مواد لازم برای تهیه گراتن مارچوبه:دستور تهیه گراتن مارچوبه: (مرحله به مرحله)

مارچوبه سرشار از ویتامین ک و فولات (ویتامین ب۹) است. فولات موجود در این گیاه به کاهش ناهنجاریهای مادرزادی در دوران بارداری کمک میکند. همچنین، خوردن مارچوبه میتواند نیروی جنسی را تقویت کند.
مواد لازم برای تهیه گراتن مارچوبه:
- مارچوبه: 500 گرم
- کره: 50 گرم
- آرد: 2 قاشق غذاخوری
- شیر: 500 میلیلیتر
- پنیر گودا یا چدار رنده شده: 100 گرم
- نمک، فلفل و پودر سیر: به مقدار لازم
- نان تست یا سیب زمینی: به مقدار لازم
دستور تهیه گراتن مارچوبه:
ابتدا مارچوبهها را بشویید و قسمت چوبی انتهای آنها را جدا کنید. سپس آنها را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش بجوشانید تا کمی نرم شوند.
در یک قابلمه کره را ذوب کنید و آرد را به آن اضافه کنید. بگذارید آرد به مدت 1 تا 2 دقیقه سرخ شود تا بوی خامیاش از بین برود.
پس از آن، بهآرامی شیر را به آرد اضافه کنید و مدام هم بزنید تا سس غلیظی به دست بیاید. سپس نمک، فلفل و پودر سیر را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا همهچیز خوب مخلوط شود.
مارچوبههای پختهشده را در ظرف پیرکس یا ظرف مناسب فر بچینید. سس سفید را روی مارچوبهها بریزید و پنیر رندهشده را روی سس بپاشید.
نان تست یا سیبزمینیهای حلقهشده را روی پنیر قرار دهید. میتوانید نان تستها را بهصورت پودر روی پنیر بپاشید.
ظرف را در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بگذارید تا پنیر ذوب و طلایی شود.
نکات لازم برای تهیه گراتن مارچوبه
- میتوانید به جای نان تست از نان سوخاری یا پودر سوخاری استفاده کنید.
- اگر میخواهید طعم قویتری بگیرد، میتوانید از پنیر پارمزان به همراه پنیر گودا یا چدار استفاده کنید.
- برای یکنواختتر شدن طعم گراتن، میتوانید 1 تا 2 قاشق غذاخوری خامه به سس اضافه کنید.
- برای تنوع بیشتر، میتوانید به گراتن از ذرت، نخود فرنگی، قارچ یا سبزیجات دیگر کاملاً دلخواه خود استفاده کنید.
- امیدواریم از این دستور لذت ببرید و گراتن مارچوبه خوشمزهای درست کنید!