تغذیه سالم

قارچ را خام مصرف کنیم یا پخته ؟ (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

آیا باید قارچ را خام بخوریم یا بپزیم؟

قارچ یکی از مواد غذایی خوشمزه است که برای سلامتی خیلی مفید می‌باشد، البته به شرطی که آن را از جایی مطمئن بخریم و مطمئن شویم که سمی نیستند. بیشتر ما قارچ را می‌پزیم یا سرخ می‌کنیم، اما آیا می‌توان آن را به صورت خام نیز مصرف کرد؟

اگر به دنبال یک منبع طبیعی از ویتامین‌ها هستید، قارچ گزینه خوبی است. این ماده، حاوی ویتامین‌های گروه B، مانند B5، B3 و B2 و همچنین مس و سلنیوم می‌باشد.

قارچ‌ها شامل پروتئین، فیبر، پتاسیم، ویتامین D، کلسیم و … هستند و بیش از 90 درصد آن‌ها آب است. می‌توان از قارچ به روش‌های مختلف، برای تزئین غذا یا به عنوان یکی از مواد اصلی غذا استفاده کرد.

قارچ خام یا پخته؟

یکی از سوالاتی که بسیاری از مردم در مورد قارچ می‌پرسند این است که آیا باید همیشه آن را پخته خورد یا می‌توان قارچ خام را نیز مصرف کرد؟
قارچ‌هایی که در فضاهای صنعتی و با نظارت‌های بهداشتی تهیه می‌شوند، پس از شستشو می‌توانند خام مصرف شوند.

اگر قارچ در محیطی رشد کرده باشد که نسبت به سمی بودن آن مطمئن نیستیم، باید از خوردن آن حتی برای مزه کردن هم خودداری کنیم.

نحوه شستن و نگهداری قارچ تازه

شستن قارچ

قارچ در خاک رشد می‌کند و ذرات خاک ممکن است به سطح آن بچسبند، که به راحتی با آب سرد شسته می‌شود. می‌توانید از یک برس کوچک مخصوص شستن قارچ استفاده کنید که باید نرم باشد تا به راحتی بتوانید قارچ‌ها را تمیز کنید و به صورت خام مصرف کنید. بهترین روش برای نگهداری قارچ‌های خوراکی در خانه، قرار دادن آن‌ها در یخچال و در دمای کمتر از ۴ درجه سانتی‌گراد است.

قارچ تازه نمی‌تواند بیش از ۴۸ ساعت در دمای ۲۰ درجه نگهداری شود و می‌توان آن را تا یک هفته در دمای ۴ درجه سانتی‌گراد نگه داشت. بهترین روش برای نگهداری قارچ‌های خوراکی، نگه‌داری آن‌ها در یخچال در دماهای پایین‌تر از ۴ درجه سانتی‌گراد است.

منبع : دوات آنلاین

سایت رضیم

قارچ را خام مصرف کنیم یا پخته ؟ (2 نکته مهم)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا