رسپی

معرفی ترکیبات ادویه پلویی : دستور تهیه ادویه مخصوص پلو (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

ادویه مخصوص پلو چیست ؟

اگر هنگام پخت پلو از ادویه‌های خوشبو و معطر استفاده کنید، برنج شما طعم بهتری خواهد گرفت و می‌توانید مانند یک آشپز حرفه‌ای پلو تهیه کنید. ادویه پلویی شامل چند نوع ادویه است که می‌توانید آن را در برنج ساده یا انواع پلو مانند عدس‌پلو، لوبیا‌پلو و باقالی‌پلو به کار ببرید.

برنج به طور طبیعی سرد است و اگر بخواهید طبع آن را متعادل کنید، استفاده از ادویه پلویی که طبع گرمی دارد، می‌تواند به شما کمک کند. به همین دلیل بعد از آبکش کردن برنج، می‌توانید ادویه مخصوص پلو را به آن اضافه کنید تا طبع برنج متعادل شود.

شما به راحتی می‌توانید ادویه پلویی را در خانه تهیه کنید و نیازی به خرید ادویه آماده ندارید. تهیه این ادویه بسیار ساده و آسان است. اگر می‌خواهید ادویه شما عطر خاصی داشته باشد، بهتر است مواد اولیه آن را تازه از عطاری تهیه و خودتان آسیاب کنید.

ادویه پلویی چیست ؟

ادویه پلویی شامل چه ادویه‌هایی است ؟

دارچین برای تهیه ادویه پلویی

یکی از خوش عطرترین ادویه‌ها، دارچین است. این ادویه در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود زیرا هم به غذا عطر می‌دهد و هم طبع گرمی دارد که برای سلامتی مفید است.

خواص دارچین شامل کنترل قند خون، کاهش کلسترول و تری‌گلیسیرید، جلوگیری از بیماری آلزایمر و بیماری‌های قلبی، تقویت عملکرد بدن، بهبود گردش خون، کاهش وزن و جلوگیری از سرطان می‌باشد.

یکی از اجزای ادویه پلویی دارچین است. بهتر است از چوب دارچین استفاده کنید. فقط توجه داشته باشید که قبل از زدن به آسیاب، چوب دارچین را با هاون کمی بکوبید تا آسیبی به تیغه آسیاب نرسد.

ادویه مخصوص عدس پلو

ادویه پلویی چه ادویه‌هایی دارد ؟

ادویه پلویی: گل سرخ

گل سرخ که به نام گل محمدی هم شناخته می‌شود، عطر فوق‌العاده‌ای دارد و به شکل گلاب، گلبرگ خشک و غنچه به کار می‌رود. این گل همچنین دارای خواص دارویی است و برای درمان دردهای رماتیسمی، قلبی، تقویت اعصاب و معده و رفع برخی سردردها مفید است.

اگر می‌خواهید پلویی خوشمزه و خوش عطر داشته باشید، حتماً از گل سرخ استفاده کنید. ترکیب گل سرخ با دیگر اجزای ادویه مخصوص پلو عطر فوق‌العاده‌ای به پلوی شما می‌دهد.

ادویه مخصوص باقالی پلو

در پلو چه ادویه‌ای بریزیم ؟

زیره سیاه برای تهیه ادویه پلو

همه ما می‌دانیم که زیره سیاه خواص زیادی دارد. این ادویه نیز همانند دارچین طبع گرمی داشته و می‌تواند به خوبی طبع سرد برنج را متعادل کند. زیره سیاه سرشار از آهن، کلسیم، روی و منیزیم است و می‌تواند ویتامین‌های زیادی برای بدن تأمین کند.

خواص دارویی زیره سیاه شامل درمان مشکلات شکمی و روده‌ای، سرفه، فشار خون، افزایش اشتها و مبارزه با پیری زودرس است. بنابراین استفاده از زیره سیاه در ادویه پلویی می‌تواند بسیار مفید باشد.

ادویه مخصوص باقالی پلو

ادویه‌های مورد نیاز برای پلو

ادویه مخصوص پلو: زنجبیل

زنجبیل یکی از ادویه‌هایی است که در بسیاری از غذاها استفاده می‌شود و خواص زیادی برای بدن دارد. در تهیه ادویه پلویی

معرفی ترکیبات ادویه پلویی : دستور تهیه ادویه مخصوص پلو (مرحله به مرحله)

“““html

زنجبیل یکی از ادویه‌های مفیدی است که به عنوان دشمن سرطان شناخته می‌شود و به همین دلیل در تهیه غذاها از آن استفاده می‌کنند.

