ماکارونی با میگو خامه ای (مرحله به مرحله)

“`html
ماکارونی با میگو خامهای
میگو پر از پروتئین، فسفر و ید است و غذایی دریایی مغذی به شمار میرود. یکی از خوشمزهترین روشهای پخت میگو، استفاده از آن در کنار ماکارونی است. شما میتوانید ماکارونی با میگو خامهای را به تنهایی یا با سالاد و نوشیدنی سرو کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ماکارونی | 250 گرم |
میگو | 500 گرم |
خامه صبحانه | نصف پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | ربع پیمانه |
کره | یک قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | یک قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
دستور تهیه:
ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی بسته بپزید.
میگو را آماده کرده و بشویید. سپس آن را به صورت حلقهای برش بزنید.
کره را در یک تابه بزرگ ذوب کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
میگو را اضافه کرده و تفت دهید تا رنگش تغییر کند.
خامه صبحانه را اضافه کرده و بگذارید گرم شود.
پنیر پارمزان را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را اضافه و مخلوط کنید.
ماکارونی پخته شده را اضافه کرده و خوب هم بزنید. سپس در ظرف دلخواه سرو کنید.
کالری ماکارونی با میگو خامهای
یک وعده ماکارونی با میگو خامهای حدود 500 کالری دارد. این غذا منبع خوبی از پروتئین، کربوهیدرات و چربی است.
نکات لازم جهت تهیه ماکارونی با میگو خامهای
میتوانید از هر نوع میگو که دوست دارید استفاده کنید.
اگر میخواهید غذایتان تندتر باشد، کمی فلفل قرمز اضافه کنید.
میتوانید از هر نوع پنیر پارمزان که دوست دارید استفاده کنید.