ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان (مرحله به مرحله)

“`html
ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان
امروز با دستور تهیه ماکارونی با قارچ و زیتون خوشمزه و آسان در خدمت شما هستیم. ماکارونی با سس قارچ و زیتون یکی از خوشمزهترین انواع پاستاهای گیاهی و بدون گوشت است. پاستاها یکی از غذاهای معروف ایتالیایی هستند که میتوان آنها را با مواد مختلف تهیه کرد. در واقع، پاستاها بیش از 300 نوع مختلف دارند.
کمیاب است کسی باشد که این رشتههای نشاستهای جذاب را نشناسد و علاقهای به آن نداشته باشد. اسپاگتی ایتالیایی یکی از غذاهای خوشمزه و محبوب جهانی است. اکثر بچهها عاشق ماکارونی هستند، بنابراین بهتر است هر بار با افزودن سسها و سبزیجات مختلف، به غذایشان تنوع بدهیم و مواد مغذی لازم را به بدنشان برسانیم. دستور تهیه این ماکارونی بسیار سادهتر از چیزی است که فکر کنید، پس با ما همراه باشید برای تهیه یک پاستای حرفهای بدون گوشت:
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ماکارونی رشته ای | 400 گرم |
قارچ | یک پیمانه |
زیتون بدون هسته | یک پیمانه |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق |
فلفل دلمهای | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد متوسط |
ادویه شامل: زردچوبه، فلفل، پاپریکا، آویشن، دارچین، پودر سیر روغن گیاهی |
به میزان لازم |
نمک | به دلخواه |
دستور تهیه ماکارونی گیاهی بدون گوشت
پیاز را همراه با فلفل دلمه، قارچ و زیتون داخل غذاساز بریزید تا ریز خرد شود اما له نشود.
ماکارونی را در آب در حال جوش بریزید، زردچوبه و نمک و روغن را به آب اضافه کنید و مدام هم بزنید تا زمانی که رشتهها بپزند، اما نباید خیلی نرم شوند.
ماکارونی را آبکش کنید و کمی از آب ماکارونی را برای مواد کنار بگذارید.
حالا مقداری روغن در تابه بریزید و مواد خرد شده را در آن تفت دهید.
ادویهها را اضافه کنید و مواد را سرخ کنید.
رب گوجهفرنگی را اضافه کنید و مقداری از آب ماکارونی را بریزید تا رب به خورد مواد برود و بوی خامی آن گرفته شود.
در کف قابلمه روغن بریزید و تهدیگ دلخواه (سیب زمینی، نان و…) را قرار دهید.
ماکارونی را همراه با کمی روغن داخل قابلمه بریزید و در آن را ببندید تا دم بکشد.
بعد از نیم ساعت، ماکارونی را با مواد سرخ شده مخلوط کنید و با سبزیجات و دورچین دلخواه سرو کنید.
نکات مهم :
برای داشتن یک تهدیگ عالی، ابتدا شعله را زیاد کنید و بعد از بخار کردن، زیر شعله را کم کنید.
میتوانید برای دم انداختن ماکارونی، از همان اول مواد را با ماکارونی مخلوط کنید و بعد دم کنید.
اگر ماکارونی را داخل آب زیادی بپزید، خیلی نرم میشود و در حین دم انداختن، ماکارونیها به هم میچسبند.
حتماً در هنگام پختن ماکارونی، داخل آب روغن بریزید، زیرا در غیر این صورت ماکارونیها به هم میچسبند.
منبع : وی جی ها