رسپی

مربای سیب و هویج (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

مربای سیب و هویج

مربای سیب و هویج یک نوع مربای خوشمزه و خاص برای صبحانه است که علاوه بر طعم و عطر عالی، دارای ویتامین‌ها و مواد مغذی مفید نیز می‌باشد. برای آشنایی کامل و مرحله به مرحله دستور تهیه مربای سیب و هویج با ما همراه باشید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
سیب یک کیلو
هویج یک کیلو
شکر یک و نیم کیلو
خلال بادام ۳ قاشق غذاخوری
گلاب نصف پیمانه
هل ۶ یا ۷ دانه
زعفران به مقدار لازم
پوست پرتقال به مقدار لازم

دستور تهیه مربای سیب و هویج

مرحله اول
برای تهیه مربای سیب و هویج، اول سیب‌ها و هویج‌ها را خوب بشویید و خشک کنید، سپس پوستشان را بکنید و با رنده درشت رنده کنید و با هم مخلوط کنید. شما می‌توانید از سیب شیرین یا ترش بر حسب سلیقه خود استفاده کنید.

نکته: اگر می‌خواهید مربا طعمی ملس داشته باشد، از سیب‌های ترش و شیرین استفاده کنید.

مرحله دوم
پس از رنده کردن، سیب و هویج‌ها را در یک قابلمه ریخته و با کمی آب روی حرارت ملایم قرار دهید. اگر سیب‌ها آبدار بودند، نیازی به اضافه کردن آب نیست زیرا خودشان آب می‌اندازند.

نکته: هر چه سیب‌ها آبدارتر باشند، طعم مربا لذیذتر خواهد شد.

مرحله سوم
پس از ده دقیقه که سیب‌ها آب انداختند، شکر را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید تا خوب ترکیب شوند، سپس اجازه دهید مواد به جوش بیایند و شکر خوب در آب سیب و هویج حل شود.

مرحله چهارم
حالا ۶ یا ۷ عدد هل را سوراخ کرده یا از هل ساییده شده به مقدار یک قاشق چایخوری استفاده کنید و آن را به مخلوط اضافه کنید، سپس هم بزنید تا عطر هل در همه مواد پخش شود.

دستور تهیه مربای سیب و هویج

مرحله پنجم
مقداری زعفران را با کمی آب جوش روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد. سپس گلاب و زعفران دم‌کرده را برای افزودن عطر و طعم بهتر و رنگ جذاب‌تر به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله ششم
یک پرتقال را خوب بشویید و پوست نارنجی آن را با رنده ریز بگیرید. دقت کنید که به پوست سفید پرتقال نرسید زیرا باعث تلخی مربا می‌شود و عطر آن را از بین می‌برد.

نکته: اگر پرتقال در دسترس نبود، می‌توانید از آب نصف لیموی تازه استفاده کنید.

مرحله هفتم
وقتی مربا به غلظت دلخواه رسید، پوست پرتقال رنده شده و خلال بادام را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دمکنی را بگذارید و اجازه دهید از ده دقیقه تا یک ربع دیگر دم بکشد.

مرحله هشتم
بعد از پختن، مربا را از روی حرارت برداشته و بگذارید در دمای اتاق خنک شود. سپس مربا را در یک ظرف شیشه‌ای مناسب بریزید و یک شب بدون درب در یخچال قرار دهید.

مرحله نهم
بعد از یک شب درب شیشه‌ها را ببندید و دوباره در یخچال بگذارید. سپس برای صبحانه، مربای سیب و هویج را در ظرف مناسبی بریزید و کنار کره و نان تازه سرو کنید.

مربای سیب و هویج (مرحله به مرحله)

منبع : رضیم

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا