فیلینگ کیک چگونه انجام می شود؟ (مرحله به مرحله)

“`html
فیلینگ چیست؟
به گزارش رضیم: فیلینگ به موادی گفته میشود که بین لایههای کیک یا روی آن قرار میگیرند تا کیک زیباتر و خوشمزهتر شود. فیلینگ کیک یکی از هنرهای زیبای شیرینیپزی است. برای فیلینگ میتوانید کیک را به لایههای مختلف برش دهید و بین آنها خامه بگذارید. همچنین میتوانید از کیکهای اسفنجی کوچک استفاده کنید. انواع مختلف خامه، مثل خامه سبک، خامه سنگین و شیر خامه، برای فیلینگ مناسب هستند.
وسایل مورد نیاز برای فیلینگ کیک
- مواد لازم: مقدار
- کیک ساده با طعم و اندازه دلخواه: ۱ عدد
- خامه: به مقدار لازم
- یک صفحه صاف یا گردان: یک عدد
- چاقوی تیز و دندانهدار برای برش کیک: یک عدد
- خلال دندان و خط کش
- لیسک و قیف قنادی: یک عدد
نحوه انجام فیلینگ کیک به وسیله برش دادن
اگر میخواهید کیک را با برش زدن فیلینگ کنید، مراحل زیر را دنبال کنید:
ابتدا یک کیک ساده که معمولاً از آرد، شکر، تخم مرغ و شیر تهیه میشود، آماده کنید. حتماً قبل از برش، کیک باید سرد شده باشد. سپس قسمت بالای کیک را با کارد تیز برش دهید تا صاف شود. حالا با استفاده از خط کش و خلال دندان لایههای کیک را به اندازههای مساوی مشخص کنید. با چاقوی تیز دندانهدار، لایهها را برش بزنید. با استفاده از لیسک، لایهها و روی کیک را با خامه پر کنید. برای راحتی کار، کیک را روی پایهای گردان قرار دهید. در انتها، با استفاده از میوه و قیف قنادی که با خامه، ژل یا مربا پر شده، روی کیک را تزئین کنید.
نحوه فیلینگ کیک بدون برش زدن
اگر میخواهید کیک را بدون برش زدن فیلینگ کنید، میتوانید تعداد دلخواهی کیک با ارتفاع حداکثر ۵ سانتیمتر بپزید و سپس خامه را با لیسک بین و اطراف کیکها بگذارید و با قیف قنادی و میوه تزئین کنید.
نکات لازم در انجام فیلینگ کیک
برای انجام صحیح فیلینگ یا خامهکشی کیک، نکات زیر را رعایت کنید:
برای برش کیک، چاقو را با زاویه ۹۰ درجه بگیرید. از آنجا که برش کیک نیاز به مهارت دارد، بهتر است با پخت دو یا سه لایه شروع کنید. همچنین دقت کنید قطر لایهها حداکثر ۵ سانتیمتر باشد. در باستخدام خامه دقت کنید، زیرا استفاده زیاد آن باعث سنگین شدن و آبکی شدن خامه میشود. پس از پایان کار خامهکشی، کیک را تا زمان سرو در یخچال نگه دارید. بهتر است از میوههای کنسروی یا آبپز برای تزئین استفاده کنید چون میوههای تازه در دمای اتاق زود فاسد میشوند. برای خوشمزهتر و زیباتر شدن کیک میتوانید از مربا یا ژله در خامه استفاده کنید. حتماً از خامههای فرم گرفته برای این کار استفاده کنید.