رسپی

لیمو نباتی؛ شکلی نو از لذت‌های شیرین

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

یکی از خوراکی‌های خوشمزه در فصل پاییز، لیمو نباتی است. این شیرینی بهترین همراه برای نوشیدنی‌های داغ مثل چای می‌باشد. شما می‌توانید این خوراکی لذیذ را به راحتی در خانه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم مراحل تهیه لیمو نباتی را به همراه نکات مهم به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه لیمو نباتی

برای تهیه لیمو نباتی خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:

پودر نبات/پودر قند/ شکر ۶ لیوان
آب ۳ لیوان
لیمو ترش یک کیلو

رسپی لیمو نباتی

برای درست کردن لیمو نباتی مراحل زیر را دنبال کنید:

مرحله اول: آماده‌سازی لیمو

لیموها را به خوبی بشویید. چون لیمو نباتی با پوست درست می‌شود، حتماً باید پوست آن تمیز باشد. سپس لیموها را خشک کنید و به صورت حلقه‌های نازک با چاقوی تیز برش دهید. دقت کنید که هسته‌های لیمو را جدا کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی کیک سیب گردویی

مرحله دوم: تهیه شربت

آب و پودر قند یا پودر نبات یا شکر را در یک قابلمه بریزید و روی اجاق قرار دهید تا به جوش بیاید.

مرحله سوم: اضافه کردن لیموها به شربت

وقتی آب و شکر به جوش آمد، لیموها را به آن اضافه کنید و به مدت ۲ تا ۳ دقیقه اجازه دهید بجوشد.

رسپی لیمو نباتی

 

مرحله چهارم: شوک به لیموها بدهید

یک کاسه پر از آب یخ آماده کنید. بعد از اینکه لیموها ۲ تا ۳ دقیقه در شربت جوشیدند، آنها را از قابلمه خارج کرده و در ظرف یخ بگذارید.

مرحله پنجم: مجدد بجوشانید

پس از اینکه لیموها ۲ دقیقه در آب یخ ماندند، آنها را دوباره به شربت در حال جوش منتقل کنید و اجازه دهید ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بجوشد. سپس لیموها را از قابلمه خارج کنید و روی یک صافی بگذارید تا شیره اضافی آنها خارج شود.

بیشتر بخوانید: رسپی رولت کدو حلوایی

نکات تکمیلی برای تهیه لیمو نباتی:

  • چون بافت مرکبات متفاوت است، باید دقت کنید که هنگام جوشیدن نرم نشوند.
  • بهتر است از قبل لیموهای بدون هسته تهیه کنید تا کارتان راحت‌تر باشد.
  • می‌توانید نیمه هر حلقه لیمو را با شکلات آغشته کنید.
  • قبل از افزودن دوباره لیموها به شربت، حتما طعم شربت را بچشید. اگر خیلی تلخ شد، باید شربت را دوباره درست کنید.
  • لیمو نباتی را در یک ظرف در بسته و تمیز در جای خنک، مثل یخچال نگهداری کنید.

در این مقاله از مجله رضیم مراحل تهیه لیمو نباتی را به صورت مرحله به مرحله توضیح دادیم. حتماً این شیرینی خوشمزه را در خانه درست کنید و در کنار عزیزانتان با چای میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

لیمو نباتی؛ شکلی نو از لذت‌های شیرین

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا