رسپی

لازانیای کلاسیک : دستور تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

لازانیای کلاسیک | دستور تهیه “لازانیای کلاسیک” ایتالیایی

لازانیا! این غذای خوشمزه است و هیچ‌کس نیست که آن را دوست نداشته باشد. آیا برای درست کردن آن آماده‌اید؟ در این مطلب از مجله رضیم می‌خواهیم به شما دستور تهیه لازانیای کلاسیک و بسیار ساده را معرفی کنیم.

در این دستور، شما را با دو روش تهیه لازانیای کلاسیک و لازانیای ساده آشنا می‌کنیم. این دو روش جزو بهترین‌ها هستند و پس از یک بار پختن، عاشقشان خواهید شد.

روش اول جهت تهیه لازانیای کلاسیک

زمان آماده‌سازی: ۱۵ دقیقه
زمان پخت: ۱ ساعت و ۳۰ دقیقه
برای ۸ نفر

مواد لازم برای درست کردن سس لازانیا:

  1. روغن زیتون
  2. گوشت چرخ‌کرده ۵۰۰ گرم
  3. پیاز خرد شده نصف پیمانه
  4. فلفل دلمه‌ای خرد شده نصف پیمانه
  5. سیر رنده شده ۲ حبه
  6. رب گوجه‌فرنگی ۱۰۰ گرم
  7. گوجه‌فرنگی خرد شده ۳ عدد
  8. پونه کوهی تازه یا خشک شده ۲ قاشق غذاخوری
  9. جعفری خرد شده ۱/۴ پیمانه
  10. ادویه ایتالیایی ۱ قاشق غذاخوری
  11. شکر نصف قاشق غذاخوری
  12. نمک به مقدار لازم

مواد لازم برای تهیه لازانیا کلاسیک:

  • ورقه لازانیا به مقدار لازم
  • پنیر ریکوتا ۴۵۰ گرم
  • پنیر موزرلا ۷۰۰ گرم
  • پنیر پارمسان ۱۰۰ گرم

دستور تهیه:

گام اول: در یک قابلمه، مقداری آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید و روی حرارت متوسط بگذارید تا به جوش آید.

گام دوم: در یک ماهی‌تابه، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون ریخته و گوشت چرخ‌کرده را تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

گام سوم: سیر، پیاز و فلفل دلمه‌ای را در یک ماهی‌تابه دیگر تفت دهید و سپس گوشت را به آن اضافه کنید.

گام چهارم: رب گوجه‌فرنگی و گوجه‌فرنگی‌های خرد شده را به ترکیب گوشت اضافه کنید.

گام پنجم: سپس ادویه ایتالیایی، پونه کوهی و جعفری خرد شده را به آن اضافه کنید.

گام ششم: در این مرحله شکر و نمک را به سس اضافه کرده و کمی بچشید. بعد از ۱۵ تا ۴۵ دقیقه، سس آماده است.

گام هفتم: ورقه‌های لازانیا را برای ۱۰ دقیقه بجوشانید و سپس آبکش کنید.

گام هشتم: کف سینی فر کاغذ روغنی بگذارید و روی آن کمی روغن زیتون بمالید، سپس ورقه‌های لازانیا را روی آن بچینید تا بهم نچسبند.

لازانیای کلاسیک : دستور تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی (مرحله به مرحله)

گام نهم: فر را با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت از قبل گرم کنید.

گام دهم: کف ظرف مقداری از سس گوشتی بریزید. ورقه‌های لازانیا را روی آن قرار داده و دوباره مقداری سس و سپس از ترکیب سه پنیر روی آن بگذارید. این کار را تا سه لایه ادامه دهید.

گام آخر: روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۴۵ دقیقه در فر با دمای ۳۷۵ درجه فارنهایت بپزید. در ۱۰ دقیقه آخر می‌توانید فویل را بردارید تا کمی روی لازانیا برشته شود.

به مدت ۱۵ دقیقه اجازه دهید لازانیا سرد شود و سپس میل نمایید.

لازانیا را می‌توانید به مدت ۵ روز در یخچال نگهداری کنید. برای گرم‌کردن مجدد، روی ظرف فویل بکشید و آن را در فر با دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت برای ۵ دقیقه قرار دهید.

لازانیا را می‌توانید به مدت یک ماه در فریزر نگهداری کنید. قبل از ترکیب ورقه‌های لازانیا و سس، کف ظرف را با فویل بپوشانید.

سپس طبق دستور، مواد را ترکیب کنید. می‌توانید لازانیای نپخته را فریز کنید.

همچنین می‌توانید ظرف را در فر گذاشته و پس از پخت آن را در فریزر قرار دهید.

در زمان مصرف، لازانیای منجمد شده را از فویل جدا کرده، فویل را از کف ظرف بردارید و به اندازه دلخواه برش زده و در فر گرم کنید.

separator line

روش دوم جهت
“““html

تهیه لازانیای ساده

زمان آماده‌سازی ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه
برای ۸ نفر

مواد لازم جهت تهیه لازانیا ساده

  1. ورقه‌های لازانیا به مقدار لازم
  2. ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
  3. ۵۰۰ گرم گوشت چرخ‌کرده
  4. ۲ حبه سیر رنده شده
  5. ۱ قاشق غذاخوری پونه کوهی
  6. فلفل به مقدار لازم
  7. نمک به مقدار لازم
  8. سس مارینارا
  9. ۴۵۰ گرم پنیر ریکوتا
  10. نصف پیمانه پنیر پارمزان
  11. یک چهارم پیمانه جعفری خرد شده
  12. ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا

دستور تهیه:

ابتدا، فر را با درجه حرارت ۳۵۰ فارنهایت (۱۷۰ سلسیوس) گرم کنید.
در یک قابلمه مقداری آب، نمک و روغن زیتون بریزید.
سپس ورق‌های لازانیا را طبق دستور روی بسته‌بندی بجوشانید و آبکش کنید.
در یک تابه ۱ قاشق روغن زیتون بریزید و گوشت چرخ‌کرده را تفت دهید تا رنگ آن عوض شود.
سپس پونه کوهی و سیر را به آن اضافه کنید و به مدت ۱ دقیقه دیگر تفت دهید.
بعد نمک، فلفل و سس مارینارا را اضافه کنید.
در یک کاسه دیگر، پنیر پارمزان، جعفری خرد شده، پنیر ریکوتا و کمی نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
در کف ظرف مقداری از سس آماده شده بریزید، بعد ورق‌های لازانیا را بچینید و کمی از مخلوط پنیر روی آن بریزید.
این کار را تا هر چند لایه که می‌خواهید ادامه دهید و در لایه آخر مقدار زیادی پنیر بریزید.
روی ظرف را با فویل بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر بگذارید.
سپس فویل را بردارید و با دمای ۴۰۰ درجه فارنهایت، به مدت ۱۸ الی ۲۰ دقیقه بپزید.
بعد از پخت، روی لازانیا کمی جعفری خرد شده بریزید و آن را سرو کنید.

لازانیای کلاسیک : دستور تهیه لازانیای کلاسیک ایتالیایی

چند نکته مهم جهت تهیه لازانیا ایتالیایی

مواد لازانیا را خوب خرد کنید تا در زمان برش زدن لازانیا به مشکل نخورید.
مواد لازانیا را می‌توانید طبق سلیقه خودتان تغییر دهید.
گذاشتن یک لایه ضخیم پنیر ورقه‌ای، مانع از سوختن و خشک شدن لازانیای لقمه‌ای می‌شود.
اگر از سویا در لازانیا استفاده می‌کنید، برای بهتر شدن طعم و از بین بردن بوی آن، بهتر است سویا را دو ساعت قبل در آب بخیسانید و قبل از استفاده، آن را در آبکش بریزید تا کاملاً خشک شود.

separator line

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه لازانیا با گوشت و قارچ + نکات مهم برای پخت این غذا

دستور تهیه لازانیا با نان تست + سس بشامل

دستور تهیه لازانیا رولی (لقمه‌ای) ساده و خوشمزه

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا