رسپی

مشته بادمجان غذای اصیل و خوشمزه ایرانی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مشته بادمجان غذای خوشمزه ایرانی

در این قسمت، طرز تهیه مشته بادمجان که یک غذای خوشمزه و اصیل ایرانی است، آورده شده است. این غذا بسیار لذیذ است و می‌توانید آن را برای وعده‌های مختلف تهیه کنید. با ما همراه باشید تا انواع غذاهای خوشمزه ایرانی را یاد بگیرید.

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
بادمجان: ۳ عدد
پیاز: ۲ عدد متوسط
گوجه فرنگی: ۳ عدد
گوشت چرخی: ۲۰۰ گرم
رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری
آرد نخودچی: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه و پاپریکا: ۱ قاشق چای خوری
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
آبلیمو: به میزان لازم

طرز تهیه مشته بادمجان:

این غذا بسیار خوشمزه است و در ادامه با طرز تهیه آن آشنا می‌شوید. ابتدا بادمجان‌ها را بشویید و خوب پوست کنید. بادمجان‌ها را به صورت ورقه‌ای برش بدهید و به مدت یک ساعت در آب نمک بگذارید تا تلخی آن‌ها کاهش پیدا کند.

پس از یک ساعت، بادمجان‌ها را آبکش کنید. یک عدد پیاز را به صورت نگینی خرد کرده و در یک تابه با مقداری روغن تفت دهید. سپس، گوشت چرخی را به پیاز اضافه کنید تا رنگ آن تغییر کند و بعد از آن کمی فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید.

حالا آرد نخودچی، نمک، فلفل سیاه، پاپریکا و زردچوبه را با هم مخلوط کنید و به مواد گوشتی اضافه کنید تا ترکیب یکنواختی حاصل شود. بعد از اینکه مواد به خوبی مخلوط شد، به اندازه گردو از مواد جدا کنید.

در این مرحله، یک تابه را روی حرارت قرار داده و مقداری روغن به آن اضافه کنید و گردوهایی از مواد را درون تابه سرخ کنید. بادمجان‌ها را نیز در تابه‌ای دیگر با مقداری روغن تفت دهید.

برای اینکه بادمجان‌ها روغن کمتری جذب کنند، درب تابه را بگذارید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. بعد از اینکه گوشت‌ها و بادمجان‌ها سرخ شدند، آن‌ها را از تابه بیرون بیاورید و سس را تهیه کنید. مقداری پیاز دیگر را در تابه ریخته و تفت دهید. سپس رب گوجه فرنگی و گوجه‌فرنگی رنده شده را اضافه کنید و کمی هم بزنید تا گوجه نرم شود و مقداری نمک و ادویه دلخواه بزنید.

دستور تهیه خورش مشته بادمجان

حالا گوشت‌ها و بادمجان‌ها را روی سس بگذارید و درب تابه را بگذارید تا به آرامی بپزند. کمی ادویه و نمک نیز به آن اضافه کنید. اگر سس شما خشک شد، می‌توانید مقداری آب جوش اضافه کنید تا سس رقیق‌تر شود.

شما می‌توانید از سبزی تازه هم در کنار این غذا استفاده کنید. این غذا را می‌توان با برنج، نان و … سرو کرد. همچنین می‌توانید با توجه به سلیقه خود از ادویه‌های مختلف برای تند کردن غذا استفاده کنید.

منبع : ارگا

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

مشته بادمجان غذای اصیل و خوشمزه ایرانی (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا