مزایای پختن شلغم با شیر ، بهبود گلو درد و سرماخوردگی (2 نکته مهم)

خواص پختن شلغم با شیر
شلغم یک سبزی بسیار مفید است که خواص درمانی زیادی دارد. یکی از این خواص، کمک به درمان گلودرد است. شلغم بسیار غنی از ویتامین C، آنتی اکسیدانها و مواد معدنی است که میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کرده و از عفونتها جلوگیری کند. شیر نیز ویژگیهایی دارد که میتواند التهاب را کاهش دهد و به مبارزه با میکروبها کمک کند، بنابراین میتواند در تسکین گلودرد مؤثر باشد.
شیر خاصیت ضدالتهابی و ضدمیکروبی دارد که واقعاً میتواند به تسکین گلودرد کمک کند. همچنین شیر مملو از مواد مغذی است که به تقویت سیستم ایمنی بدن یاری میرساند.
شلغم بهویژه برای درمان سرماخوردگی، نرمکردن سینه و درمان سرفه مفید است.
برای تهیه درمان موثر، شلغم را خرد کرده و در شیر بپزید و صبح ناشتا (خصوصاً در فصل زمستان) آن را گرم میل کنید. این کار برای درمان گلودرد واقعاً کارآمد است.
اگر سرما خوردهاید و دارید از گلودرد و خلط پشت گلو رنج میبرید، پیشنهاد میشود شلغم را با شیر بپزید و میل کنید؛ این روش میتواند کمکتان کند.
برای پختن شلغم با شیر به مواد زیر نیاز دارید:
- 2 عدد شلغم متوسط
- 1 فنجان شیر
- 1 قاشق چایخوری عسل
- 1/2 قاشق چایخوری دارچین
طرز تهیه:
شلغمها را پوست بکنید و خرد کنید.
شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید و روی حرارت متوسط بجوشانید.
شلغمهای خرد شده را به شیر اضافه کنید و بگذارید به مدت 20 دقیقه پخته شوند تا نرم شوند.
بعد از آن عسل و دارچین را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
مخلوط را از روی حرارت بردارید و سرو کنید.
نکات:
میتوانید از شیر گیاهی هم استفاده کنید.
اگر شلغمها را بیشتر بپزید، طعمشان شیرینتر میشود.
همچنین میتوانید مقدار بیشتری عسل یا دارچین اضافه کنید تا طعم آن را به دلخواه خود تنظیم کنید.
نحوه مصرف:
این مخلوط را میتوانید بهصورت گرم یا سرد میل کنید. برای تسکین گلودرد، بهتر است این مخلوط را 3-4 بار در روز بنوشید.
منبع : گردآوری شده رضیم