رسپی
مرغ ذغالی : آموزشی خاص و متفاوت برای تهیه مرغ (مرحله به مرحله)

“`html
دستور تهیه کامل مرغ ذغالی خوشمزه
آیا از روشهای قدیمی پخت مرغ خسته شدهاید؟ پس وقت آن است که طعم جدید و خاصی از مرغ را امتحان کنید. همراه ما باشید با رضیم.
مرغ زغالی یا دودی، یک طعم متفاوت از مرغ
مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی
- آب 2-3 لیوان
- ران مرغ 4 عدد
- کره 30 گرم
- سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
- زغال (متوسط) 3-4 تکه
- پیاز ۲ عدد
- زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
دستور تهیه مرغ ذغالی
- ابتدا مرغها را با کره و زعفران در حرارت ملایم کمی سرخ کنید.
- پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
- زمانی که مرغها کمی طلایی شدند، آنها را روی پیازهای تقریباً سرخ شده قرار دهید.
- دو قاشق سس مایونز را با کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفرانی که دارید مخلوط کنید، سپس به آرامی ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید. ابتدا سس ممکن است بریده بریده شود، اما بعد از اضافه شدن به مرغ، همه چیز خوب مخلوط میشود.
- سس را به مرغ اضافه کنید و درب ظرف را بسته و بگذارید مرغ به خوبی پخته شود.
- وقتی مرغ کاملاً پخته شد، زغالها را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ و قرمز شوند.
- یک کاسه کوچک روحی که داخل آن فویل آلومینیوم گذاشتهاید را آماده کنید و در وسط ظرف مرغ قرار دهید، سپس زغالهای داغ را به داخل آن منتقل کنید. درب ظرف را محکم ببندید تا بوی ذغال فرار نکند.
- بعد از ۱۵ دقیقه، درب ظرف را بردارید و مرغ آماده سرو است.
لذت آشپزی با رضیم :
طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان
خورش تره – روش تهیه خورش تره گیلانی
خورش عدس – طرز تهیه خورش عدس با گوشت
طرز تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه
جمعآوری شده از مجله ی رضیم
مریم امینی