رسپی

فینگرفود چیست؟ رسپی‌ ۶ فینگرفود آسان برای یک پذیرایی شیک

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

آیا از پذیرایی در مهمانی‌ها خسته شده‌اید؟ سینی فینگرفود می‌تواند هنر پذیرایی را راحت‌تر کند. با فینگرفودهای خوشمزه و سریع که در این قسمت از مجله رضیم به شما آموزش می‌دهیم، می‌توانید میز مهمانی‌تان را زیبا کنید و مهمانان را شگفت‌زده کنید.

فینگرفود چیست؟

فینگرفود به معنای غذاهایی است که با انگشت خورده می‌شوند. این‌ها غذاهای سبکی هستند مانند کوکو، سمبوسه یا ناگت که نیاز به پخت زیاد ندارند.

فینگرفودها معمولاً به قطعات کوچک و با طراحی جذاب آماده می‌شوند و روی سینی بزرگی قرار داده می‌شوند یا با سیخ چوبی سرو می‌شوند. همچنین می‌توان آن‌ها را در ظرف‌های کوچک چید و اگر سس لازم دارند، کنارشان قرار داد.

امروزه فینگرفودها در مهمانی‌ها و جشن‌ها بسیار محبوب شده‌اند و اکثر افراد به جای غذاهای سنتی و پرحجم، فینگرفود تهیه می‌کنند و به صورت سلف سرویس سرو می‌کنند.

غذاهای فینگرفودی می‌توانند زمان شما را صرفه‌جویی کنند، به ویژه برای کسانی که مشغول هستند و زمان کافی برای پخت غذا ندارند. فینگرفودهای گرم معمولاً در دو مرحله پخته می‌شوند؛ بهترین کار این است که در مرحله اول مواد اولیه مانند رولت مرغ را آماده کنید و بعد از ورود مهمانان، سینی‌های نیمه آماده را در فر بگذارید و آن‌ها را داغ سرو کنید.

نوع دیگری از فینگرفودها سرد هستند، مانند سالاد الویه که می‌توانید آن‌ها را در قالب یا بین نان‌های تست تزئین کنید و در یخچال نگه‌داری کنید. این مدل نیاز به گرم کردن ندارد و به راحتی از یخچال بیرون آورده و سرو می‌شوند.

نکته مهم در تهیه فینگرفود این است که شما باید به دیزاین فینگرفودها توجه کنید تا زیبایی آن‌ها بیشتر شود.

بیشتر بخوانید: رسپی اشپل لقمه

تعریف و رسپی چند فینگرفود

در ادامه، ما انواع فینگرفود و رسپی آن‌ها را به شما معرفی خواهیم کرد. با ما همراه باشید.

۱- سالاد الویه

فینگرفود سالاد الویه

برای تهیه سالاد الویه کافی است مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. ابتدا سینه مرغ را با یک پیاز متوسط، یک استکان آب و نمک بپزید.
  2. پس از پخت، آن را با دست به قطعات نازک و کوچک خرد کنید.
  3. سیب‌زمینی و تخم‌مرغ را بپزید، پوست بکنید و به تکه‌های کوچک و یک اندازه برش بزنید. (می‌توانید از رنده درشت هم استفاده کنید که کاملاً به سلیقه شما بستگی دارد)
  4. سپس خیار شور خرد شده را با نخود فرنگی به مخلوط اضافه کنید.

برای ادامه رسپی این غذای ساده و خوشمزه، روی لینک سالاد الویه کلیک کنید.

۲- کوکو سبزی

فینگرفود کوکو سبزی

فینگرفود چیست؟ رسپی‌ ۶ فینگرفود آسان برای یک پذیرایی شیک

برای تهیه کوکو سبزی به مراحل زیر دقت کنید.

  1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی که می‌خواهید کوکو سبزی را درست کنید بریزید و خوب هم بزنید تا کف کند.
  2. سعی کنید تخم‌مرغ‌ها را همراه سبزی مخلوط نکنید. در ظرفی جداگانه این کار را انجام دهید، زیرا این کار باعث می‌شود سبزی بهتر کف کند.

برای ادامه رسپی این غذای سریع و ساده، روی لینک رسپی کوکو سبزی کلیک کنید.

۳- هات‌داگ مرغ خانگی

“““html
هات‌داگ مرغ خانگی

برای درست کردن هات داگ مرغ خانگی، مراحل زیر را به سادگی دنبال کنید.

  1. ابتدا سینه مرغ را با آب بپزید. وقتی مرغ پخته شد، آن را قطعه قطعه کنید.
  2. حالا تخم مرغ و سیب‌زمینی رنده شده را به مرغ اضافه کنید.
  3. در یک قابلمه دیگر آب بریزید و بگذارید به جوش بیاید.
  4. پس از جوش آمدن، ماکارونی را اضافه کنید. وقتی ماکارونی پخته شد و آبکشی کردید، آن را با مخلوط مرغ و سیب‌زمینی ترکیب کنید.

برای ادامه این دستور خوشمزه، روی لینک هات داگ مرغ خانگی کلیک کنید.

۴- رولت مرغ و سبزیجات

رولت مرغ و سبزیجات

برای تهیه رولت مرغ و سبزیجات، مراحل زیر را با دقت دنبال کنید.

  1. ابتدا فیله مرغ را با آب بپزید. برای اینکه بوی نامطبوع آن گرفته شود، می‌توانید یک پیاز یا هویج به آن اضافه کنید.
  2. در همین حین، سبزیجاتی مانند گیشنیز، جعفری و پیازچه را ریز خرد کنید.
  3. حالا مرغ پخته شده را ریش ریش کرده و به مرحله بعد بروید.

برای ادامه این دستور خوشمزه و شیک، روی لینک رولت مرغ و سبزیجات کلیک کنید.

۵- کومپیر

فینگرفود کومپیر

برای درست کردن کومپیر، مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. اول فر را روشن کنید تا گرم شود.
  2. سیب‌زمینی‌ها را در فویل بپیچید و روی سینی فر قرار دهید.
  3. بعد از ۱۵ دقیقه، سینی را در فر قرار دهید و بگذارید سیب‌زمینی‌ها به مدت ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت بپزند.
  4. برای اطمینان از پختن سیب‌زمینی، با یک چنگال آن را تست کنید.

برای ادامه این دستور ساده و مقوی، روی لینک تهیه کومپیر کلیک کنید.

۶- پوآچای پیتزایی

پوآچای پیتزایی

برای تهیه پوآچای پیتزایی، پیروی از مراحل زیر کافیست.

  • برای درست کردن خمیر، شیر را گرم کنید تا ولرم شود. دما باید حدود ۳۵ تا ۴۰ درجه باشد. اگر دماسنج ندارید، نوک انگشت‌تان را به شیر بزنید.
  • شیر را به خمیر مایه اضافه کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و ۱۰ دقیقه صبر کنید تا خمیر آماده شود.

برای دیدن ادامه این دستور خوشمزه، روی لینک پوآچای پیتزایی کلیک کنید.

در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، چند مدل فینگرفود ساده و سریع را برای شما توضیح دادیم. پس منتظر چی هستید؟ با این دستورالعمل‌ها، مهمانی‌های خود را به یک جشن رنگارنگ تبدیل کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا