رسپی

معرفی ۷ مورد از محبوب ترین غذاها برای وعده ناهار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

صحبت درباره غذاها و خوراکی‌های ایرانی همیشه جذاب است و اینکه کدام یک بیشترین طرفدار را دارد همیشه موضوع بحث است. خیلی از افراد بر روی برخی غذاها تعصب دارند، اما بعضی غذاها بین خیلی از مردم محبوب‌تر هستند. بعضی از این غذاها محلی هستند و فقط در یک شهر یا استان خاص تهیه می‌شوند، ولی غذاهایی مثل قورمه سبزی و دیزی در جاهای مختلف معروف هستند. در ادامه چند غذاهای محبوب برای ناهار را معرفی می‌کنیم. با ما همراه باشید.

  • خورشت قرمه سبزی

خورشت قرمه سبزی با استفاده از سبزیجات معطر، پیاز، لیمو عمانی، لوبیا قرمز (و در بعضی مناطق لوبیا چیتی و سفید) و گوشت گوسفند یا گوساله تهیه می‌شود. بسیاری از مردم و حتی گردشگران این خورشت خوشمزه را دوست دارند. پخت این غذا زمان بیشتری می‌برد و هر چه بیشتر بپزد، خوش‌طعم‌تر می‌شود. خورشت قرمه سبزی معمولاً با برنج ساده یا زعفرانی صرف می‌شود. برای تهیه زعفران می‌توانید از زعفران ایرانی استفاده کنید که عطر و طعم خاصی دارد. قیمت زعفران بر اساس وزن آن (مثل گرم و مثقال) مشخص می‌شود و بهترین زعفران‌های ایران در مشهد کشت می‌شود.

  • زرشک پلو

زرشک پلو یکی دیگر از غذاهای بسیار محبوب ایرانی است. این غذا معمولاً با مرغ سرو می‌شود و شامل زرشک، زعفران و برنج سفید است. علاوه بر طعم عالی، این غذا ظاهر زیبایی دارد و برای مهمانی‌ها مناسب است. زرشک پلو با مرغ یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است که در دنیا هم شناخته شده است. برای درست کردن زرشک پلو نیاز به زرشک خوب دارید. قیمت زرشک بستگی به کیفیت، زمان برداشت و وزن آن دارد. زرشک پفکی برندهای مشهور مانند مجتهدی و سحرخیز از بهترین‌ها هستند.

  • فسنجان

فسنجان هم یکی دیگر از غذاهای محبوب برای ناهار است. این خورشت معمولاً در مهمانی‌ها و مراسم عروسی سرو می‌شود. این غذا با ترکیب گردوی آسیاب شده، رب انار و گوشت مرغ یا کوفته قلقلی تهیه می‌شود. مثل قورمه سبزی، فسنجان هم به زمان پخت نیاز دارد و باید با حرارت ملایم پخته شود. در هر منطقه‌ای روش پخت متفاوتی دارد و بعضی جاها آن را ترش‌تر یا ملس‌تر می‌خورند. گاهی هم کمی شکر به خورشت اضافه می‌شود تا طعم شیرین‌تری بگیرد.

  • آبگوشت

آبگوشت یکی دیگر از خوشمزه‌ترین و پرطرفدارترین غذاها برای ناهار است که معمولاً دستور پختش در تمام شهرهای ایران تقریبا یکسان است. به خاطر مواد مغذی و چربی‌های مفیدش، آبگوشت گزینه خوبی برای ناهار در زمستان است. برای تهیه یک آبگوشت سنتی معمولاً از گوشت گوسفند، دنبه، لوبیا سفید، نخود، پیاز، گوجه‌فرنگی، سیب‌زمینی و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود.

  • آلبالو پلو

معرفی ۷ مورد از محبوب ترین غذاها برای وعده ناهار

آلبالو پلو یکی از غذاهای محبوب برای ناهار است که ظاهر زیبا و رنگارنگی دارد. این غذا به عنوان یک گزینه مجلسی شناخته می‌شود و در بسیاری از مهمانی‌ها و مراسم‌های رسمی سرو می‌شود. آلبالو پلو یکی از خوشمزه‌ترین غذاهای ایرانی است و معمولاً با گوشت قرمز یا مرغ تهیه می‌شود. پخت آلبالو پلو نیاز به مهارت خاصی دارد و معمولاً کسانی که تجربه دارند، این غذا را درست می‌کنند.

  • باقالی پلو

باقالی پلو هم یکی دیگر از غذاهای محبوب است که معمولاً با ماهیچه تهیه می‌شود. این غذا مجلسی و خیلی لذیذ است و علاوه بر ایرانی‌ها، توریست‌ها هم از این غذا استقبال می‌کنند. برای تهیه باقالی پلو به موادی مثل باقالی، برنج سفید، سبزی پلو و زعفران نیاز دارید.

“““html

شما می‌توانید از گوشت ماهیچه یا گوشت مرغ برای این غذا استفاده کنید. معمولاً این گوشت‌ها را در کنار برنج سرو می‌کنند.

  • خورشت قیمه

خورشت قیمه یکی از خورشت‌های قدیمی و خوشمزه ایرانی است که خانم‌های ایرانی به خوبی آن را درست می‌کنند. تهیه این خورشت کار سختی نیست و شما به گوشت گوسفند یا گوساله، لپه، پیاز، رب گوجه‌فرنگی و لیمو عمانی نیاز دارید. برای خوشبوتر شدن غذا می‌توانید از انواع ادویه‌جات و به ویژه دارچین استفاده کنید. دارچین عطر خورشت شما را خیلی بهتر می‌کند. همچنین استفاده از گلاب ایرانی در خورشت طعم و عطر آن را خیلی عالی می‌کند.

نویسنده: وحیده امینی

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

معرفی ۷ مورد از محبوب ترین غذاها برای وعده ناهار (مرحله به مرحله)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا