رسپی

مربای لبو : دستور تهیه مربای لبو با طعم بی نظیر (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

طرز تهیه مربای لبو در خانه

مربای لبو یکی از مرباهای خوشمزه و زیبا است که در فصل لبو می‌توانید آن را درست کنید. با ما همراه باشید.

آشنایی با طرز تهیه مربای چغندر یا لبو

مواد لازم برای تهیه مربای چغندر

  • چغندر (بدون پوست) 500 گرم
  • شکر 300 گرم
  • آب 2 پیمانه
  • جوهر لیمو 1/4 قاشق چای خوری
  • وانیل 1/8 قاشق چای خوری

دستور تهیه مربای چغندر به شکل گل رز

  1. ابتدا چغندرها را خوب بشویید و پوستشان را بگیرید.
  2. چغندرها را در یک قابلمه بگذارید و آب را اضافه کنید تا کاملاً روی آنها را بپوشاند.
  3. وقتی چغندرها نیم‌پز شدند، آنها را به صورت حلقه‌ای ببرید.
  4. از مرکز هر حلقه، به سمت بیرون یک برش بزنید.
  5. سپس هر حلقه را از قسمتی که برش داده‌اید به شکل مخروطی درآورید و با خلال فیکس کنید تا به شکل گلبرگ درآید.

مراحل درست کردن گل رز با چغندر

  • بقیه برش‌ها را هم به همین طریق به شکل گلبرگ درآورده و کنار هم قرار دهید تا شکل گل رز بگیرد.
  • گل‌های رز را در قابلمه بچینید، شکر را به آنها اضافه کنید و سپس آب را اضافه نمایید.
  • قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا چغندرها بپزند.
  • وقتی چغندرها پختند و مربا غلیظ شد، جوهر لیمو و وانیل را اضافه کنید، هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
  • اجازه دهید مربا 24 ساعت در ظرف بماند، سپس آن را در یک ظرف دردار قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.

راهکارهایی برای جلوگیری از کپک زدن مربا

  1. در هنگام استفاده از مربا، قاشق تمیز و خشکی استفاده کنید.
  2. بعد از هر بار استفاده، درب ظرف مربا را محکم ببندید.
  3. اگر مربا به اندازه کافی غلیظ نباشد و رقیق باشد، ممکن است کپک بزند.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه مربای سیب خوشمزه و مجلسی در خانه – گام به گام

فوت و فن تهیه مربای موز

طرز تهیه مربای گوجه خوشمزه و شگفت‌انگیز


جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم


مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا