رسپی

معرفی ۸ زیتون طعم‌ دار جدید؛ تنوعی در طعم زیتون

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

زیتون یکی از خوشمزه‌ترین و محبوب‌ترین چاشنی‌ها است که می‌توانید آن را در کنار انواع غذاهای فرنگی و سنتی سرو کنید. تنوع طعم زیتون امروزه آنقدر زیاد است که می‌توانید هر روز از یکی از طعم‌های مختلف و خوشمزه آن استفاده کنید. در این مقاله از رضیم بلاگ می‌توانید با انواع زیتون‌های طعم دار جدید آشنا شوید.

با انواع زیتون‌های طعم‌دار جدید آشنا شوید

امروزه تنوع طعم زیتون بسیار زیاد است و به همین دلیل هر کسی با هر سلیقه‌ای از خوردن آن لذت می‌برد. معمولاً زیتون‌های طعم دار جدید با انواع سبزیجات، پنیر و مغزها مزه دار می‌شوند. در ادامه این بخش به معرفی زیتون‌های طعم دار جدید می‌پردازیم.

۱- زیتون کبابی

یکی از محبوب‌ترین و خوشمزه‌ترین انواع زیتون طعم دار، زیتون کبابی است. برای تهیه این زیتون معمولاً زیتون را گریل و سپس مزه دار می‌کنند. برای درست‌کردن این زیتون، باید زیتون بدون هسته را آماده کنید.

یک تابه گریل را روی حرارت قرار دهید و کف آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید. وقتی تابه داغ شد، زیتون‌ها را در آن بچینید و با دست کمی فشار دهید تا خط گریل روی زیتون‌ها نمایان شود.

پس از اینکه دو طرف زیتون‌ها داغ شدند، آن‌ها را از تابه بردارید و به مدت ۱۰ دقیقه با دمای ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد در فر قرار دهید. بعد از اینکه زیتون‌ها کبابی شدند، آن‌ها را از فر خارج کنید و بگذارید تا خنک شوند.

در این مرحله می‌توانید زیتون کبابی را با مقداری سرکه سفید، پودر گوجه، سیر خرد شده، فلفل تند و رزماری طعم‌دار کنید. همه مواد را در یک شیشه بریزید و کمی آب هم اضافه کنید.

درپوش شیشه را محکم ببندید تا زیتون‌ها برای چند روز بمانند و طعم‌دار شوند. پس از ۵ تا ۷ روز زیتون کبابی شما آماده است و می‌توانید آن را در کنار غذاهای مختلف میل کنید.

۲- زیتون و پنیر مزه دار شده

ترکیب زیتون و پنیر یک چاشنی عالی برای مزه‌دار کردن سالاد و ساندویچ است و می‌توانید از آن به عنوان دورچین غذا نیز استفاده کنید. برای تهیه این زیتون، معمولاً از ترکیب زیتون و پنیر در کنار فلفل، سیر و سایر چاشنی‌ها استفاده می‌شود.

چون در تهیه این زیتون پنیر به کار رفته، مدت نگهداری آن نسبت به سایر انواع زیتون کمتر است و باید در کمتر از ۱۰ روز پس از باز شدن درب آن استفاده شود.

۳- زیتون شور طعم دار شده

زیتون شور یکی از ساده‌ترین انواع زیتون است که در اکثر فروشگاه‌ها هم پیدا می‌شود. اما برای تهیه زیتون شور طعم دار معمولاً از ترکیب زیتون سبز در کنار سرکه، نمک و ادویه‌جاتی مثل دارچین و رزماری استفاده می‌شود. برای طعم‌دار کردن این زیتون معمولاً از چاشنی‌ها، سبزیجات خشک و ادویه‌های مختلف استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: بهترین روش‌ها برای از بین بردن تلخی زیتون

۴- زیتون فلفلی

زیتون سبز با فلفل یکی از محبوب‌ترین انواع زیتون است که معمولاً به صورت مغزدار تهیه می‌شود. برای درست‌کردن این زیتون، معمولاً از زیتون‌های بدون هسته استفاده شده و فلفل را داخل آن قرار می‌دهند. برخی افراد زیتون فلفلی را با فلفل دلمه‌ای قرمز رنگ درست می‌کنند و عده‌ای دیگر از فلفل تند برای تهیه این زیتون استفاده می‌کنند.

زیتون فلفلی از انواع زیتون طعم دار جدید

معرفی ۸ زیتون طعم‌ دار جدید؛ تنوعی در طعم زیتون

۵- زیتون و بادام

استفاده از مغزها یکی دیگر از روش‌های طعم‌دار کردن زیتون است. اگر طعم زیتون با مغز بادام را چشیده باشید، می‌دانید که این زیتون هم طعم بسیار جذابی در کنار غذا دارد و هم یک چاشنی عالی به عنوان میان وعده است.

برای تهیه زیتون و بادام، از ترکیب زیتون طعم‌دار شده با سرکه و نمک استفاده می‌شود. سپس مغز بادام خرد شده یا خلال بادام را داخل زیتون‌های بدون هسته قرار می‌دهند و آن را در شیشه‌ای با آب، نمک و سرکه می‌ریزند.

۶- زیتون و سیر

سیر یکی از بهترین چاشنی‌ها برای طعم‌دار کردن زیتون است. برای تهیه زیتون طعم دار با سیر، معمولاً از دو روش استفاده می‌شود. در برخی دستورها سیر را به اندازه‌های کوچک برش می‌دهند و سپس آن را داخل زیتون بدون هسته قرار می‌دهند و به عنوان زیتون مغزدار سرو می‌کنند.

در…

“““html

برخی از روش‌ها برای تهیه زیتون و سیر به این شکل است که زیتون را در یک شیشه می‌ریزند و سپس مقداری آب، نمک و چند حبه سیر خرد شده به آن اضافه می‌کنند.

بیشتر بخوانید: رسپی زیتون پرورده

۷- زیتون و لیمو

یکی از طعم‌های جدید زیتون، زیتون مغزدار با خلال پوست لیمو است. در این روش، معمولاً از مقداری پوست لیمو ترش برای ایجاد عطر و طعم در زیتون‌های سبز استفاده می‌شود.

برای تهیه این زیتون می‌توانید از تکه‌های پوست لیمو و مقداری لیمو ترش به همراه زیتون، نمک و سرکه استفاده کنید و یا اینکه تکه‌های پوست لیمو را در زیتون‌های بدون هسته قرار داده و آن‌ها را در آب نمک و سرکه نگهداری کنید.

چون پوست لیمو ممکن است تلخی داشته باشد، برای تهیه زیتون مغزدار با خلال پوست لیمو ابتدا باید چندین بار آن را بجوشانید تا تلخی آن گرفته شود. سپس پوست لیمو خرد شده را در زیتون‌های بدون هسته قرار دهید.

معرفی ۸ زیتون طعم‌ دار جدید؛ تنوعی در طعم زیتون

۸- زیتون مغزدار با خلال پوست پرتقال

پوست پرتقال عطر بسیار خوبی دارد و به همین دلیل از آن برای طعم‌دار کردن زیتون استفاده می‌شود. برای تهیه این زیتون، معمولاً ابتدا پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد می‌کنند.

سپس این خلال‌ها را چندین بار در آب می‌جوشانند و بعد از چند دقیقه آن را آبکش می‌کنند تا تلخی آن گرفته شود. بعد از این کار، از پوست‌های معطر برای پر کردن زیتون‌های بدون هسته استفاده می‌کنند.

در این مقاله به معرفی زیتون‌های طعم‌دار جدید و همچنین بررسی روش‌های تهیه این زیتون‌ها پرداختیم. اگر از طعم تکراری زیتون خسته شده‌اید و دوست دارید زیتون را به روشی متفاوت و با طعمی جدید میل کنید، بهتر است طعم‌های مختلف آن را از فروشگاه‌ها خریداری کنید یا خودتان در خانه زیتون طعم‌دار درست کنید.

اگر تجربه درست کردن یا مصرف زیتون‌های طعم‌دار جدید را دارید، می‌توانید نظرات و تجربیات خود را در این مطلب از مجله آشپزی رضیم با ما و دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا