رسپی

مواد لازم برای تهیه کباب چپلیطرز تهیه کباب چپلی (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم برای تهیه کباب چپلی

گوشت گوساله نیم‌کیلو چرخ‌کرده
چهار عدد پیاز
چهار عدد سیب‌زمینی
پنچ حبه سیر
دو عدد فلفل تازه
گشنیز تازه به میزان لازم
یک کاسه ماست خوری آرد تر میده (سفید)
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
زنجبیل یک قاشق چای‌خوری
روغن و آب به میزان لازم

دستور تهیه کباب چپلی

ابتدا پیاز، سیب‌زمینی، سیر و گشنیز را داخل مخلوط‌کن بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس این مواد را داخل یک کاسه بزرگ بریزید و گوشت را هم به آن اضافه کنید. بعد زردچوبه، فلفل، نمک، ادویه مخصوص کباب چپلی و یک قاشق چای‌خوری زنجبیل را اضافه کنید. همه مواد را خوب مخلوط کنید و کم‌کم آرد تر میده را اضافه کنید تا به غلظت مطلوب برسد. بعد از اینکه مواد آماده شد، روغن را داخل تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. وقتی که روغن داغ شد، با دست مقداری از مواد را بردارید و به شکل دایره درآورید و در روغن سرخ کنید. یک سمت کباب که سرخ شد، سپس سمت دیگر آن را هم سرخ کنید. وقتی آماده شد، ابتدا دو عدد دستمال کاغذی یا نان خشک داخل ظرف دلخواه خود بگذارید و سپس کباب‌ها را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. شما می‌توانید کباب چپلی را با کاهو، بادمجان و گوجه‌فرنگی تزئین کنید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا