قهوه لانگ بلک چیست؟ (مرحله به مرحله)

“`html
قهوه لانگ بلک چیست؟
لانگ بلک یکی از نوعهای قهوه بر اساس اسپرسو است! اگر دوست دارید یک باریستای خانگی خوب شوید، مهم است که بدانید چطور انواع قهوهها را درست کنید. نه فقط یک یا دو نوع، بلکه باید بتوانید قهوههای کلاسیک و مدرن مختلف را تهیه کنید و از آنها لذت ببرید!
در واقع، لانگ بلک شباهت زیادی به امریکانو دارد، با این تفاوت که ترتیب اسپرسو و آب جوش عوض میشود! با ما همراه باشید!
لانگ بلک، نشأتگرفته از سلیقه آمریکاییهاست!
تاریخچه قهوه لانگ بلک نشان میدهد که در گذشته ایتالیاییها فقط دو نوع قهوه، یعنی اسپرسو و کاپوچینو درست میکردند. اما با ورود آمریکاییها به ایتالیا و تمایل آنان به نوشیدن قهوه، لانگ بلک متولد شد!
داستان این است که آمریکاییها به قهوه سیاه علاقه داشتند و زمانی که به ایتالیا سفر میکردند، همیشه یک فنجان بزرگ قهوه سیاه (که امروز به آن لانگ بلک میگوییم) سفارش میدادند!
این درخواست برای یک باریستای ایتالیایی که به قهوه سیاه فقط به شکل اسپرسو کوچک عادت داشته، جالب و عجیب بود. به همین خاطر با گذشت زمان، برای اینکه گردشگران آمریکایی را راضی کنند، نحوه تهیه قهوه را تغییر دادند و بالاخره یک فنجان بزرگ قهوه، یعنی لانگ بلک، به وجود آمد!
آمریکاییها به نوشیدن قهوه دم کرده عادت داشتند و تاثیر شدید اسپرسو برایشان زیاد بود. بنابراین، باریستای ایتالیایی با درست کردن یک شات اسپرسو در فنجانی که از قبل با آب داغ پر شده بود، قدرت قهوه را کاهش داد تا با ذائقه آنان سازگار شود!
دستور تهیه لانگ بلک
تهیه قهوه لانگ بلک یکی از روشهای قوی قهوهسازی است. به طوری که اگر 23 گرم قهوه آسیاب شده استفاده کنید، 20 گرم عصاره قهوه به دست میآید که حدود 20 ثانیه طول میکشد!
برای تهیه لانگ بلک، به یک دبل شات اسپرسو و آب جوش نیاز دارید. یک فنجان کوچک یا معمولی را با 80 درصد آب داغ (نه جوش، بلکه خیلی گرم) پر کنید. بهتر است حجم فنجان شما بین 150 تا 200 میلیلیتر باشد که 80 درصد آن با آب گرم پر شود.
سپس، 23 گرم قهوه آسیاب شده را درون پرتافیلتر خود بریزید و بعد از تنظیم دستگاه اسپرسوساز، 20 گرم عصاره قهوه را روی فنجان که 80 درصد آن از آب داغ پر شده است، ریخته و لانگ بلک شما آماده میشود! به همین سادگی!
معمولا در کنار فنجان لانگ بلک نیز مانند امریکانو یک لیوان یا فنجان آب میگذارند تا اگر برای کسی قهوه غلیظ یا تلخ بود، بتواند آب اضافه کند تا شدت قهوه کاهش یابد!
تفاوت لانگ بلک با امریکانو
لانگ بلک قهوهای ظریف اما قوی است که با ریختن اسپرسو یا ریسترتو روی آب داغ درست میشود! لانگ بلک شبیه امریکانو است اما کرما را حفظ میکند، بنابراین عطر و طعم بیشتری دارد!
حجم آب داغ و اسپرسو در هر دو قهوه لانگ بلک و امریکانو یکسان است، یعنی در هر دو 80 درصد لیوان آب داغ و 20 درصد اسپرسو استفاده میشود.
اما تفاوت در اینجا است که در لانگ بلک، دبل شات اسپرسو بر روی آب داغ ریخته میشود (برعکس امریکانو) و به همین خاطر کرما یا کف برنزه رنگ حاصل از شات اسپرسو روی آن باقی میماند. اما در امریکانو، چون آب داغ روی اسپرسو ریخته میشود، کرما سریع از بین میرود و عطر و طعم آن کمتر میشود!