مصرف سیب برای قلب چه فوایدی دارد ؟ (2 نکته مهم)

“`html
خواص سیب برای قلب
برخی از خوراکیها برای تقویت قلب بسیار مفید هستند، مانند سیب، گلابی شیرین و رسیده، به، انار، لیمو، نارنج، بالنگ و آناناس. این میوهها علاوه بر داشتن ویتامینها و مواد مغذی، باعث تقویت قلب میشوند و به جلوگیری از تجمع مواد زائد و نامناسب در قلب و عروق کمک میکنند.
ارزش غذایی سیب
خواص سیب به دلیل ویتامینها و مواد مغذی موجود در آن است. سیب شامل انواع فیبرهای غذایی همچون پکتینها، تاننها، فلاونوئیدها، پلیفنولها و همچنین مواد معطر مانند ترکیبات هگزانال و اسیدهای میوه مثل اسید سالیسیلیک است. این میوه همچنین ویتامینهای (آ) و (ث) و مواد معدنی لازم مثل کلسیم، پتاسیم، آهن، مس و منیزیم را داراست.
دلیل موثر بودن سیب برای قلب
سیب و کاهش کلسترول
خون شامل مقداری کلسترول است. زمانی که این مقدار افزایش پیدا میکند، بر روی جریان خون تأثیر میگذارد و باید کاهش یابد.
سیب دارای مواد مغذی و ترکیبات گیاهی است که به آنها فیتونوترینت و فیتوکمیکال میگویند. این مواد به عنوان آنتیاکسیدان عمل میکنند و کلسترول اضافی در خون را کاهش میدهند.
اگر روزانه یک سیب بخورید، تجزیه کلسترول در بدن به میزان ۲۰ درصد بیشتر میشود.
سیب برای پیشگیری از بیماریهای قلبی عروقی
کاهش کلسترول خون و بهبود جریان خون برای حفظ سلامتی قلب بسیار اثرگذار است. در تحقیقاتی مشخص شده که مصرف سیب مشکلات مربوط به پلاک و التهاب دیواره شریانها را کاهش میدهد.
این میوه سرشار از فیبر است (هر سیب همراه با پوست حدود ۴ گرم فیبر دارد) و خطر ابتلا به بیماری کرونری قلب را به میزان ۱۴ درصد کاهش میدهد. پکتین، نوعی فیبر موجود در سیب، خطر ابتلای قلبی عروقی را نیز پایین میآورد.
سیب مواد مضر برای سلامت قلب ندارد
سیب به دلیل نداشتن مواد مضر، سلامت قلب را تضمین میکند. برخی از این مواد شامل چربیهای اشباع، سدیم و کلسترول هستند که مقادیر زیاد آنها برای سلامت قلب خطرناک است.
سیب برای کاهش حملات قلبی
سیب غنی از پتاسیم است. پتاسیم یک ماده معدنی بسیار مهم برای کاهش فشار خون و حفظ سلامت قلب به شمار میرود.
فشار خون بالا یکی از عوامل خطر حملات قلبی است و پتاسیم موجود در سیب میتواند این خطر را کاهش دهد.
سرکه سیب برای قلب
سرکه سیب درمانی برای بیماریهای قلبی نیست، اما مشخص شده است که این ماده میتواند فشار خون بالا را کاهش داده و از تجمع سلولهای چربی در شکم جلوگیری کند.
اگرچه این موضوع به شکل مستقیم بر سلامت قلب تأثیر نمیگذارد، اما کاهش تریگلیسیرید ممکن است به نفع افرادی که در معرض خطر بیماریهای قلبی هستند، باشد.
مواد معدنی موجود در سیب
سیب سرشار از کلسیم، منیزیم و پتاسیم است. این میوه همچنین دارای پکتین، آنتیاکسیدان، اورسولیک اسید، ویتامین C و مقدار کمی کالری است.
این مواد معدنی نقش کلیدی در حفظ سلامت قلب و انجام وظایف اصلی بدن دارند.
شما میتوانید علاوه بر خوردن سیب، آب آن را نیز بنوشید یا سرکه سیب را به سالادهای خود اضافه کنید.
حالا که با مزایای سیب آشنا شدید، برای داشتن قلبی سالم، فراموش نکنید که آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنید.
خواص سیب (طبیعت و خواص درمانی)
طبیعت سیب گرم و تر است. از دلایل دیگری که میتوان به خواص سیب اشاره کرد، حفظ سلامت کبد، تقویت سیستم ایمنی، پیشگیری از آب مروارید، آلزایمر و پوسیدگی دندان است. سایر خواص درمانی این میوه به شرح زیر میباشد:
مفید برای سلامت دندان
یکی از ویژگیهای مفید سیب برای سلامتی، کمک به حفظ سلامت دندانها و پیشگیری از پوسیدگی است. گاز زدن و جویدن سیب باعث تولید بزاق دهان میشود و این امر به کاهش باکتریها و در نتیجه کاهش پوسیدگی دندانها کمک میکند.
پیشگیری از آلزایمر
یکی از مهمترین و اصلی…
“““html
یکی از مهمترین خواص سیب این است که به تقویت ذهن و عملکرد مغز کمک میکند. اگر کودکان سیب بخورند، قدرت یادگیریشان افزایش مییابد و برای سالمندان نیز مصرف سیب میتواند به جلوگیری از بیماری آلزایمر کمک کند.
تقویت سیستم ایمنی بدن و پیشگیری از سرطان
مواد موجود در سیب دارای ویژگیهای ضد میکرب و ضد سرطانی هستند و میتوانند سیستم ایمنی بدن را تقویت کنند و از بروز انواع سرطان جلوگیری نمایند. جالب است که این مواد مفید بیشتر در پوست سیب قرار دارند به همین دلیل توصیه میشود سیب را با پوست بخورید.
مفید برای سلامت قلب
سیب میتواند به کاهش کلسترول و چربی خون کمک کند. همچنین، مواد موجود در سیب از جمع شدن کلسترول بر روی دیواره رگها و گرفتگی عروق جلوگیری میکنند. به همین دلیل مصرف سیب برای افرادی که مشکلات قلبی دارند، مفید است.
درمان اسهال و یبوست
یکی از ویژگیهای جالب سیب این است که در زمان اسهال و همچنین در هنگام یبوست مفید است. فیبر موجود در سیب به بهبود عملکرد دستگاه گوارش و به خصوص رودهها کمک میکند و از بروز سندروم روده تحریک پذیر جلوگیری میکند. برای درمان اسهال، سیب ترش و بدون پوست و برای درمان یبوست، سیب شیرین توصیه میشود.
مفید برای بیماران دیابتی
خوردن روزانه سیب به کنترل نوسانات قند خون کمک میکند. با وجود قند طبیعی در سیب، این میوه باعث افزایش سریع قند خون نمیشود. بنابراین، سیب برای افرادی که دیابت دارند یا کسانی که باید از افزایش سریع قند خون خود جلوگیری کنند، بسیار مفید است.
بیشتر بخوانید :
سایت رضیم
“`