مواد لازم و آموزش آبنبات شیری خانگی (مرحله به مرحله)

آموزش آبنبات شیری
آبنبات شیری یکی از انواع آبنباتهای خوشمزه و سالمی است که در خانه میتوان تهیه کرد. این آبنبات با مواد مختلف و دستورهای متنوع درست میشود. برای دیدن مراحل کامل و مراحل آموزش آبنبات شیری در ادامه با سایت آموزشی رضیم همراه باشید.
مواد لازم آبنبات شیری | |
شکر | ۲ لیوان |
شیر پرچرب | ۲ لیوان |
شیر کم چرب | ۲ لیوان |
کره | ۲۰ گرم |
زعفران دم کرده | ۲ قاشق غذاخوری |
گلاب | حدود ¼ لیوان |
آموزش آبنبات شیری
مرحله اول
برای تهیه آبنبات شیری، اول شیر و شکر را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و خوب مخلوط کنید. سپس قابلمه را روی حرارت بگذارید تا شیر به جوش بیاید.
مرحله دوم
زمانی که شیر جوشید، حرارت را کم کنید. با آرامی مواد را هم بزنید تا مواد به غلظتی برسند و رنگ آنها کمی قهوهای شود. این کار حدود یک تا یک ساعت و نیم زمان میبرد.
مرحله سوم
وقتی که مواد به غلظت مناسبی رسیدند و از دیوارههای قابلمه دور شدند، در ۱۵ دقیقه آخر زعفران دم کرده و کره را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا مواد خوب ترکیب شوند.
مرحله چهارم
بعد از اینکه مواد کاملاً غلیظ شدند، قابلمه را از روی حرارت بردارید و بگذارید کمی خنک شود. سپس گلاب را اضافه کنید و به آرامی مواد را به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه دیگر هم بزنید.
مرحله پنجم
حالا یک سینی را با روغن چرب کنید. مواد را با دست تست کنید و اگر داغی آنها شما را نسوزاند، آنها را به سینی منتقل کنید. همچنین گوشتکوب را با روغن چرب کنید.
مرحله ششم
مواد را با گوشتکوب بکوبید تا یکنواخت و صاف شوند. بعد از اینکه مواد را پهن کردید، یک پلاستیک روی آنها قرار دهید و با وردنه آنها را صاف کنید. سپس مایه آبنبات را کنار بگذارید تا کاملاً خنک شود و بعد به دلخواه برش بزنید.