رسپی
مربای لبو : دستور تهیه مربای لبو با طعم بی نظیر (مرحله به مرحله)

“`html
طرز تهیه مربای لبو در خانه
مربای لبو یکی از مرباهای خوشمزه و زیبا است که در فصل لبو میتوانید آن را درست کنید. با ما همراه باشید.
آشنایی با طرز تهیه مربای چغندر یا لبو
مواد لازم برای تهیه مربای چغندر
- چغندر (بدون پوست) 500 گرم
- شکر 300 گرم
- آب 2 پیمانه
- جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری
- وانیل 1/8 قاشق چای خوری
دستور تهیه مربای چغندر به شکل گل رز
- ابتدا چغندرها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید.
- چغندرها را در یک قابلمه بگذارید و آب را اضافه کنید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
- وقتی چغندرها نیمپز شدند، آنها را به صورت حلقهای ببرید.
- از مرکز هر حلقه، به سمت بیرون یک برش بزنید.
- سپس هر حلقه را از قسمتی که برش دادهاید به شکل مخروطی درآورید و با خلال فیکس کنید تا به شکل گلبرگ درآید.
مراحل درست کردن گل رز با چغندر
- بقیه برشها را هم به همین طریق به شکل گلبرگ درآورده و کنار هم قرار دهید تا شکل گل رز بگیرد.
- گلهای رز را در قابلمه بچینید، شکر را به آنها اضافه کنید و سپس آب را اضافه نمایید.
- قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا چغندرها بپزند.
- وقتی چغندرها پختند و مربا غلیظ شد، جوهر لیمو و وانیل را اضافه کنید، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
- اجازه دهید مربا 24 ساعت در ظرف بماند، سپس آن را در یک ظرف دردار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.
راهکارهایی برای جلوگیری از کپک زدن مربا
- در هنگام استفاده از مربا، قاشق تمیز و خشکی استفاده کنید.
- بعد از هر بار استفاده، درب ظرف مربا را محکم ببندید.
- اگر مربا به اندازه کافی غلیظ نباشد و رقیق باشد، ممکن است کپک بزند.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی در خانه – گام به گام
فوت و فن تهیه مربای موز
طرز تهیه مربای گوجه خوشمزه و شگفتانگیز
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی