مضرات خوردن پنیر در صبح و بهترین زمان برای مصرف آن (2 نکته مهم)

پنیر جزو دسته لبنیات به شمار میآید و میتواند کلسیم مورد نیاز بدن را تأمین کند. اما کارشناسان طب سنتی معتقدند که خوردن پنیر در وعده صبحانه خوب نیست و بهتر است در شب مصرف شود.
خوردن پنیر تنها در صبحانه میتواند سبب خستگی و عدم تمرکز شود
به طور کلی، پنیر برای صبحانه گزینه ی خوبی نیست؛ زیرا از نظر طب ایرانی، پنیر دارای خاصیت سرد و تر است و میتواند فعالیت مغز را در صبح که برای کار و تلاش لازم است، کاهش دهد.
خوردن پنیر به تنهایی بسیار آسیبزا است و میتواند باعث ایجاد بلغم شود. اگر کسی فقط پنیر را در صبحانه بخورد، ممکن است دچار خستگی، سستی و کندی در یادگیری شود و تمرکز او کاهش یابد. غده پاراتیروئید در بدن مسئول تنظیم کلسیم و فسفر است. این غده کلسیم و فسفر را با هم میشناسد، پس وقتی که ما غذایی با کلسیم میخوریم، باید غذایی با فسفر هم تهیه کنیم. در غیر این صورت، این غده فسفر مورد نیاز را از مغز تأمین میکند که میتواند باعث کندذهنی شود.
پنیر غذایی است که مواد مغذی چندانی ندارد و سریع هضم میشود و معده را زود پر میکند، بنابراین خوردن پنیر ممکن است خیلی زود شما را گرسنه کند.
بهترین زمان برای خوردن پنیر، هنگام شام و به همراه موادی مفید مانند گردو، زیره، سیاهدانه و آویشن است. زیرا در شب، غده پاراتیروئید بیشترین کارایی را دارد.