رسپی

ماش پلو – دستور تهیه ماش پلو خوشمزه مجلسی به همراه نکاتطرز تهیه ماش پلو مرحله به مرحله (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ماش پلو – دستور تهیه ماش پلو خوشمزه مجلسی به همراه نکات

ماش یکی از حبوبات غنی و مفیدی است که در ایران به دنیا آمده است. ماش پلو یکی از غذاهای مقوی و لذیذ است که به نظر می‌رسد کم‌تر در سفره‌هایمان دیده می‌شود. برای تهیه این غذای خوشمزه با ما همراه باشید.

دستور تهیه ماش پلو مرحله به مرحله

مواد لازم برای ماش پلو

  • ماش 1 پیمانه
  • برنج 3 پیمانه
  • شوید 3 قاشق غذاخوری
  • کره 50 گرم
  • پیاز 1 عدد

دستور تهیه ماش پلو خوشمزه و لذیذ

ماش پلو غذایی است که با وجود خواص فراوانش هنوز خیلی محبوب نشده است. شاید بهتر باشد کمی بیشتر درباره این غذا بدانید و حداقل یک بار آن را امتحان کنید.

چرا که پلو ماش را می‌توان به راحتی و سریع تهیه کرد و حیف است از مواد مغذی ماش که برای بدن لازم است، صرف نظر کرد. وقتی به دنبال غذایی هستید که انرژی و زمان زیادی از شما نگیرد، به جای فست فودها، از غذاهای گیاهی مقوی مثل ماش پلو استفاده کنید.

کارشناسان بهداشت می‌گویند غذاهای گیاهی برای جلوگیری از بیماری‌های مزمن بسیار مفید هستند و ماش یکی از بهترین منابع گیاهی است.

با ماش می‌توان غذاهای مختلفی درست کرد، مانند آش ترخینه و سوپ جو. اما خود ماش پلو انواع مختلفی دارد و با روش‌ها و مواد مختلفی می‌توان آن را تهیه کرد.
این دستور تهیه ماش پلو با شوید است که می‌توان آن را ماش پلو بدون گوشت هم نامید. اما انواع دیگر ماش پلو شامل ماش پلو با مرغ، ماش پلو با هویج، ماش پلو با گوشت چرخ کرده و … هستند.

دستور تهیه ماش پلو با شوید

  1. ماش را مانند سایر حبوبات از قبل خیس کنید و چند بار آب آن را تعویض کنید. برنج را خوب بشویید و سپس در ظرف جداگانه به مدت 1 الی 2 ساعت در آب و نمک خیس کنید.
  2. ماش را با 4 پیمانه آب در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزد. برای اینکه بفهمید ماش‌ها پخته شده‌اند یا نه، باید بدانید که ماش بعد از پخت باز می‌شود.
  3. پس از پخت، آب اضافی ماش را دور نریزید و برای روی برنج نگه دارید. (حدود 1 پیمانه آب کافی است.)
  4. نیمه قابلمه را آب بریزید و اجازه دهید به جوش بیاید. مقداری نمک به آب اضافه کنید و سپس برنج را به آن اضافه کنید و روی حرارت بگذارید.
  5. منتظر بمانید تا چند جوش بزند، سپس برنج را آبکشی کنید. (زمانی برنج را آبکشی کنید که دانه برنج وقتی میان دو انگشت فشار می‌دهید، اطرافش نرم و مغز آن کمی خام باشد.)
  6. پیاز را ریز خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود. سپس ماش پخته را اضافه کرده و چند دقیقه تفت دهید. در آخر نمک و شوید را اضافه کنید، خوب مخلوط کنید و از روی حرارت بردارید.
  7. در این مرحله از پخت ماش پلو، قابلمه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. ته‌دیگ دلخواه (نان، سیب‌زمینی و …) را بچینید. مخلوط ماش را لایه‌لایه مابین برنج‌ها درون قابلمه بریزید تا تمام مواد تمام شوند.
  8. کمی حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا برنج بخار کند. وقتی بخار برنج بلند شد، حرارت را کم کنید. یک پیمانه آب ماش و کره آب شده را روی برنج بریزید. کره طعم بهتری به غذا می‌دهد و با این کار ماش پلو خوشمزه‌تر می‌شود.
  9. سپس دم‌کنی را روی در قابلمه بگذارید و منتظر بمانید تا برنج دم بکشد. بعد از دم کشیدن، برنج را در دیس بکشید.

نکته‌ها برای تهیه ماش پلو

پلو ماش را می‌توانید با هر چیزی که دوست دارید سرو کنید. ماش پلو با هویج، یا با تخم‌مرغ نیمرو یا تن ماهی، یا ماش پلو با گوشت چرخ کرده و همچنین ماش پلو با مرغ بسیار خوشمزه است و توصیه می‌کنیم حتما امتحان کنید.

گردآوری شده مجله‌ی رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا