لیست و آدرس ۱۰ تا از بهترین فروشگاه های سوهان قم (+ تصاویر)

“`html
فهرست برترین فروشگاه های سوهان قم به همراه آدرس و تلفن
سوهان از مواد اولیهای چون آرد جوانه گندم، شکر، روغن، زعفران، هل، گلاب و پسته تهیه میشود. در سوهانهای با کیفیتتر از روغن حیوانی استفاده میشود. کیفیت سوهان بسته به مقدار زعفران، پسته و نوع روغن متفاوت است. با ما در رضیم همراه باشید تا با ۱۰ تا از بهترین فروشگاههای سوهان قم آشنا شویم.
سوهان محمد ساعدی نیا
یکی از بهترین سوهانهای قم را میتوانید از فروشگاه سوهان محمد ساعدی نیا خریداری کنید. این فروشگاه در ابتدا به نام محمد شناخته میشد اما برای تمایز از دیگر برندها نام خود را به محمد ساعدی نیا تغییر داد و اکنون در 8 کشور خارجی مثل آلمان، هلند و فرانسه هم نمایندگی دارد.
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا شعبه مرکزی: قم، خیابان امام خمینی، 20 متری شهید بهشتی، 24 متری چمران جنوبی، شماره 161
تلفن سوهان محمد ساعدی نیا: 02536624777 و 02536612330
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا شعبه مجتمع گردشگری مهروماه: کیلومتر شش بزرگراه قم تهران
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا شعبه مجتمع تجاری شهر: بلوار امین
نمایندگی فروش سوهان محمد ساعدی نیا در تهران:
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا: تهران، سعادت آباد، میدان کتاب، خیابان آسمان دوازدهم، خیابان گل پرور، شماره 3، زنگ اول
تلفن سوهان محمد ساعدی نیا: 02122090387 و 02122090428
شما همچنین میتوانید سوهان خوشمزه را از مجموعه مهر و ماه در کیلومتر 6 اتوبان قم- تهران تهیه کنید.
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا: تهران، زعفرانیه مجتمع پالادیوم طبقه همکف B پلاک 26
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا: تهران، سعادت آباد مجتمع اپال سنتر (افتتاح شد)
آدرس سوهان محمد ساعدی نیا: تهران، بزرگراه شهید خرازی، ایران مال (به زودی)
سوهان محمدسیما
برند محمد سیما از سال 1382 ثبت شده و آنها از سال 1376 کارخانه سوهانپزی خود را راهاندازی کردند. اکنون این برند 100 کارمند دارد و محصولات آن دارای کیفیت بالایی هستند.
آدرس سوهان محمدسیما: قم، خیابان نیروگاه، جنب اداره برق، توحید ۲۴
تلفن سوهان محمدسیما: 02538908002
علاوه بر شعبی که در قم وجود دارد، شما میتوانید محصولات محمدسیما را در مجموعه مهتاب در کیلومتر 21 اتوبان قم تهران پیدا کنید.
“““html
سوهان روح الامین
سوهان روحالامین در سالهای اخیر به خاطر کیفیت بالای محصولاتش، مشتریان زیادی را جذب کرده است.
آدرس سوهان روح الامین: قم، بلوارامین، ۴۵ مترى صدوق، خیابان شماره ۱۴
تلفن سوهان روح الامین: 02532926008
سوهان حاج رضا مقامی و پسران
آدرس سوهان حاج رضا مقامی و پسران: شعبه مرکزی: قم، میدان آزادگان، ۲۴ متری چمران، نبش کوچه ۲۱، سوهان حاج رضا مقامی
تلفن سوهان حاج رضا مقامی و پسران: 02536705755 – 02536705754 – 02536604413
سوهان پسران حاج حسین سوهانی
فروشگاه شماره ۱
آدرس سوهان پسران حاج حسین سوهانی: خیابان ارم ، جنــب حــرم مطهــر
تلفن سوهان پسران حاج حسین سوهانی: 02537742436
فروشگاه شماره ۲
آدرس سوهان پسران حاج حسین سوهانی: حرم مطهر ، خیابان شبستان امام خمینی ، طبقه همکف هتل سلام
تلفن سوهان پسران حاج حسین سوهانی: 02537838703
سوهان محمد طاها اخوان کریمی فرد
آدرس سوهان محمد طاها اخوان کریمی فرد: قم ، بیست متری سواران ، دوازده متری امام حسین ، کوچه ۵
تلفن سوهان محمد طاها اخوان کریمی فرد: 02538744398
سوهان معین مهر
آدرس سوهان معین مهر: قم میدان شهرداری خیابان ۲۰ متری بهشتی کوچه نیکوبیان
تلفن سوهان معین مهر: 02536602895
سوهان صفایی
“`
آدرس سوهان صفایی: خیابان نواب صفوی- روبروی مسجد چهارده معصوم
تلفن سوهان صفایی: 02536564919
سوهان حاج رضا
آدرس سوهان حاج رضا: جاده قم- اراک، سوهان حاج رضا
تلفن سوهان حاج رضا: –
سوهان حاجی پور
ابتکار ساخت سوهان برای اولین بار توسط مرحوم حاج ابراهیم حاجی پور که بزرگ خاندان حاجی پور بود، در یک کارگاه کوچک به روش سنتی انجام شد.
پس از او، پسرش حاج حسن حاجی پور ادامهدهنده راه پدرش بود و کارگاه را گسترش داد و به کارخانه تبدیل کرد تا سوهان را به صورت مکانیزه و بهداشتی تولید کند. ولی متأسفانه به دلیل بیماری درگذشت و این مسیر را فرزندش ادامه داد.
پس از فوت ناگهانی حاج حسن، فرزند ایشان حاج علی حاجی پور با ایدهها و طرحهای جدیدی کارخانه را تجهیز و نوسازی کرد و با تلاشهای زیاد، به تولید محصولاتی بینظیر در زمینه سوهان دست یافت.
آدرس سوهان حاجی پور: قم میدان ولیعصر بلوار خلیج فارس جنب پمپ بنزین فخار
تلفن سوهان حاجی پور: 02537201701
آدرس و تلفن شعبههای سوهان خودکار قم
سوهان خودکار شعبه 1
یکی از فروشگاههای معروف سوهان در قم «سوهان خودکار» است که خیلی طرفدار دارد و سوهانهای خوشمزهای تولید میکند. این مکان هم کارخانه دارد و هم فروشگاه، بنابراین میتوانید از تازه بودن محصولات اطمینان داشته باشید.
آدرس: قم بلوار شهید بهشتی، نرسیده به میدان 72 تن
شماره تلفن: 02536655198
سوهان خودکار شعبه 2
این فروشگاه معروف را حتماً در جمکران دیدهاید که بیش از 40 سال سابقه دارد و به سوهانهای خوشمزهاش شهرت یافته است. شما میتوانید از اینجا انواع سوهانهایی مانند سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه و سوهان کرهای را تهیه کنید.
آدرس: مسجد جمکران، مجتمع خدماتی رفاهی 15 شعبان، پلاک 75
شماره تلفن: 02537253908
سوهان خودکار قم
کسانی که سوهان را دوست دارند، خوب میدانند که سوهان خودکار یکی از بهترین و معروفترین فروشگاههای سوهان در قم است که شعبههای زیادی دارد. کیفیت و طعم عالی سوهانهای این فروشگاه باعث میشود که همیشه برای خرید از آنجا کمی منتظر بمانید. در این فروشگاه میتوانید انواع مختلف سوهان را پیدا کنید، از جمله سوهان عسلی، سوهان کنجدی، سوهان بادامی، سوهان گزی، سوهان لقمه و سوهان کرهای.
آدرس: قم خیابان اراک، روبروی پل حجتیه، کوچه شماره 15 (قم نو)
شماره تلفن: 02536501195
حال میخواهیم طرز تهیه سوهان قم را به دوستداران این شیرینی خوشمزه آموزش دهیم. امیدواریم که مفید باشد.
طرز تهیه سوهان قم
مواد اصلی سوهان شامل: آرد، شکر، روغن، گلاب، زعفران و هل است. با جایگزینی جوانه گندم به جای آرد و اضافه کردن موادی مانند زرده تخممرغ، میتوان ماندگاری آن را بیشتر کرد و همچنین خاصیت سفتی و شکنندگی سوهان را ایجاد کرد.
با توجه به طعم سوهان، میتوانید کیفیت آن را تشخیص دهید. رنگ قهوهای روشن و عطر خوشایند آن از نشانههای کیفیت خوب سوهان است.
طرز تهیه سوهان قم بدون بادکا
مواد لازم سوهان قم:
- پودر جوانه گندم: 2 قاشق چایخوری
- آرد گندم: 2 و ½ قاشق غذاخوری
- شکر: 1 پیمانه
- کره ذوب شده: 10 قاشق غذاخوری
- زعفران: ½ قاشق چایخوری
- نمک: خیلی کم (8/1 قاشق چایخوری)
- پودر هل: ½ قاشق چایخوری
- خلال بادام: ¼ پیمانه
- مغز پسته: ½ پیمانه خلال شده
طرز تهیه سوهان قم:
ابتدا چند ورق کاغذ روغنی بزرگ آماده کنید و در کنار گاز بچینید تا وقتی که مایع سوهان آماده شد، آن را روی کاغذ بریزید تا خنک شود (همچنین میتوانید از ظرف پیرکس هم استفاده کنید).
بعد، پودر جوانه گندم، آرد گندم و شکر را در یک ظرف ترکیب کرده و به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت دهید و هم بزنید. سپس آب را اضافه کرده و به هم زدن ادامه دهید تا مایع به نقطه جوش برسد.
بعد از این که مایع جوش آمد، کره ذوب شده را به آن اضافه کنید و سپس نمک، زعفران و پودر هل را بیفزایید. دماسنج آشپزخانه را در مایع قرار دهید و دقت کنید که دما بیشتر از 260 درجه سانتیگراد نرود، زیرا در غیر این صورت سوهان خیلی سفت میشود.
وقتی مایع به دمای مورد نظر (260) رسید، شعله را کم کرده و با احتیاط خلال بادام را اضافه کنید و سپس مایع را به شکل چند دایره با فاصله روی کاغذ روغنی بریزید. در آخر، خلال پسته را روی مایع بپاشید و فشار دهید تا سطح مایع سوهان صاف شود.
صبر کنید تا سوهان خنک شود و سپس آن را میل کنید.
بیشتر بخوانید: