فینگر فود اسفناج با پنیر (مرحله به مرحله)

“`html
فینگر فود اسفناج با پنیر
فینگر فود اسفناج با پنیر یکی از پیشغذاهای خوشمزه و لذیذ است که از دو لایه با طعمی متنوع تشکیل شده. این فینگر فود خوشطعم طرفداران زیادی دارد و درستکردن آن خیلی راحت است، بنابراین برای پذیرایی بسیار مناسب و شیک خواهد بود. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله با دستور تهیه فینگر فود اسفناج با پنیر در ادامه با سایت ما همراه باشید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
پودر ژلاتین | ۳ قاشق غذاخوری پر |
پنیر لبنه | ۷۰۰ گرم |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
جعفری ریز خرد شده | ۱ قاشق غذاخوری سر پر |
فلفل دلمهای زرد و قرمز رنگ ریز خرد شده | ۳ قاشق غذاخوری |
روغن مایع برای چرب کردن قالب | به مقدار لازم |
مواد لازم برای لایه سبز رنگ : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
تخممرغ | ۳ عدد |
اسفناج | نیم کیلو |
سیر تازه | ۴ حبه |
آرد نخودچی | ۲ قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه فینگر فود اسفناج با پنیر
ابتدا مقداری پودر ژلاتین را داخل یک ظرف بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید. خوب هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. برای این که مخلوط شفاف و یکدست باشد، آن را به روش بنماری روی حرارت غیرمستقیم نگه دارید و مدام هم بزنید.
پس از اینکه بافت ژلاتین کاملاً شفاف و یکدست شد، ظرف را کنار بگذارید تا در دمای محیط کمی خنک شود. سپس مقداری پنیر لبنه را داخل یک ظرف بریزید و هم بزنید تا نرم شود.
حالا مایع ژلاتین را روی پنیر بریزید و خوب هم بزنید تا کاملاً ترکیب شوند. وقتی که مخلوط یکدست شد، کمی نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
بعد، مقداری جعفری را بشویید و کنار بگذارید تا خشک شود. سپس جعفری را ریز خرد کنید و کمی از آن را روی مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. سپس فلفل دلمهایهای زرد و قرمز را بشویید و خشک کنید.
فلفلها را ریز خرد کرده و کمی از هر رنگ را به مخلوط اضافه کنید و خوب هم بزنید. باید این مخلوط به غلظتی شبیه ماست برسد.
سپس داخل قالب پلاستیکی مقداری روغن بریزید و آن را خوب چرب کنید. مایع آماده شده را داخل قالب بریزید و سطح آن را صاف کنید. حالا قالب را در یخچال قرار دهید و اجازه دهید به مدت ۸ ساعت استراحت کند.
در این فاصله برای درست کردن مواد لایه سبز رنگ، مقداری اسفناج را بشویید و بگذارید تا آب اضافی آن خارج شود. بعد از اینکه اسفناج کاملاً خشک شد، آن را به اندازههای کوچکتر خرد کنید و داخل میکسر بریزید.
“““html
یا مخلوط کن بریزید.
تخممرغها را بشکنید و روی اسفناجها در میکسر بریزید. سپس چند حبه سیر را پوست بگیرید، تمیز بشویید و به مواد اضافه کنید. بعد هم مقداری آرد نخودچی به مواد اضافه کرده و همه چیز را خوب با هم مخلوط کنید.
وقتی همه مواد خوب مخلوط شدند و بافتی یکدست پیدا کردند، کمی نمک و فلفل سیاه هم اضافه کنید و دوباره میکس کنید. وقتی بافت مواد کاملاً یکدست شد، قالب یا ظرف نچسب را با روغن چرب کنید.
سپس مخلوط مواد را داخل قالب یا ظرف مناسب بریزید و در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده قرار دهید. دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید مخلوط اسفناجی به مدت ۱۰ دقیقه بپزد و آماده شود.
چون لایه اسفناج نازک است، حتماً دقت کنید که نسوزد. بهخاطر اینکه دماهای فرها با هم متفاوت است، ممکن است بعد از ۸ دقیقه مخلوط اسفناج بپزد و آماده شود. لایه اسفناجی در نهایت باید نرم و لطیف باشد که بتوان به آن راحت فرم داد.
اگر از فر استفاده نمیکنید، میتوانید داخل یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت ملایم گرم کنید. سپس مایه اسفناجی را داخل تابه بریزید و اجازه دهید روی حرارت ملایم به مدت حدود ۵ دقیقه بپزد و فرم بگیرد.
سپس تابه را از روی حرارت بردارید و به آرامی آن را در ظرف دیگری برگردانید. حالا دوباره تابه را کمی چرب کرده و لایه اسفناجی را برگردانید و در تابه قرار دهید تا طرف دیگر آن هم به مدت ۵ دقیقه خوب بپزد و کمی طلایی شود.
بعد از اینکه تابه را از روی حرارت بردارید، لایه اسفناجی را داخل ظرف دیگری قرار دهید و بگذارید در دمای محیط کاملاً خنک شود. اگر داغ بماند، مخلوط پنیری روی آن ذوب میشود و شکل و بافت فینگر فود خراب میشود.
بعد از آن لایه اسفناجی را روی یک سطح صاف قرار دهید و به صورت طولی با عرض دو تا سه سانتیمتر برش بزنید. حالا قالب مواد پنیری را از یخچال بیرون بیاورید و مواد فرمگرفته را به شکل مثلثهای با ضخامت ۲ تا ۳ سانتیمتر برش بدهید.
سپس برشهای پنیری را روی نوارهای طولی اسفناج قرار دهید طوری که نوار اسفناج دور تا دور لایه پنیری را بپوشاند تا شکل و ظاهر آن جذاب شود. میتوانید با سلیقه خودتان مواد را به هر فرم و شکلی که دوست دارید تزئین کنید.
اگر لایه اسفناجی خوب به لایه پنیری نچسبید، میتوانید مقدار کمی از پنیر لبنه را روی نوار اسفناج بمالید، طوری که نوار اسفناجی پاره نشود. سپس لایه پنیری را داخل آن قرار دهید و آن را فرم بدهید و لبههای لایه اسفناج را روی لایه پنیری محکم کنید.
بعد از اینکه همه فینگر فودها را آماده کردید، آنها را در یک ظرف بچینید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً خودشان را بگیرند و بافتشان منسجم شود. سپس تعدادی فینگر فود اسفناج با پنیر را در یک ظرف مناسب بچینید و برای پذیرایی سرو کنید.
منبع: پانا مگ