رسپی

مواد لازم برای پخت پیتزا ناپولیتانا با طعم خاص و پرطرفدار (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

اگر شما هم به غذاهای فست فودی، مخصوصاً پیتزا علاقه دارید، در ادامه می‌توانید طرز تهیه پیتزا ناپولیتانا را بخوانید. این پیتزا که از ایتالیا آمده، طعم بسیار خوبی دارد و درست کردن آن آسان است. شما می‌توانید در این پیتزا از ژامبون مرغ استفاده کنید.

مواد لازم برای پیتزا ناپولیتانا

پنیر موزارلا: ۱ بسته
سس پستو: ۱ قاشق غذاخوری
خمیر پیتزا: ۱ بسته
ژامبون مرغ: ۲۰۰ گرم
سس کچاپ: ۴ قاشق غذاخوری
قارچ: ۴ عدد
سیر: ۴ حبه
فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد
پیاز: ۱ عدد
پنیر پارمسان: ۵۰ گرم
زیتون: ۱۰۰ گرم
فلفل و نمک: به مقدار لازم
آویشن: به مقدار لازم
پودر ریحان خشک: به مقدار لازم

طرز تهیه پیتزا ناپولیتانا

برای درست کردن این پیتزا، ابتدا دمای فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. حالا مواد پیتزا را آماده کنید. کمی ژامبون مرغ، پیاز، فلفل دلمه‌ای، سیر، زیتون و آویشن را با هم مخلوط کنید. سپس مقداری ادویه بزنید و سس پستو و کمی پنیر رنده‌شده به آن اضافه کنید. همه مواد را با چنگال خوب هم بزنید تا یکدست شود.
سپس کف سینی را چرب کنید و خمیر پیتزا را روی آن بگذارید. ۱ قاشق از سس کچاپ را روی خمیر بمالید و مقداری پنیر رنده‌شده روی آن پخش کنید. حالا مواد مخلوط شده را روی خمیر بریزید و صاف کنید. در آخر روی مواد دوباره یک لایه پنیر بگذارید.

پیتزا ایتالیایی

برای تزئین پیتزا می‌توانید از ریحان استفاده کنید و سپس سینی را در فر قرار دهید. این پیتزا باید به مدت ۱۰ دقیقه در فر بماند. وقتی روی پیتزا طلایی شد، آن را خارج کنید و بعد از اینکه کمی سرد شد، میل کنید. این پیتزا خانگی طعمی فوق‌العاده دارد و اگر خواستید، می‌توانید خمیر آن را هم در خانه درست کنید.
برای تهیه این پیتزا به راحتی در خانه می‌توانید از قابلمه هم استفاده کنید. مواد را به صورت لایه‌ای در کف قابلمه بگذارید و زیر آن شعله پخش‌کن قرار دهید.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا