رسپی
مراحل پخت شیرینی بالشتک با طعم عسلی (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه بالشتک های عسلی خوشمزه
بالشتک های عسلی شیرینیهای خوشمزهای هستند که درست کردن و خوردن آنها بسیار لذتبخش است. شما برای تهیه این شیرینی به مواد کمی نیاز دارید و روش تهیه آن هم ساده است. برای یادگیری روش تهیه این شیرینی با ما همراه باشید.
مراحل گام به گام تهیه بالشتک های عسلی
مواد لازم برای درست کردن بالشتک های عسلی
- آرد (۲۲۵ گرم) یا ۲ لیوان
- بیکینگ پودر ۲ قاشق مربا خوری
- نمک ۱/۴ قاشق چای خوری
- کره ۵۰ گرم
- آب گرم ۱ لیوان
- روغن به مقدار لازم
- عسل به مقدار لازم
دستور تهیه بالشتک های عسلی
- در ابتدا، آرد، نمک و بیکینگ پودر را در یک ظرف الک کنید. سپس روغن جامد را به آن اضافه کرده و با دست مخلوط کنید تا مواد به شکل خردهنان درآید.
- آب را کم کم اضافه کنید تا خمیری نرم و لطیف به دست آید. سپس خمیر را در یک کیسه نایلونی بگذارید و به مدت یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید. بعد از آن خمیر را به ضخامت نیم سانت یا کمتر پهن کنید.
- حال، خمیر را به مربعهای ۵/۲ سانتیمتری برش بزنید و در روغن داغ سرخ کنید. سپس بالشتکها را روی دستمال آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
- بالشتکها را در ظرف سرو بچینید و روی آنها عسل بریزید.
- میتوانید هنگام سرو از خامه نیز استفاده کنید.
- همچنین میتوانید بدون عسل به عنوان دورچین غذاهای خورشتی یا غذاهای نونی سرو کنید.
گردآوری شده مجله ی رضیم
مریم امینی