دارو های گیاهی

مقابله با دیابت با مصرف فلفل تند (2 نکته مهم)

بهترین آپلیکیشن آشپزی
بیماران دیابتی باید بدانند که هر چیزی که می‌خورند می‌تواند بر سطح قندخون آنها تأثیر بگذارد.

در افراد مبتلا به دیابت، بدن نمی‌تواند به خوبی از گلوکز استفاده کند و همین مسئله باعث می‌شود که قند خون آنها بالا برود، که به این حالت هایپرگلیسمی می‌گویند. اگر این افزایش قند طولانی‌مدت ادامه پیدا کند، می‌تواند مشکلاتی برای رگ‌های خونی کوچک در بدن ایجاد کند که ممکن است به کلیه‌ها، چشم‌ها و اعصاب آسیب برساند. همچنین دیابت می‌تواند خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را افزایش دهد. بنابراین، تشخیص به‌موقع و غربالگری افراد در معرض خطر می‌تواند در پیشگیری از این عوارض بسیار مؤثر باشد. آزمایش قند خون بهترین راه برای تشخیص دیابت است.

تحقیقات نشان داده که برخی مواد فعال، علاوه بر کاهش قند خون و سطح انسولین، می‌توانند از تجمع چربی‌ها در دیواره‌های رگ‌های خونی جلوگیری کنند و از تشکیل لخته‌های خونی نیز جلوگیری کنند.

تحقیقات صورت گرفته در هند نشان می‌دهد که فلفل تند می‌تواند در پیشگیری از بیماری‌هایی مانند دیابت و بیماری‌های قلبی مفید باشد که این بیماری‌ها از دلایل اصلی مرگ و میر در کشورهای در حال توسعه به شمار می‌روند.

دیابت ، فلفل تند

این محققان هندی بر این باورند که فلفل تند در آینده می‌تواند به عنوان یک داروی قلبی جایگزین آسپرین شود یا به همراه آن مصرف گردد.

این محققان به بررسی دو ماده فعال در فلفل پرداخته‌اند که به نام‌های “کپسایسین” و “دی هیدروکپسایسین” معروف هستند.

نتایج نشان داد که این مواد فعال می‌توانند علاوه بر کاهش قند خون و سطح انسولین، از تجمع چربی‌ها در دیواره‌های رگ‌ها جلوگیری کرده و از لخته شدن خون نیز بکاهند.

دیابت نوع ۲ و بیماری‌های قلبی از رایج‌ترین بیماری‌های امروزه هستند و بسیار به شیوه زندگی، از جمله تغذیه و فعالیت بدنی، وابسته‌اند.

درمان ، دیابت ، فلفل ، فلفل تند ، مقابله با دیابت ، بیماری قندی ، قند خون ، سوخت و ساز ، گلوکز ، انسولین

سایت رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا