رسپی

قلیه میگو | دستور تهیه قلیه میگو به روش رستورانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

قلیه میگو، غذایی خوشمزه و مفید از خطه جنوب

غذاهای معروف جنوبی بیشتر از دریا تهیه می‌شوند و معمولاً شامل میگو و ماهی هستند. بیایید با رضیم همراه شویم.

طرز تهیه قلیه میگو

مواد لازم برای تهیه قلیه میگو

  • نیم کیلو میگوی پاک شده
  • یک بوته سیر
  • ۱۵۰ گرم گیشنیز
  • ۱۵۰ گرم شنبلیله
  • نصف بسته تمر هندی
  • یک عدد پیاز
  • نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
  • یک قاشق سوپ‌خوری رب گوجه‌فرنگی یا آب گوجه‌فرنگی

طرز تهیه قلیه میگو

  1. میگوها را به خوبی پاک کرده و شستشو می‌دهیم. سپس پیاز را خرد کرده و با سه قاشق روغن کمی تفت می‌دهیم.
  2. سیر، شنبلیله و گیشنیز را خرد کرده و به پیاز تفت داده شده اضافه می‌کنیم.
  3. میگو را همراه با کمی زردچوبه، فلفل و نمک به مواد اضافه کرده و خوب تفت می‌دهیم.
  4. سپس شیره تمر هندی و رب گوجه‌فرنگی (یا آب گوجه‌فرنگی) را به مخلوط اضافه می‌کنیم و قلیه میگو را با شعله ملایم به مدت ۳۰ دقیقه می‌پزیم.

مقالات بیشتر :

طرز تهیه آبگوشت کشک | غذای محلی

طرز تهیه آب ترشی، غذای محلی چهارمحال و بختیاری

آبگوشت بامیه | طرز تهیه آبگوشت با بامیه، غذای محلی ایلام

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا