مواد لازم برای تهیه سوپ مارتماطرز تهیه سوپ مارتما متفاوت (مرحله به مرحله)

مواد لازم برای تهیه سوپ مارتما
پیاز ۳ عدد
نان تست ۴ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
ساقه کرفس ۱ عدد
گوجه فرنگی ۵ عدد
جعفری ۱ دسته کوچک
روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
آب گوشت ۲۰۰ میلی لیتر
نمک به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
پودر کاری به مقدار لازم
برگ ریحان به مقدار لازم
دستور تهیه سوپ مارتما متفاوت
برای درست کردن سوپ مارتما، ابتدا پیازها را بشویید و پوست بکنید و سپس به شکل خلال خرد کنید. حالا کرفس و جعفری را هم خوب بشویید، کرفس را به صورت حلقهای و جعفری را به اندازه کوچک خرد کنید. سپس گوجهها را برای ۱ دقیقه در آب جوش بگذارید و بعد آنها را در کاسهای با یخ قرار دهید تا پوستشان راحتتر جدا شود.
بعد از جدا کردن پوست گوجهها، آنها را در مخلوطکن بریزید و پوره کنید. حالا یک قابلمه مناسب را با ۵ قاشق غذاخوری روغن روی حرارت بگذارید و پیاز خرد شده، کرفس و جعفری را به آن اضافه کنید. بعد از ۴ تا ۵ دقیقه، گوجههای پوره شده را هم به قابلمه بریزید.
در ادامه، آب گوشت را به قابلمه اضافه کنید و درب آن را کمی باز بگذارید تا سبزیجات بپزند. پس از حدود ۴۰ دقیقه، وقتی سبزیجات خوب پخته شدند، مقداری پودر کاری، نمک و فلفل به قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند.
حالا دو تخممرغ را در سوپ بیفزایید و به هیچ وجه هم نزنید، بگذارید تا خودشان خوب بپزند و سفت شوند. بعد از پخته شدن تخممرغها، با یک ملاقه سوپ را در کاسه دلخواه بریزید و کنار آن نان تست یا هر نانی که دوست دارید سرو کنید. نوش جان.