رسپی

معرفی سبزی معطر برای تهیه خیارشور + فیلم دستور تهیه خیارشور فوری (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

معرفی سبزی معطر برای تهیه خیارشور

به گزارش رضیم : خیار شور یکی از ترشی‌های محبوب در تمام جهان است. این چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای ایرانی و خارجی طرفداران زیادی دارد و هر سال در تاریخ 14 نوامبر (23 آبان) روز جهانی خیار شور جشن گرفته می‌شود.

سبزی مخصوص خیارشور شامل چه سبزی‌هایی است؟

1. سبزی خیارشور: ترخون

ترخون منبع عالی آهن، کلسیم و منگنز است. این سبزی همچنین دارای پتاسیم، منیزیم و ویتامین‌های A و C می‌باشد. ترخون به‌عنوان سبزی مخصوص خیارشور استفاده می‌شود و در پخت و پز کاربرد دارد. در گذشته نیز از این گیاه برای تسکین دندان‌درد استفاده می‌شد. در قرون وسطی از آن به‌عنوان پادزهر سم مار استفاده می‌کردند.

ترخون به هضم بهتر غذا کمک می‌کند و به‌عنوان مسکنی ملایم عمل می‌کند. اگر به‌جای نمک از آن استفاده کنید، می‌تواند از بیماری‌های قلبی و چاقی جلوگیری کند. از قدیم الایام برای درمان دردهای شکمی و افزایش اشتها نیز از ترخون بهره می‌برند. این گیاه همچنین در تنظیم قاعدگی زنان موثر است و مصرف دم‌کرده آن به رفع خستگی و آرامش اعصاب کمک می‌کند. ترخون به کبد کمک می‌کند تا صفرا تولید کند که به هضم غذا یاری می‌رساند و همچنین سموم بدن را سریعتر دفع می‌کند. افرادی که فشار خون بالا دارند می‌توانند از این سبزی به‌جای نمک استفاده کنند. ترخون در مبارزه با کرم‌های روده‌ای نیز مؤثر است.

2. سبزی خیارشور: گشنیز

گشنیز دارای آهن زیادی است و به افرادی که دچار کم‌خونی هستند کمک می‌کند. کمبود آهن ممکن است باعث ضعف جسمی و ذهنی شود. آهن به بهبود عملکرد اعضای دیگر بدن، افزایش انرژی و استحکام استخوان‌ها کمک می‌کند.

تحقیقات نشان داده که گشنیز خاصیت آنتی هیستامین دارد و می‌تواند به کاهش آلرژی‌های فصلی و تب یونجه کمک کند. همچنین، روغن گشنیز به کاهش واکنش‌های آلرژیک ناشی از حشرات و غذاها کمک می‌کند. گشنیز همچنین حاوی کلسیم است که برای سلامت استخوان‌ها ضروری است. حتی مقدار کمی گشنیز می‌تواند به حفظ سلامت استخوان‌ها کمک کند. تاکید بر برگ‌های گشنیز می‌تواند به قوی نگه داشتن استخوان‌ها کمک کند!

3. سبزی خیارشور: شوید

شوید یکی از دیگر سبزی‌های خیارشور است. این سبزی طبیعتی گرم و خشک دارد و در درمان مشکلات گوارشی و نفخ مؤثر است. همچنین برای افرادی که دچار استفراغ شدید هستند، مصرف دم‌کرده شوید توصیه می‌شود.

در چین نیز برای درمان کمر درد ناشی از انقباض عضلانی از شوید استفاده می‌کنند. افرادی که چربی خون دارند نیز می‌توانند از تخم شوید، به‌صورت جوشانده استفاده کنند. این سبزی حاوی فلاوانوئید و ویتامین B کمپلکس است که می‌تواند به ترشح طبیعی برخی آنزیم‌ها و هورمون‌ها کمک کند و خواص آرام‌بخش دارد.

خاصیت ضدعفونی‌کنندگی شوید به درمان عفونت‌های میکروبی کمک می‌کند و در نگهداری غذاها نیز مفید است.

“““html

شل کردن عضله معده می‌تواند به بهبود نفخ و دردهای قولنج کودکان کمک کند. همچنین به تنظیم طبیعی انسولین در بدن کمک کرده و ناراحتی‌های مربوط به قاعدگی را کاهش می‌دهد. این روش در درمان مشکلات تنفسی نیز موثر است و آنتی‌اکسیدانی که در آن وجود دارد می‌تواند با سرطان مقابله کند.

دستور تهیه خیارشور


خواص خیارشور

ترشی کالری کمی دارد و باعث چاقی نمی‌شود. شما می‌توانید از خیارشور در سالاد، ساندویچ و انواع غذاهای دیگر استفاده کنید. همچنین می‌توانید به جای سس‌های سالاد که کالری بالایی دارند، از خیارشور استفاده کنید. خیارشور کلسترول هم ندارد. یکی از خواص خیارشور این است که فیبر زیادی دارد و همچنین مقداری ویتامین C و K و پتاسیم دارد.

این امکان وجود دارد که خیارشور منبع خوبی از آهن باشد. اما مصرف زیاد آن توصیه نمی‌شود، چون سدیم بالایی دارد. مهم است که در مصرف آن اعتدال را رعایت کنید. استفاده از آن به عنوان یک جایگزین سالم بسیار مناسب است. اضافه کردن خیارشور خرد شده به ماکارونی یا سالاد می‌تواند عطر خوبی به آن اضافه کند. آنتی‌اکسیدان‌ها مولکول‌هایی هستند که از آسیب به سلول‌ها که می‌تواند به سرطان، بیماری قلبی یا دیگر بیماری‌ها منجر شود، جلوگیری می‌کنند.

معرفی سبزی معطر برای تهیه خیارشور + فیلم دستور تهیه خیارشور فوری (مرحله به مرحله)

همه چیز در مورد کالری، ارزش غذایی و خواص خیارشور

آب خیارشور چه فوایدی دارد؟

دستور تهیه خیار شور خانگی به 3 روش + نکات مهم

دستور تهیه خیارشور مک دونالد مرحله به مرحله

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا