مواد لازم حلوای مرمری (مرحله به مرحله)

“`html
مواد لازم حلوای مرمری
آرد سفید ۲۵۰ پیمانه
آرد نخودچی ۱۲۰ پیمانه
پودر قند ۱۲۰ پیمانه
کره ۱۵۰ پیمانه
شکلات سفید ۱۵۰ پیمانه
شکلات تلخ ۱۵۰ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه حلوای مرمری
- مرحله اول
برای درست کردن حلوای مرمری، اول از ۳۰ دقیقه قبل کره را از یخچال بیرون بیاورید تا نرم شود. سپس آرد سفید را در یک تابه مناسب الک کنید.
- مرحله دوم
حالا تابه را روی حرارت ملایم بگذراید و به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آرد برطرف شود، بدون اینکه رنگش تغییر کند. بعد از این زمان، آرد سفید را از تابه خارج کرده و آرد نخودچی را الک کنید.
- مرحله سوم
حالا دوباره تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و آرد نخودچی را به مدت ۶ تا ۷ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود. یادتان باشد که آرد نخودچی خیلی زود میسوزد، پس مرتب هم بزنید.
- مرحله چهارم
در این مرحله، آرد نخودچی را از روی حرارت بردارید و با آرد سفید مخلوط کنید. سپس این مخلوط را ۳ بار الک کرده و دوباره به تابه برگردانید، حالا کره نرم شده را به تابه اضافه کنید.
- مرحله پنجم
اکنون آرد و کره را خوب مخلوط کنید تا به یک حالت خمیری برسد، سپس تابه را از روی حرارت بردارید و مخلوط را به دو قسمت مساوی تقسیم کنید. شکلات سفید و تلخ را به صورت جداگانه روی بخار آب آبکرده کنید.
- مرحله ششم
وقتی شکلاتها ذوب شدند، شکلات سفید را به یکی از قسمتها اضافه کنید و پودر زنجبیل را هم بزنید تا همه مواد یکدست شوند. در قسمت دیگر شکلات تلخ و پودر دارچین را اضافه کنید.
- مرحله هفتم
حالا دو قسمت حلوا را در یک ظرف مناسب بریزید و کمی هم بزنید تا حالت مرمری پیدا کند. دقت کنید که زیاد هم نزنید، فقط تا جایی که رنگها کمی ترکیب شوند کافی است.
- مرحله هشتم
بعد حلوا را داخل قالبهای سیلیکونی بریزید و با دست فشار دهید تا خوب منجسم شود، سپس قالبها را به مدت ۵ دقیقه در فریزر قرار دهید تا سفت شوند. بعد از این زمان، قالبها را از فریزر خارج کنید.
- مرحله نهم
حالا حلوای سفت شده را از قالب خارج کرده و در ظرف مورد نظر بچینید. بسته به سلیقه، میتوانید پودر دارچین و پودر زنجبیل را حذف کنید و به جای آن از پودر هل استفاده کنید. در نهایت، حلوا را با چای سرو کنید. نوش جان.