رسپی
قلیه میگو | دستور تهیه قلیه میگو به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

قلیه میگو، غذایی خوشمزه و مفید از خطه جنوب
غذاهای معروف جنوبی بیشتر از دریا تهیه میشوند و معمولاً شامل میگو و ماهی هستند. بیایید با رضیم همراه شویم.
طرز تهیه قلیه میگو
مواد لازم برای تهیه قلیه میگو
- نیم کیلو میگوی پاک شده
- یک بوته سیر
- ۱۵۰ گرم گیشنیز
- ۱۵۰ گرم شنبلیله
- نصف بسته تمر هندی
- یک عدد پیاز
- نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
- یک قاشق سوپخوری رب گوجهفرنگی یا آب گوجهفرنگی
طرز تهیه قلیه میگو
- میگوها را به خوبی پاک کرده و شستشو میدهیم. سپس پیاز را خرد کرده و با سه قاشق روغن کمی تفت میدهیم.
- سیر، شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه میکنیم.
- میگو را همراه با کمی زردچوبه، فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و خوب تفت میدهیم.
- سپس شیره تمر هندی و رب گوجهفرنگی (یا آب گوجهفرنگی) را به مخلوط اضافه میکنیم و قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه میپزیم.
مقالات بیشتر :
طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی
طرز تهیه آب ترشی، غذای محلی چهارمحال و بختیاری
آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه، غذای محلی ایلام