معجزه زرده تخم مرغ برای بهبود سرفه و خارش گلو (2 نکته مهم)

سرفههای قدیمی و مزمن میتوانند با استفاده از چند درمان خانگی بهبود یابند. برای درمان انواع سرفه، میتوانید از روشهای مؤثر و مناسب استفاده کنید. در این موارد، پرهیز از برخی غذاها نیز مهم است. نوشیدنیهای گرم نیز برای درمان سرفه بسیار مفید هستند، و همچنین بعضی از حساسیتهای فصلی ممکن است باعث تشدید سرفه شوند.
یک کارشناس طب سنتی در ایران، غذاهای مفید برای بهبود سرفه را معرفی کرد.
مریم مقیمی در مورد غذاهای مفید برای بهبود سرفه، خشکی گلو و حساسیتهای فصلی گفت: از مواد غذایی که به بهبود سرفه کمک میکند، میتوان به زرده تخممرغ عسلی, حریره بادام, شیر بادام و عسل انجیر اشاره کرد.
ترکیبی که شامل بادام پوستکنده، پودر شده، شکر به میزان برابر و نصف آن مویز بیدانه باشد، برای سرفههای قدیمی بسیار مؤثر است.
حلوای ۴ مغز (خصوصاً حلوایی که در آن از مغز بادام یا گردو استفاده شده باشد) و ماش پلو با مقدار کمی روغن و شیره بادام نیز برای رفع سرفه بسیار مفید هستند. برای تهیه شیره بادام، میتوانید پوست قهوهای بادام را بکنید، آن را آسیاب کرده یا در میکسر ترکیب کنید، سپس روی آن آب جوش بریزید و بعد صاف کرده و بنوشید که برای سرفه نافع است.
سوپ یا آبگوشت مرغ چاق که با مقداری نخود، شیره بادام و کمی برگ پنیرک تهیه شده باشد، همچنین مصرف روزانه یک قاشق از آب پیاز پخته به هنگام صبح نیز برای بهبود سرفه مؤثر است.
شلغم و کدو حلوایی پخته، شیر بادام، حریره بادام، دمکرده آویشن با عسل انجیر شیرین شده، شیره هویج و لعاب “بهدانه” نیمگرم که با کمی نبات شیرین شده باشد نیز در درمان سرفه بسیار کارساز است.
جو پوستکنده، کشمش بدون هسته و شنبلیله، هرکدام ۱۰۰ گرم، گل گاوزبان و “بهدانه” از هرکدام ۲۵ گرم، با آب روی حرارت ملایم بهمدت یک ساعت بجوشد تا لعاب بگیرد. سپس صاف کرده و با ۲۵۰ گرم عسل مخلوط کنید و روزی ۳ بار یک قاشق غذاخوری از آن را مصرف کنید. این نوشیدنی برای رفع سرفه بسیار مؤثر است.
منبع : سلام دکتر