مانده اضافه برنج را بیرون نریزید، با آن پیتزا درست کنید

“`html
دیگر نگران اضافی برنج نمانید، با آن پیتزا درست کنید! بله درست است! میتوانید با برنج پختهای که از وعده قبلی مانده و در یخچال گذاشتهاید، یک پیتزای خوشمزه تهیه کنید. در این مقاله از مجله رضیم به شما نشان خواهیم داد که چگونه با برنج پخته شده، پیتزا درست کنید. پس اگر میخواهید پیتزا با برنج را امتحان کنید، با ما باشید.
مواد لازم برای تهیه پیتزا با برنج
برای تهیه یک پیتزای خوشمزه و خانگی با برنج، این مواد را آماده کنید:
برنج پخته | ۲ لیوان یا ۴۰۰ گرم |
تخم مرغ | ۳ الی ۴ عدد |
آب | ۵۰ میلیلیتر |
پنیر رنده شده | ۵۰ گرم |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
سینه مرغ | ۱ عدد بزرگ یا ۲ عدد کوچک |
پیاز | نصف یک عدد |
ساقه پیازچه | ۲ عدد |
رب گوجه فرنگی رقیق شده | به مقدار لازم |
پنیر موزارلا | ۱۵۰ گرم |
روغن | به میزان لازم |
اسپری روغن | برای چرب کردن خمیر |
مراحل تهیه پیتزا با برنج
برای تهیه یک پیتزای خوشمزه با برنج، مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: مخلوط کردن برنج، تخم مرغ، آب و پنیر
برای شروع، برنج پخته شده را همراه با سه عدد تخممرغ، ۵۰ میلیلیتر آب و ۵۰ گرم پنیر رنده شده در مخلوطکن بریزید. سپس مخلوطکن را روشن کنید و مواد را خوب ترکیب کنید تا یک خمیر نرم بدست آید.
اگر خمیر سفت بود، میتوانید یک تخممرغ دیگر اضافه کنید یا کمی آب بیشتر بریزید تا مواد راحتتر با هم ترکیب شوند.
مهم است که آب به اندازهای باشد که خمیر نه خیلی سفت و نه خیلی شل شود. وقتی این مرحله تمام شد، خمیر پیتزا شما آماده است.
بیشتر بخوانید: رسپی لازانیا اسفناج
بیشتر بخوانید: رسپی
“““html
بادمجان پفکی
مرحله دوم: پختن خمیر پیتزا
اول از همه، قالب پیتزا را خوب چرب کنید تا خمیر به آن نچسبد. سپس، خمیر پیتزا را روی قالب قرار داده و با قاشق آن را به صورت یکنواخت پخش کنید تا سطحی صاف و یکدست بوجود بیاید.
بعد از آن، با اسپری روغن روی خمیر کمی چرب کنید. سپس، خمیر را در فر که قبلاً گرم کردهاید به دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بگذارید تا خوب پخته و برشته شود.
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا خانگی بدون فر در ۵ دقیقه
مرحله سوم: درست کردن مواد رویه پیتزا
ابتدا، سینه مرغ را به قطعات ریز خرد کنید. در یک تابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. وقتی روغن داغ شد، مرغ را اضافه کنید تا سرخ و طلایی شود.
سپس، نصف یک پیاز را خرد کرده و به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. بعد از آن، رب گوجه را با کمی آب رقیق کرده و همراه با نمک و فلفل سیاه به تابه اضافه کنید.
اجازه دهید مواد چند دقیقه روی حرارت بمانند تا بوی خامی رب گرفته شود و طعمها خوب مخلوط شوند.
بیشتر بخوانید: فرمول سری و اصلی لو رفته مرغسوخاری KFC
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا با لواش
مرحله چهارم: قرار دادن پیتزا در فر
وقتی که نان پیتزا پخته شد، آن را از فر بیرون آورید. سپس، مواد پیتزا را روی نان پخش کرده و پنیر موزارلا را روی آن بریزید. در آخر، پیتزا را به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و طلایی رنگ بگیرد. در حین پخت، ساقههای پیازچه را به صورت ریز خرد کنید.
بیشتر بخوانید: رسپی پیتزا بروشتا به روش خانگی
مرحله پنجم: سرو کردن پیتزا
پس از اینکه پنیر پیتزا به طور کامل آب شد، پیتزای شما آماده است. آن را از فر خارج کرده و با کمی پیازچه تازه و خرد شده تزئین کنید. این پیتزای خوشمزه را در حالی که داغ است میل کنید. نوش جانتان!
در این مطلب از مجله آشپزی رضیم، شما را با یکی از خاصترین پیتزاها، یعنی پیتزای برنج آشنا کردیم و طرز تهیه آن را توضیح دادیم. این پیتزا برای کسانی که نمیخواهند از آرد برای تهیه خمیر استفاده کنند یا نمیتوانند گلوتن مصرف کنند، بسیار مناسب است. پیشنهاد میکنیم یک بار هم که شده این پیتزا را درست کنید تا تنوعی در سفرهتان داشته باشید.