لواشک موزی : دستور تهیه لواشک خوشمزه با موز (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه لواشک خوشمزه موزی در منزل
لواشک های میوه ای بسیار لذیذ هستند و اگر با میوه های سالم درست شوند، حاوی ویتامین ها و مواد مغذی مفیدی خواهند بود. در این مقاله دستور تهیه یک لواشک خوشمزه موزی را به شما معرفی میکنیم.
دستور تهیه لواشک خانگی با میوه موز
مواد لازم :
- 680 گرم موز خرد شده (یا هر میوهای که دوست دارید)، بدون پوست
- سه چهارم پیمانه شکر
- 2 قاشق غذاخوری آبلیمو
دستور تهیه لواشک موزی قدم به قدم
1- برای درست کردن یک لواشک خوشمزه، هر میوهای که دوست دارید را انتخاب کنید. میتوانید از ترکیبی از چند میوه استفاده کنید تا طعم متفاوتی بگیرید.
میوههای مناسب برای تهیه لواشک خانگی شامل توت فرنگی هستند. در این دستور، ما از موز استفاده میکنیم.
2- موزها را با آب سرد بشویید و بعد با یک دستمال تمیز خشک کنید.
3- پوست موز را بگیرید. اگر از میوههایی استفاده میکنید که پوستشان را باید کند، این کار را حتماً انجام دهید، زیرا پوست سفت میتواند لواشک را نیز سفت کند.
4- موز را خرد کنید. نیازی نیست قطعات کاملاً یکسان باشند، فقط باید به حدی کوچک باشند که بتوانید آنها را در غذاساز له کنید. در حین خرد کردن، لکههای سیاه موز را بگیرید.
5- قطعات موز خردشده را به همراه شکر و آبلیمو در غذاساز بریزید. سپس غذاساز را روشن کنید تا مواد به خوبی با هم مخلوط و نرم شوند. هیچ تکهای از موز نباید باقی بماند.
- اگر نمیخواهید از شکر استفاده کنید، میتوانید عسل را جایگزین کنید. همچنین میتوانید نصف شکر و نصف عسل استفاده کنید.
فقط توجه داشته باشید که استفاده از عسل باعث میشود زمان خشک شدن لواشک بیشتر شود.
اگر غذاساز ندارید، میتوانید از مخلوطکن یا گوشتکوب برقی نیز استفاده کنید. آبلیمو به عنوان یک طعمدهنده و نگهدارنده طبیعی عمل میکند.
روش خشک کردن پوره موز برای تهیه لواشک موز
1- برای خشک کردن پوره موز از فر با دمای 93 درجه سانتیگراد استفاده کنید تا میوه به آرامی خشک شود و نسوزد. فر را از قبل گرم کنید.
همچنین میتوانید از مایکروویو استفاده کنید. آن را روی درجه متوسط تنظیم کنید و پوره را به مدت 5 دقیقه داخل آن قرار دهید تا میوه کاملاً خشک شود.
2- یک فویل آلومینیومی یا کاغذ سیلیکونی را کف سینی که میخواهید میوه را روی آن بریزید، پهن کنید. اگر پوره را مستقیماً روی سینی بریزید، به آن میچسبد و جدا کردن آن سخت خواهد شد. اگر در مایکروویو قرار میدهید، از فویل استفاده نکنید.
3- پس از گذاشتن ورق مورد نظر در کف سینی، پوره موز را روی کاغذ پهن کنید؛ طوری که ضخامت آن حدود 0.3 تا 0.4 سانتیمتر باشد.
4- سینی حاوی پوره را به مدت 3 ساعت در فر با دمای 93 درجه سانتیگراد قرار دهید. حواستان باشد که پس از 2 ساعت و نیم سینی را چک کنید تا ببینید لواشک خشک شده یا خیر.
در بیشتر مواقع، دو ساعت و نیم برای خشک شدن کافی نیست. پس از پایان زمان، فر را خاموش کنید و درب آن را کمی باز بگذارید.
اگر از مایکروویو استفاده کردید، فقط 5 تا 6 دقیقه زمان کافی است. خشک کردن میوههای آبدار مانند توت فرنگی یا هلو ممکن است در فر بیش از 4 ساعت طول بکشد.
5- بعد از اینکه لواشک کاملاً خشک شد، سینی را در یک جای خنک قرار دهید تا خنک شود. بیست دقیقه زمان برای سرد شدن لواشک کافی است.
“““html
باید مطمئن شوید که هر دو طرف لواشک کاملاً خشک شدهاند. اگر حس کردید قسمت زیرین لواشک خوب خشک نشده، به آرامی آن را برگردانید و دوباره چند دقیقه در فر بگذارید.
وقتی لواشک موزی کاملاً خشک شد، میتوانید آن را روی کاغذ روغنی بگذارید، برش بزنید و سپس رول کنید.
امیدواریم از طعم آن لذت ببرید. نوش جان!
موز علاوه بر اینکه میتوان به صورت لواشک مصرف شود، بهتر است به تنهایی خورده شود. موز میوهای بسیار مفید است و توصیه شده که آن را در روزمره خود بگنجانید.
بیشتر بخوانید :
دستور تهیهی لواشک کیوی ترش و ملس
دو روش عالی برای تهیه لواشک خرمالو
سه روش ساده و خوشمزه برای تهیه لواشک در فر + عکس