رسپی

مرغ ذغالی : آموزشی خاص و متفاوت برای تهیه مرغ (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

دستور تهیه کامل مرغ ذغالی خوشمزه

آیا از روش‌های قدیمی پخت مرغ خسته شده‌اید؟ پس وقت آن است که طعم جدید و خاصی از مرغ را امتحان کنید. همراه ما باشید با رضیم.

مرغ زغالی یا دودی، یک طعم متفاوت از مرغ

مواد لازم برای تهیه مرغ ذغالی

  • آب 2-3 لیوان
  • ران مرغ 4 عدد
  • کره 30 گرم
  • سس مایونز 2 قاشق غذاخوری
  • زغال (متوسط) 3-4 تکه
  • پیاز ۲ عدد
  • زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم

دستور تهیه مرغ ذغالی

  1. ابتدا مرغ‌ها را با کره و زعفران در حرارت ملایم کمی سرخ کنید.
  2. پیازها را به صورت خلالی خرد کرده و تفت دهید تا کمی طلایی شوند.
  3. زمانی که مرغ‌ها کمی طلایی شدند، آن‌ها را روی پیازهای تقریباً سرخ شده قرار دهید.
  4. دو قاشق سس مایونز را با کمی نمک، فلفل، زردچوبه و زعفرانی که دارید مخلوط کنید، سپس به آرامی ۲ لیوان آب به آن اضافه کنید و هم بزنید. ابتدا سس ممکن است بریده بریده شود، اما بعد از اضافه شدن به مرغ، همه چیز خوب مخلوط می‌شود.
  5. سس را به مرغ اضافه کنید و درب ظرف را بسته و بگذارید مرغ به خوبی پخته شود.
  6. وقتی مرغ کاملاً پخته شد، زغال‌ها را روی شعله گاز قرار دهید تا داغ و قرمز شوند.
  7. یک کاسه کوچک روحی که داخل آن فویل آلومینیوم گذاشته‌اید را آماده کنید و در وسط ظرف مرغ قرار دهید، سپس زغال‌های داغ را به داخل آن منتقل کنید. درب ظرف را محکم ببندید تا بوی ذغال فرار نکند.
  8. بعد از ۱۵ دقیقه، درب ظرف را بردارید و مرغ آماده سرو است.

لذت آشپزی با رضیم :

طرز تهیه خورش کنگر به روش ساده و آسان

خورش تره – روش تهیه خورش تره گیلانی

خورش عدس – طرز تهیه خورش عدس با گوشت

طرز تهیه خورش کدو با آلبالو جدید و خوشمزه

جمع‌آوری شده از مجله ی رضیم

مریم امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا