رسپی

مربای هلو انجیری : دستور تهیه مربای هلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مربای هلو انجیری | دستور تهیه مربای هلو

برای درست کردن این مربا، بهتر است از یک قابلمه نچسب استفاده کنید تا نیازی به هم زدن زیاد نداشته باشید. با ما همراه باشید.

آشنایی با دستور تهیه مربای هلو انجیری

مواد لازم برای تهیه مربای هلو انجیری

  • 1 کیلو هلو انجیری سفت
  • 1 و 1/2 پیمانه شکر
  • گلاب به مقدار لازم
  • دارچین به مقدار لازم
  • آب به مقدار لازم
  • 1/3 ق چ لیمو

مراحل تهیه مربای هلو انجیری

  1. ابتدا آب را روی حرارت می‌گذاریم تا جوش بیاد، سپس حرارت را خاموش می‌کنیم و هلو انجیری‌ها را به آن اضافه می‌کنیم. بعد از چند دقیقه، آنها را در می‌آوریم و پوستشان را می‌کَنیم و خرد می‌کنیم و کنار می‌گذاریم.
  2. سپس شکر و آب را روی حرارت می‌گذاریم تا غلیظ شود. بعد از نیم ساعت، لیمو و چوب دارچین را به آن اضافه می‌کنیم و کمی کنار می‌گذاریم.
  3. زمانی که شربت قوام آمد، هلو انجیری‌ها را به شربت اضافه می‌کنیم و بیست دقیقه منتظر می‌مانیم تا شربت غلیظ‌تر شود و هلوها نرم شوند. ده دقیقه قبل از اینکه حرارت را خاموش کنیم، گلاب را اضافه می‌کنیم و سپس حرارت را خاموش می‌کنیم.
  4. می‌گذاریم شربت سرد بشود، سپس آن را در شیشه مورد نظر می‌ریزیم و در یخچال نگهداری می‌کنیم. نوش جان

بیشتر بخوانید :

دستور تهیه مربای زرشک ترش و ملس

دستور تهیه مربا و مارمالاد پرتقال + نکات مهم

دستور تهیه مربای تمشک و نکاتی برای تهیه آن

گردآوری شده مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا