رسپی

مناسب‌ترین روش برای فریز کردن حبوبات پخته و مدت زمان نگهداری

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

بسیاری از افراد به دلیل کار و مشغله‌های روزمره، وقت کافی برای پخت غذاهای مختلف ندارند. مخصوصاً آماده کردن غذاهایی که حبوبات دارند، زمان زیادی می‌برد. اما فریز کردن مواد غذایی می‌تواند کمک خوبی برای صرفه‌جویی در وقت باشد. خوشبختانه حبوبات را می‌توان فریز کرد. در این مقاله از مجله رضیم، روش درست فریز کردن حبوبات پخته و مدت زمان نگهداری آنها را بررسی می‌کنیم.

حبوبات خشک اگر در جای خشک و مناسب نگهداری شوند، تا دو سال عمر می‌کنند. برای فریز کردن حبوبات، ابتدا باید آنها را پخته باشید. در ادامه، مراحل این کار را توضیح می‌دهیم:

۱- شستن حبوبات

برای فریز کردن حبوبات، ابتدا آنها را پاک کنید و سپس ۳ بار با آب خوب بشویید.

بیشتر بخوانید:رسپی خوراک لوبیا خوشمزه

۲- خیساندن حبوبات

قبل از پختن حبوبات، حتماً آنها را بخیسانید؛ این کار به کاهش مشکلات گوارشی کمک می‌کند. برای خیساندن، لوبیا و نخود را در یک کاسه بگذارید و به مدت ۱۲ ساعت در آب سرد خیس کنید.

خیساندن حبوبات باعث می‌شود قندهای غیرقابل جذب و مواد سمی که موجب نفخ می‌شوند، جدا شوند.

شما می‌توانید برای سریع‌تر شدن کار، حبوبات را در قابلمه به مدت ۲ دقیقه بجوشانید، سپس زیر گاز را خاموش کرده و بگذارید برای یک ساعت در همان آب خیسانده شود.

مدت زمان فریز کردن حبوبات پخته

۳- پخت حبوبات

پس از خیساندن، حبوبات را داخل قابلمه بریزید و بپزید. بهتر است حبوبات را در قابلمه‌های جداگانه بپزید. برای جلوگیری از بوی زشتی که ممکن است حبوبات داشته باشند، یک پیاز را هنگام پخت اضافه کنید.
دقت کنید که حبوبات باید نیم‌پز شوند، بنابراین قبل از اینکه کامل بپزند آنها را از روی گاز بردارید و آبکش کنید.

بیشتر بخوانید: رسپی گوجه بادمجان با گوشت چرخ‌کرده

۴- فریز کردن حبوبات

بعد از آبکش کردن و سرد شدن حبوبات، آنها را در کیسه‌های زیپ‌دار یا کیسه‌های وکیوم قرار دهید و در فریزر بگذارید.

۵- ماندگاری تا ۳ ماه

حبوبات نیم‌پز شده را می‌توانید تا ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.

روش صحیح فریز کردن حبوبات

مناسب‌ترین روش برای فریز کردن حبوبات پخته و مدت زمان نگهداری

نکات مهم برای فریز کردن حبوبات پخته:

  • عدس و لپه نیازی به خیساندن قبل از پخت ندارند.
  • اضافه کردن نمک در حین پخت می‌تواند روند پخت را کند کرده و حبوبات را سفت کند.
  • کیسه‌های فریزر معمولی ممکن است بوی غذاهای دیگر را به خود جذب کنند.
  • برای استفاده از حبوبات فریز شده، آنها را به هیچ وجه در آب جوش نگذارید زیرا شکلشان تغییر می‌کند.
  • چند ساعت قبل از استفاده، حبوبات فریز شده را در دمای محیط یا یخچال قرار دهید تا آماده شوند.

 

در این مقاله از مجله رضیم روش صحیح فریز کردن حبوبات پخته و مدت زمان نگهداری آنها را توضیح دادیم. با استفاده از این روش، می‌توانید زمان کمتری را به آشپزی اختصاص دهید و غذاهایی مانند خورش قرمه سبزی و آش رشته که وقت‌گیر هستند، را سریع‌تر تهیه کنید.

سایت رسپی آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا