رسپی

مربای توت فرنگی بدون شکر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مربای توت فرنگی بدون شکر

آیا می‌دانستید که می‌توانید فقط در 15 دقیقه مربای توت فرنگی درست کنید؟ بله، این یکی از خوشمزه‌ترین مرباهایی است که می‌توانید بچشید! شما این ژله قرمز رنگ و شیرین را روی همه چیز امتحان خواهید کرد: نان تست، اوتمیل، وافل، پنکیک یا حتی می‌توانید آن را با قاشق بخورید. برای تهیه این مربا از دانه‌های چیا برای ایجاد بافتی ژلاتینی و شربت افرا استفاده می‌کنیم تا طعم شیرینی خوبی داشته باشد.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
توت فرنگی، کوچک ترجیحاً 3 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
شربت افرا خالص نصف پیمانه
عصاره وانیل نصف قاشق غذاخوری
دانه چیا یک چهارم پیمانه

دستور تهیه مربای توت فرنگی بدون شکر

در یک قابلمه توت فرنگی و 3 قاشق غذاخوری آب بریزید و با حرارت متوسط حدود 10 دقیقه بپزید. گاهی به هم بزنید تا توت‌ها شفاف شوند.
آهسته توت‌ها را با چنگال بشکنید تا شکل و بافت یکنواختی پیدا کنند.
بعد از اینکه توت‌ها را خرد کردید، شربت افرا، وانیل، دانه‌های چیا و آبلیمو را اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط شوند.

حرارت را خاموش کنید و بگذارید حدود 5 تا 7 دقیقه در قابلمه بماند تا دانه‌های چیا مربا را غلیظ کنند.

سپس آن را به یک ظرف شیشه‌ای منتقل کرده و در یخچال بگذارید.
وقتی سرد شد، بافتش بهتر می‌شود.
می‌توانید تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.

مربای توت فرنگی بدون شکر

چند نکته مهم :

سعی کنید از توت فرنگی‌های گلخانه‌ای استفاده نکنید و توت‌های کوچک را انتخاب کنید. (اگر بزرگ هستند، آنها را خرد کنید.)
می‌توانید از توت فرنگی‌های منجمد نیز استفاده کنید.
در حین پخت مربا، در قابلمه را نبندید.
هرگز قاشق خیس را در مربا نزنید، زیرا این کار باعث کپک زدن می‌شود.
اگر در حین پخت کف ایجاد شد، آن‌ها را بردارید تا مربای شفاف‌تری داشته باشید.

منبع : وی جی ها

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا