رسپی
مراحل تهیه سوپ ژولین خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

روش تهیه سوپ ژولین، سوپی خوشمزه و متفاوت
مواد لازم برای تهیه سوپ ژولین
- یک عدد کاهو
- یک عدد پیاز
- یک عدد کرفس (خرد شده)
- جعفری (به مقدار دلخواه، ساطوری شده)
- کلم (به مقدار دلخواه)
- 500 گرم شلغم
- 500 گرم هویج
- دو عدد تره فرنگی
- یک قاشق سوپخوری کره
- نخود فرنگی (به مقدار دلخواه)
طرز تهیه سوپ ژولین
- تره فرنگی، هویج، شلغم، کرفس و پیاز را خرد کرده و کمی نمک و شکر روی آنها بپاشید.
- سپس کره را در قابلمه ذوب کرده و مخلوط سبزیجات را در آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
- بعد از اینکه سبزیجات کمی سرخ شدند، آب و قلم گاو را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم بپزد.
- سپس کاهو را خرد کرده و به همراه نخود فرنگی به سوپ اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر بپزد. در پایان، جعفری را به سوپ اضافه کنید.
جمعآوری شده از مجله رضیم
نویسنده: مریم امینی