رسپی

معرفی سریع ترین غذاهای سبک برای شام

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

نگرانی درباره این‌که «برای شام چه درست کنم؟» هیچ‌وقت تمام نمی‌شود. حتی اگر امشب یک راه‌حلی پیدا کنید، شب‌های بعد هم دوباره به سراغ‌تان می‌آید و می‌خواهد جواب دهد! در این مقاله، ۱۳ ایده ساده و سریع برای شام معرفی می‌کنیم که همه‌شان ایرانی نیستند، اما مواد لازم‌شان در ایران وجود دارد و خیلی هم محبوبند. پس به‌جای آن‌که مدام از خودتان بپرسید برای شام چی درست کنم؟ این مقاله را تا انتها بخوانید.

۱. گالت مارچوبه، سیب‌زمینی و اسفناج

گالت یک نوع تارت است، با این تفاوت که مواد داخلی به‌جای ظرف تارت، داخل خمیر گالت قرار می‌گیرد و لبه‌ها به سمت بالا تا می‌شود. این غذا بسته به مواد داخلی می‌تواند یک صبحانه مقوی یا یک شام سبک باشد.

مواد لازم

  • برش‌های نازک سیب‌زمینی
  • پیاز قرمز خلالی
  • مارچوبه خرد شده
  • روغن زیتون
  • پنیر گرویر
  • سس خردل
  • تخم‌مرغ
  • اسفناج
  • نمک و فلفل

دستور تهیه

سیب‌زمینی‌ها، پیاز، مارچوبه، روغن زیتون، پنیر گرویر و ادویه‌ها را مخلوط کنید و بعد از یک لایه سس خردل، روی خمیر پای بریزید. دور خمیر را به سمت بالا جمع کنید و تخم‌مرغ بزنید. نیم ساعت در فر بگذارید و سرو کنید.

۲. جوجه کباب

در شب‌هایی که هیچ ایده‌ای ندارید و مدام می‌پرسید «برای شام چه درست کنم؟»، این جوجه کباب خوشمزه و آبدار به کمک‌تان می‌آید.

مواد لازم

  • سینه مرغ بدون استخوان
  • لیمو
  • پیازچه
  • جعفری
  • روغن زیتون
  • نمک و فلفل
  • سبزیجات (گوجه، کدو، فلفل دلمه‌ای، سیب‌زمینی)

دستور تهیه

برای تهیه این کباب ساده، تکه‌های مرغ را با پیاز، لیمو، جعفری، روغن زیتون و ادویه‌ها مزه‌دار کنید و به سیخ بکشید. بین تکه‌های کباب، سبزیجات قرار دهید و گریل کنید. ۱۰ دقیقه بعد این شام خوشمزه آماده است.

۳. کوکوی نخود، اسفناج و کینوا

کوکوی نخود، اسفناج و کینوا

این کوکوی خوشمزه گیاه‌خواری دردسر رنده‌کردن پیاز و سیب‌زمینی را ندارد و به‌طور کلی ظرف نیم ساعت آماده می‌شود.

مواد لازم

  • پنیر فتا
  • سیر
  • جالاپینو
  • نمک
  • اسفناج
  • پیازچه
  • کینوا
  • نخود
  • روغن زیتون

دستور تهیه

بلافاصله همه مواد اولیه را در غذاساز مخلوط کنید. مواد را به شکل کوکو روی سینی فر بچینید و اجازه دهید هر سمت ۷ تا ۸ دقیقه بپزد. با سس یا انواع سالاد دل‌خواه سرو کنید.

۴. خورش نخود و کلم‌پیچ

اگر از دغدغه «برای شام چه درست کنم؟» خسته شده‌اید و تصمیم به خرید اینترنتی غذا دارید، این خورش ساده و سریع یک گزینه سالم است.

مواد لازم

  • روغن زیتون
  • سیر له‌شده
  • پوست لیمو
  • دانه رازیانه
  • فلفل قرمز
  • رب گوجه‌فرنگی
  • نمک
  • برگ کلم‌پیچ
  • گوجه گیلاسی
  • نخود

دستور تهیه

سیر و پوست لیمو را با روغن زیتون تفت دهید و رازیانه، فلفل قرمز و رب گوجه‌فرنگی را اضافه کنید. کمی آب بریزید و کلم پیچ، گوجه‌های گیلاسی و نخود را اضافه کنید. بپزید تا برگ کلم نرم و گوجه‌ها له شود. با لیمو سرو کنید.

۵. پیتزا ژامبون و اسفناج

اگر هوس پیتزا کرده‌اید اما حوصله درست کردن این غذای پیچیده را ندارید، این شما و این یک پیتزای ۱۰ دقیقه‌ای با ژامبون و اسفناج.

مواد لازم

  • خمیر پیتزا
  • بیبی اسفناج
  • برش‌های نازک ژامبون
  • پیاز قرمز
  • تخم‌مرغ
  • پنیر چدار

دستور تهیه

خمیر پیتزا را از یخچال درآورید و رویش سس خردل بمالید. روی نان را با اسفناج، ژامبون و حلقه‌های پیاز پر کنید و در آخر یک کاسه تخم‌مرغ همزده و پنیر چدار اضافه کنید. بگذارید ۱۰ دقیقه داخل فر بپزد و با سس دل‌خواه سرو کنید.

۶. راتاتویی

اکثر ما این غذا را با کارتون «موش سرآشپز» می‌شناسیم. ترکیبی جذاب و خوشمزه از سبزیجات رنگارنگ که اصالتش به شهر نیس فرانسه برمی‌گردد. این غذای گیاهی چیزی شبیه یتیمچه خودمان است، ولی کمی شیک‌تر و مجلسی‌تر.

مواد لازم

  • پیاز
  • بادمجان
  • گوجه‌فرنگی
  • فلفل دلمه‌ای
  • کدو سبز
  • سیر
  • تخم‌مرغ
  • “““html

  • روغن زیتون
  • پودر آویشن
  • رب گوجه‌فرنگی
  • ادویه

دستور تهیه

بادمجان و کدو را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید و کمی سرخ کنید تا نرم شوند. مقداری رب گوجه‌فرنگی را با پیاز، سیر، زردچوبه و فلفل دلمه‌ای تفت دهید و کمی آب اضافه کنید تا روغن بیندازد. سپس یک ظرف بزرگ بردارید و ورقه‌های کدو، بادمجان، پیاز و گوجه‌فرنگی را به صورت منظم در آن بچینید. سس راتاتویی را روی این ترکیب بریزید و بگذارید در فر بپزد.

معرفی سریع ترین غذاهای سبک برای شام

۷. سوپ سیب‌زمینی و ذرت

سوپ سیب‌زمینی و ذرت

چه کسی گفته سوپ نمی‌تواند شام باشد؟ این سوپ یکی از خوشمزه‌ترین و راحت‌ترین سوپ‌هاست که می‌توانید به عنوان پیش‌غذا یا شام اصلی سرو کنید.

مواد لازم

  • دانه ذرت
  • سیب‌زمینی
  • پیاز
  • سیر
  • ترخون
  • رازیانه
  • کره
  • آرد
  • آب مرغ

دستور تهیه

ذرت و سیب‌زمینی را به پیاز سرخ‌شده اضافه کنید. کمی آرد بریزید و سپس آب مرغ را به ظرف اضافه کنید. حالا فقط کافیست چند دقیقه صبر کنید تا ذرت و سیب‌زمینی بپزد و سوپ آماده شود.

۸. سالاد گل کلم بوداده

اگر به دنبال غذایی سبُک برای شام هستید و از غذاهای آماده خسته شده‌اید، سبزیجات بوداده را امتحان کنید. این سالاد گل کلم یک گزینه ساده و مقوی برای وعده شب است.

مواد لازم

  • گلچه‌های گل کلم
  • روغن زیتون
  • سرکه سیب
  • پیازچه
  • بادام بوداده
  • کشمش
  • سبزی آرگولا (شاهی آبی)
  • نمک و فلفل

دستور تهیه

گل کلم را با روغن زیتون و ادویه طعم‌دار کنید و در فر بگذارید تا طلایی شود. در یک کاسه مقداری روغن، ادویه، پیازچه، بادام و کشمش را مخلوط کنید و به تدریج به گل کلم اضافه کنید. در آخرین مرحله سبزی را هم اضافه کنید و بعد از چند دقیقه آن را سرو کنید.

۹. پاستا فتوچینی با مرغ فوق‌العاده خوشمزه

پاستا فتوچینی خیلی راحت تر نیست و کمی زحمت دارد. اما یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایتالیایی است که می‌توانید در مهمانی‌ها سرو کنید.

مواد لازم

  • سینه مرغ
  • پاستا فتوچینی
  • فلفل دلمه‌ای قرمز
  • پیاز
  • جعفری
  • سیر
  • آب مرغ
  • خامه
  • ادویه (نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه)
  • روغن

دستور تهیه

برای تهیه این پاستای خوشمزه، فلفل دلمه‌ای و جعفری را با سیر و پیاز تفت دهید. تکه‌های مرغ را هم تفت دهید و سپس با پاستای آبکش‌شده به مخلوط سبزیجات اضافه کنید. با خامه و آب مرغ یک سس فتوچینی درست کنید و روی پاستا بریزید. حالا شام خوشمزه‌تان آماده سرو است.

۱۰. نرگسی اسفناج

نرگسی به قدری راحت است که از غذاهای مناسب برای دانشجویان و مجردها محسوب می‌شود. اگر هوس کرده‌اید یک غذای گیاهی و سالم درست کنید و نمی‌دانید «شام چی بپزم؟»، این غذای خوشمزه را امتحان کنید.

مواد لازم

  • تخم‌مرغ
  • بیکینگ‌پودر
  • پیاز
  • سیر رنده‌شده
  • آرد
  • نعنا خشک
  • گردو و قارچ
  • ادویه

دستور تهیه

اسفناج را بپزید و باقی مواد (جز قارچ و تخم‌مرغ و آرد) را به آن اضافه کرده و تفت دهید. سپس تخم‌مرغ، آرد و ادویه را به تدریج اضافه کنید، و در آخر قارچ را بریزید و ۲۰ دقیقه در فر بپزید. می‌توانید مواد نرگسی را داخل قالب‌های کوچک‌تر بریزید تا زیباتر به نظر برسد.

۱۱. فیش اند چیپس

فیش اند چیپس

فیش اند چیپس یا همان ماهی و سیب‌زمینی، یک غذای خوشمزه و معروف انگلیسی است که همیشه طرفدار دارد. این غذا به صورت ساده در کیوسک‌های خیابانی سرو می‌شود.

مواد لازم

  • آرد گندم
  • شیر
  • آب
  • خمیرمایه
  • نمک
  • سیب‌زمینی
  • روغن

دستور تهیه

برای تهیه این غذا، آرد و شیر را در مخلوط‌کن بریزید و کم‌کم آب اضافه کنید تا خمیر یکدست شود. بعد از یک ساعت استراحت، ماهی را در خمیر بغلتانید و سرخ کنید. در آخر به همراه سیب‌زمینی سرو کنید.

“““html

که به‌روش رستورانی سرخ کرده‌اید و لیموترش سرو کنید.

۱۲. پیراشکی سیب‌زمینی

یکی از نکات خوب پیراشکی این است که می‌توانید داخل آن را با هر چیزی که دوست دارید پر کنید. حتی می‌توانید از مواد گوشتی برای پر کردن آن استفاده کنید و به‌عنوان فینگرفود در مهمانی‌های شبانه سرو کنید.

مواد لازم

  • آرد گندم
  • نمک
  • بیکینگ‌پودر
  • روغن مایع
  • شیر
  • زرده تخم‌مرغ
  • سیب‌زمینی
  • پیاز
  • جعفری

دستور تهیه

ابتدا خمیر پیراشکی را با ترکیب آرد گندم، بیکینگ پودر، روغن مایع و شیر آماده کنید. می‌توانید از خمیرهای آماده هم استفاده کنید. سپس داخل خمیر را با سیب‌زمینی آب‌پز، پیاز داغ و جعفری خرد شده پر کنید و آن را در روغن سرخ نمایید.

۱۳. حمص دال عدس

حمص یک غذای سنتی لبنانی است که معمولاً با نخود درست می‌شود و در سراسر دنیا طرفداران زیادی دارد، اما می‌توانید آن را با حبوبات دیگر مانند لوبیا یا دال عدس هم تهیه کنید.

مواد لازم

  • دال عدس
  • ارده
  • سیر تنوری
  • پودر چیلی یا پاپریکا
  • آبلیمو تازه
  • نمک
  • روغن زیتون

دستور تهیه

برای تهیه این غذای خوشمزه، دال عدس را بپزید و سپس آن را فریز کنید. بعد از ۵ دقیقه، آن را با تمام مواد اولیه در غذاساز بریزید تا یک پوره نرم و یکدست به دست آید. اگر دوست دارید غذا نرم‌تر شود، می‌توانید کمی آب یا روغن زیتون اضافه کنید.

شما بگویید

امیدواریم بعد از خواندن این مقاله، دیگر دغدغه «شام چی بپزم؟» شما را اذیت نکند. اگر شما هم گزینه‌هایی برای شب‌های بی‌حوصلگی دارید، خوشحال می‌شویم آنها را با ما به اشتراک بگذارید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا