سلامت و پزشکی

قتل خاموش ۲۰۰ هزار نفر در سال بوسیله داروی تقلبی !! (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

دکتر سید علی فاطمی، عضو هیات مدیره انجمن داروسازان ایران، در یک گفت و گو اعلام کرد که در سال ۲۰۰۲، در کشور چین، ۱۹۲۰۰۰ نفر به خاطر مصرف داروهای تقلبی جان خود را از دست دادند. او همچنین افزود که مصرف شربت استامینوفن که در آن دیاتیلنگیکول وجود داشت، باعث مرگ بیش از ۵۰۰ بیمار، که بیشتر آن‌ها کودک بودند، در کشورهایی مانند هند، بنگلادش، هائیتی، نیجریه و آرژانتین شده است.

وی ادامه داد: در سال ۱۹۹۵، ۲۵۰۰ نفر در نیجریه به خاطر دریافت واکسن مننژیت تقلبی جان خود را از دست دادند و اگر داروهای ضد مالاریا کیفیت مناسبی داشتند، می‌توانستیم از مرگ سالانه ۲۰۰ هزار نفر جلوگیری کنیم.

تلفات ۲۰۰ هزار نفر در سال به خاطر داروی تقلبی !!

دکتر فاطمی همچنین درباره راه‌های مبارزه با قاچاق داروهای تقلبی گفت: مسئولان باید قوانین سختی برای قاچاقچیان، تجویزکنندگان و فروشندگان وضع کنند تا این قوانین انگیزه کافی برای جلوگیری از این کارها ایجاد کند و همچنین باید مرزهای ورود دارو به کشور به دقت کنترل شوند.

تلفات ۲۰۰ هزار نفر در سال به خاطر داروی تقلبی !!

وی با تاکید بر اهمیت نظارت بر محل‌های تجویز و توزیع دارو، خاطرنشان کرد: مسئولان نظام سلامت در کشور باید همکاری لازم را بین گمرکات، پلیس و دیگر نهادهای نظارتی برقرار کنند و فهرست داروهای معتبر ایران را به‌روز کنند تا با نیازهای جامعه پزشکی همخوانی داشته باشد.

منبع:طبنا

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا