رسپی

مراحل پخت نان پاراتا هندی خوشمزه (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نان پاراتا یکی از نان‌های خوشمزه و پرطرفدار در هند است. چون خیلی‌ها دوست دارند بدانند چطور این نان را درست کنند، در این مقاله فرایند تهیه نان پاراتا را آموزش می‌دهیم. شما با مواد اولیه‌ای که نیاز دارید، می‌توانید به راحتی این نان را درست کنید.
نان پاراتا مثل نان آچما و نان فوچیکا یکی از نان‌های خوش طعم و لذیذ است. این نان در هند تهیه می‌شود و از قدیم‌الایام مورد استقبال قرار گرفته و به عنوان نان سنتی شناخته می‌شود. در ایران هم طرفداران زیادی دارد. برای درست کردن این نان خوشمزه، به مواد اولیه زیادی نیاز ندارید. مهم‌ترین مواد مورد نیاز شامل آرد، ماست، روغن و ادویه‌ها هستند. در ادامه دستور تهیه نان پاراتا را می‌خوانید.

برای درست کردن این نان خوشمزه باید یک خمیر خوب تهیه کنید. درست کردن خمیر مناسب می‌تواند به پخت بهتر کمک کند. توجه داشته باشید که نان باید نازک باشد و بافتی پهن ندارد. می‌توانید این نان خوشمزه را در وعده‌های غذایی مختلف استفاده کنید و برای صبحانه هم بسیار لذیذ است.

مواد لازم برای تهیه نان پاراتا خوش طعم

آرد: ۳ پیمانه
روغن گیاهی: ۴ قاشق غذاخوری
ماست: ۱ چهارم پیمانه
دانه خرد شده زنیان: ۳ قاشق چای خوری
فلفل: نصف قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
آب گرم: به مقدار لازم
زردچوبه: نصف قاشق چای خوری

دستور تهیه نان پاراتا خوش طعم

برای تهیه این نان خوشمزه، ابتدا باید آرد را در یک کاسه بریزید و کم کم آب را به آن اضافه کنید. تمام مواد را به خوبی مخلوط کنید و سپس سایر مواد را یکی یکی به آن اضافه کنید. مواد را هم بزنید تا یک خمیر یکدست به دست آید. خمیر را ورز دهید تا نرم و یکدست شود. سپس روی خمیر را با یک پارچه بپوشانید و بگذارید استراحت کند.
بعد از گذشت زمان استراحت، خمیر را به قسمت‌های مساوی تقسیم کنید. کف یک تابه را چرب کنید و آن را روی حرارت قرار دهید. خمیرها را با وردنه به خوبی باز کنید و در تابه قرار دهید.

نکات طلایی برای پخت نان پاراتا

تهیه این خمیر بسیار ساده است. برای آماده‌سازی خمیر تنها به ۳۰ دقیقه زمان نیاز دارید. در این مدت می‌توانید مواد اولیه را آماده کرده و آن‌ها را با هم ترکیب کنید.
زمان مناسب برای پخت این نان‌ها ۱۵ دقیقه است. این نان را می‌توان در تمامی وعده‌های غذایی سرو کرد، اما بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند این نان را برای صبحانه درست کنند. برای خوشمزه‌تر شدن، می‌توانید به مواد خمیر تخم‌مرغ هم اضافه کنید.
در ماه‌های رمضان هم می‌توانید این نان را برای وعده‌های افطاری تهیه کنید.
مقادیر مواد ذکر شده برای ۴ نفر است. اگر می‌خواهید برای تعداد بیشتر یا کمتر این مواد را تهیه کنید، می‌توانید مقادیر را تغییر دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا