رسپی

لوه کباب | این غذای خوشمزه مازندرانی رو فقط به این روش می تونید درست کنید (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه لوه کباب غذای خوش طعم مازندرانی

در این بخش، شما با طرز تهیه لوه کباب، که یکی از غذاهای معروف شمال ایران است، آشنا می‌شوید. این کباب خوشمزه با گوشت مرغ و گوشت گوسفند تهیه می‌شود و در ادامه روش تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم.
لوه کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانی مخصوص مازندران است که در مراسم‌های مختلف، به ویژه عروسی‌ها، بسیار محبوبیت دارد. این غذا طعمی خاص و عالی دارد و در اینجا می‌توانید بیشتر با طرز تهیه‌اش آشنا شوید.

مواد لازم برای لوه کباب

گوشت گوسفند: ۵۰۰ گرم
آلو بخارا: ۵ عدد
پیاز: ۳ عدد
زعفران دم کرده: به مقدار لازم
رب آلو یا رب انار: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۵۰ گرم
زرشک: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل، نمک و دارچین: به مقدار لازم
شکر: ۱ قاشق مرباخوری

دستور تهیه لوه کباب

مزه ملس این کباب باعث محبوبیتش می‌شود. این کباب می‌تواند با گوشت مرغ یا گوسفند تهیه شود و شما می‌توانید یکی را انتخاب کنید.
ما در اینجا طرز تهیه آن با گوشت گوسفند را توضیح می‌دهیم. اولین قدم این است که گوشت‌ها را به تکه‌های کوچک تقسیم کنید. سپس آن‌ها را خوب بشویید و بگذارید خشک شوند.
پیازها را بشویید و به صورت خلالی ریز کنید. سپس آن‌ها را در قابلمه مناسب بریزید و با کمی روغن تفت دهید. بعد از آن، تکه‌های گوشت گوسفند را به پیازها اضافه کنید و با فلفل و زردچوبه خوب تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

سپس کمی پودر دارچین یا چوب دارچین به مخلوط اضافه کنید و اجازه دهید مواد به آرامی تفت بخورد. وقتی گوشت آب انداخت، کمی زعفران دم‌کرده روی آن بریزید.
در مرحله بعد، آلوها را تفت دهید. برای این کار، آلوها را چند ساعت قبل خیس کنید. وقتی نرم شدند، آن‌ها را به همراه کره در تابه تفت دهید.

غذا مازندرانی

سپس حرارت را خاموش کرده و کمی زرشک، شکر و کره به آن اضافه کنید. زرشک‌ها کمی رنگ می‌گیرند و پف می‌کنند. همین که آماده شد، می‌توانید آن را از روی حرارت بردارید. در آخر، آلوها و زرشک را با کمی نمک به مخلوط گوشت اضافه کنید.
توجه داشته باشید که وقتی گوشت‌ها پخته شدند، باید آلوها را اضافه کنید. این غذا را می‌توانید با برنج زعفرانی سرو کنید.

نکات طلایی پخت لوه کباب

در پخت این غذای مازندرانی چند نکته مهم وجود دارد. طعم ترش ملس این غذا بستگی به سلیقه شما دارد و می‌توانید آن را تغییر دهید.
این غذا همچنین می‌تواند با گوشت مرغ تهیه شود.
اضافه کردن پیاز بیشتر به این غذا باعث خوشمزه‌تر شدن آن خواهد شد.
تهیه این غذا حدود ۳ ساعت زمان می‌برد و در صورت تمایل می‌توانید دارچین را از آن حذف کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا