نباید ماهیچهها را جابهجا کنید و پیازها باید حتماً روی گوشت باشند. برای پخت این ماهیچه نیازی به آب نیست.
وقتی که خوب پخته شد، به آرامی جابهجا کنید و وقتی پیازها سرخ شد، مقداری نمک به آن بزنید. با این روش، ماهیچه بسیار لذیذ و خوش طعم خواهد شد. حتماً امتحان کنید!