این ادویه خاصیت ضد میکروبی و آنتی اکسیدانی دارد و برای مشکلات گوارشی بسیار سودمند است.

ادویه مخصوص سبزی پلو

برای پخت پلو از چه ادویه‌ای استفاده کنیم؟

هل سبز برای تهیه ادویه مخصوص پلو

هل سبز با عطر خوشایندش می‌تواند در پخت پلو تاثیر زیادی داشته باشد. این ادویه کاربردهای زیادی دارد؛ از تهیه مربا و چای گرفته تا غذاها و البته تهیه ادویه پلویی.

هل سبز نه تنها خوشبو است، بلکه به سلامتی پوست و مو، جلوگیری از افسردگی، سلامت قلب، بهبود هضم غذا، پیشگیری از سرطان و کنترل دیابت نیز کمک می‌کند.

ادویه مخصوص پلو ماش

ادویه برنج

ادویه‌های پلو: میخک

ممکن است درباره گل میخک و استفاده‌اش در آشپزی اطلاعات زیادی نداشته باشید. جالب است بدانید که این ادویه یکی از قدیمی‌ترین‌هاست و بوی بسیار خوبی دارد. میخک را می‌توان با سایر ادویه‌ها آسیاب کرده و برای معطر کردن غذا به کار برد.

میخک همچنین خواص زیادی دارد، از جمله: درمان سردرد، کمک به کنترل دیابت، حمایت از کبد، تقویت سیستم ایمنی بدن و بهبود هضم غذا.

ادویه مخصوص شوید پلو

ادویه مخصوص برنج

جوز هندی برای ادویه پلویی

یکی از ادویه‌های شیرین که طعم غذا را بسیار تحت تأثیر قرار می‌دهد، جوز هندی است. در بسیاری از کشورها، سرآشپزان حرفه‌ای از این ادویه برای پخت غذا استفاده می‌کنند.

در ایران هم جوز هندی کاربرد زیادی دارد. این ادویه خوش‌عطر دارای خواص زیادی از جمله تسکین دردها، تقویت سیستم ایمنی، حمایت از اسکلت بدن، درمان سرطان و سرشار از فیبر، مس و منگنز است.

ادویه مخصوص استانبولی

ادویه برای پلو

دستور تهیه ادویه پلویی

مواد لازم جهت تهیه ادویه مخصوص پلو:

  • پودر دارچین: ۱ قاشق غذاخوری
  • پودر گل سرخ: ۲ قاشق غذاخوری
  • زیره سیاه: ۱ قاشق چایخوری
  • پودر زنجبیل: ۱ قاشق چایخوری
  • هل سبز: ۱۰ عدد
  • میخک: ۱ عدد
  • جوز هندی: به مقدار لازم

دستور تهیه ادویه مخصوص پلو:

بهتر است از ادویه‌های تازه برای تهیه ادویه پلویی استفاده کنید. اول، چوب دارچین را در هاون بکوبید تا تقریباً پودر شود. زیره سیاه تازه را در آسیاب برقی بریزید و پودر کنید.

یک تکه جوز هندی را رنده کنید. سپس همه مواد را در آسیاب برقی بریزید و آن‌ها را پودر کنید تا یکدست شوند.

به خاطر داشته باشید که جوز هندی بوی قوی‌ای دارد، پس مقدار کمی از آن کافی است. بهتر است فقط از یک تکه کوچک جوز هندی در تهیه ادویه پلویی استفاده کنید.

حالا ادویه تولید شده را در یک شیشه دربسته قرار دهید و از آن استفاده کنید.

“`ادویه مخصوص دم پخت

چگونه ادویه پلویی درست کنیم ؟

روش نگهداری ادویه پلویی

توجه داشته باشید که ظرفی که برای نگهداری ادویه پلویی انتخاب می‌کنید نباید خیس باشد. زیرا رطوبت باعث می‌شود ادویه‌ها به هم بچسبند و کیفیت‌شان پایین بیاید.

همچنین بهتر است از ظرفی با درب محکم برای نگهداری ادویه مخصوص پلو استفاده کنید. این کار از ورود حشرات و گرد و غبار به داخل ادویه جلوگیری می‌کند و همچنین مانع از ورود هوا به ادویه می‌شود. حتماً درب ظرف را خوب ببندید و آن را در یک جای مناسب نگه دارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا