رسپی

مواد لازم نان تپسی پواچاطرز تهیه نان تپسی پواچا (مرحله به مرحله)

بهترین آپلیکیشن آشپزی

“`html

مواد لازم نان تپسی پواچا

شیر ولرم ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
آب ولرم ½ لیوان
پودر خمیر مایه فوری ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ قاشق مرباخوری
شکر ۲ قاشق غذاخوری
آرد حدود ۴ لیوان
مواد رومال نان
ماست ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع ¼ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
سیاه دانه ۱ قاشق چایخوری
نمک ۱ قاشق چایخوری

دستور تهیه نان تپسی پواچا

مرحله اول

برای درست کردن نان تپسی پواچا خوشمزه به روش ترکیه‌ای، ابتدا شیر ولرم را همراه با آب ولرم، نمک، پودر خمیر مایه فوری و شکر در یک کاسه مناسب می‌ریزیم و خوب با هم مخلوط می‌کنیم تا همه مواد به خوبی ترکیب شوند.

مرحله دوم

در این مرحله روغن مایع را اضافه می‌کنیم و دوباره کمی مواد را مخلوط می‌کنیم تا یکدست شوند. سپس آرد را به آرامی روی مواد الک می‌کنیم و در حین الک کردن، آنها را مخلوط می‌کنیم.

مرحله سوم

مواد را خوب مخلوط می‌کنیم تا یک خمیر نرم و لطیف درست شود که به دست نچسبد. وقتی خمیر دیگر به دست نچسبید، اضافه کردن آرد را متوقف کرده و خمیر را روی میز کار می‌گذاریم و چند دقیقه ورز می‌دهیم.

عکس نان تپسی پواچا

مرحله چهارم

در این مرحله یک کاسه را با روغن چرب می‌کنیم، سپس تکه‌هایی از خمیر گرفته و درون کاسه می‌گذاریم. روی کاسه را با سلفون می‌پوشانیم و اجازه می‌دهیم به مدت یک ساعت در دمای اتاق استراحت کند.

مرحله پنجم

بعد از ۵۵ دقیقه، فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد روشن می‌کنیم تا گرم شود. پس از ۵ دقیقه، خمیر را از کاسه خارج کرده و کمی ورز می‌دهیم تا هوای اضافی‌اش خارج شود، سپس آن را به ۹ قسمت تقسیم می‌کنیم.

مواد لازم نان تپسی پواچاطرز تهیه نان تپسی پواچا (مرحله به مرحله)

دستور تهیه نان تپسی پواچا

مرحله ششم

حالا یک قالب را با روغن چرب کرده و خمیرها را در کنار هم درون قالب قرار می‌دهیم؛ ۸ عدد خمیر را دور قالب و یکی را در وسط می‌گذاریم. سپس روی خمیرها را می‌پوشانیم و ۱۰ دقیقه دیگر استراحت می‌دهیم.

مرحله هفتم

بعد از این زمان، مواد رومال را مخلوط کرده و روی خمیرها می‌زنیم. در حین این کار، خمیرها را کمی فشار می‌دهیم و سپس به مدت ۲۵ دقیقه در فر می‌گذاریم تا نان پخته شود. نهایتاً نان را از فر خارج کرده و با هر ماده دلخواهی سرو می‌کنیم.

سایت دستور تهیه آشپزی رضیم
“`

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا