رسپی

مراحل تهیه سوپ ژولین خوشمزه و بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

روش تهیه سوپ ژولین، سوپی خوشمزه و متفاوت

مواد لازم برای تهیه سوپ ژولین

  • یک عدد کاهو
  • یک عدد پیاز
  • یک عدد کرفس (خرد شده)
  • جعفری (به مقدار دلخواه، ساطوری شده)
  • کلم (به مقدار دلخواه)
  • 500 گرم شلغم
  • 500 گرم هویج
  • دو عدد تره فرنگی
  • یک قاشق سوپخوری کره
  • نخود فرنگی (به مقدار دلخواه)

طرز تهیه سوپ ژولین

  1. تره فرنگی، هویج، شلغم، کرفس و پیاز را خرد کرده و کمی نمک و شکر روی آن‌ها بپاشید.
  2. سپس کره را در قابلمه ذوب کرده و مخلوط سبزیجات را در آن اضافه کنید و کمی تفت دهید تا نرم شوند.
  3. بعد از اینکه سبزیجات کمی سرخ شدند، آب و قلم گاو را اضافه کنید و بگذارید به مدت یک ساعت و نیم بپزد.
  4. سپس کاهو را خرد کرده و به همراه نخود فرنگی به سوپ اضافه کنید و بگذارید یک ساعت دیگر بپزد. در پایان، جعفری را به سوپ اضافه کنید.

جمع‌آوری شده از مجله رضیم

نویسنده: مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا